Horoszkóp

Karmahoroszkóp – január 2-től 9-ig

A Vénusz és a Plútó a lehető legjobb fényszögben állnak egymással, és közben a közeledő telihold miatt olyan óriási energiákat, szenvedélyességet érzel, mint talán még soha. Jó jel, hogy így kezdődik az új év!

Kos

KosKarmikus kötelességed: A héten vállalkozásod nagyobb hasznot hoz, mint a karácsonyi hajtásban. Vedd észre, hogy nélküled is ügyesen irányítják a dolgokat, hagyd érvényesülni kollégáidat, de a háttérből ellenőrizd a csapatot, úgy, hogy ők ne tudják. Élvezd ki a pihenést, mert nem sokáig tart.

Karmikus kapcsolat: A pasiddal lesz, aki teljesen kiborított a szilveszteri bulin, mert kicsit többet ivott a kelleténél, és elég agresszívan viselkedett mindenkivel. Ezen a héten meg egyfolytában vezekel, de téged nem hat meg. Magyarázd el neki, hogy máskor ne utólag gondolkozzon.

Karmikus feladatod: Saját magaddal törődni egész héten. Az előző hetek hangulata egészségednek, idegrendszerednek nem tett valami jót. Nem lehet kizsákmányolni a testedet, valamit muszáj neki adni. Most itt az ideje, hogy kellemes kényeztetésben legyen részed. Járj el uszodába, masszázsra, és próbálj ki új kozmetikai arckezeléseket.

 

Bika

BikaKarmikus kötelességed: Ha valamilyen háztartási vagy elektromos géped meghibásodik, vagy elég, ha csak minőségi problémát észlelsz, ne habozz, azonnal ki kell hívnod a szerelőt. Komoly balesetet kerülhetsz el, ha figyelmes vagy, és hamar cselekedsz.

Karmikus kapcsolatod: Egy közeli kollégáddal lesz. Elhappolsz előle munkát, lehetőséget, egyszóval mindent, amiben bizonyítani tudna. Olyan vagy, mint egy gyűjtögető hangya. Nagyon szép, hogy gondolsz a jövőre, de azért adj neki is valamit. Ha elkezded gyakorolni a nagyvonalúságot, ami neked kicsit nehezen megy, meglátod, annál több jó dolog jut majd.

Karmikus feladatod: Családi perpatvarban kell igazságot tenned. Rokonaid között anyagi vita alakul ki. Szüleid a ludasak, jogtalanul követelnek pénzt a nagybátyádtól. Sajnos muszáj, hogy ellenük dönts, mert szíved és eszed ezt diktálja. Idővel ők is megértik, és belátják, hogy te csak az igazság mellé álltál, és büszkék lesznek rád.

Ikrek

IkrekKarmikus kötelességed: Munkahelyeden bizonyítani. Az elmúlt hetekben nem voltál a csúcson az élet e területén. Most alkalmas az idő, hogy összeszedd magad, és főnökeidnek benyújts egy olyan prezentációt, ami miatt ismét számolnak veled a jövőben. Ez volt a könnyebb megoldás. A nehezebb: ha nem teszed, új állás után nézhetsz.

Karmikus kapcsolatod: Véletlenül a női illemhely helyett a férfiban találod magad, és ezzel elkezdődik életed nagy kalandja. Egy idegen, jóképű pasi áll előtted értetlenül. Te csak mosolyogj, és nyert ügyed lesz, le fogod venni a lábáról, és egy fergeteges estében lesz részed.

Karmikus feladatod: Folytatnod a pörgést és a bulizást. Vigyél magaddal olyan társakat, akiktől távol áll ez a lendületes élet, magányosak, és nélküled otthon tengetnék estéjüket. Mutasd meg nekik, hogy milyen az igazi pesti éjszaka. Te is garantáltan jobban érzed magad. Arra viszont figyelj, hogy senkire ne erőltess olyat, amit nem szeretne.

Rák

RákKarmikus kötelességed: Igazmondást megtanulni. Munkahelyedről állandóan elkésel, hosszú ebédszüneteket tartasz. Mikor felettesed számon kér, mindig valami banális történettel állsz elő. Már az egész cég tudja, hogy beteges füllentő vagy. Te is vedd észre, és hidd el, egyenes úton is célba érhetsz, de ha így folytatod, könnyen az utcán találhatod magad.

Karmikus kapcsolatod: Ezen a héten ismerkedési roham jön rád. Számos pasira lelsz, de pont azt a srácot szúrod ki magadnak, aki foglalt. Te is tetszel neki, de még időre van szüksége, hogy mérlegelve döntsön. Ne rohand le. Az idő neked dolgozik. Addig is flörtölj nyugodtan.

Karmikus feladatod: Zárkózz el, és kúráld ki magad. Mintha kimerítettek volna az előző napok eseményei, ezért most kisebb lelkesedéssel foglalkozol terveiddel, céljaiddal. Ismerőseidtől is menekülsz, mert téged találnak meg ügyes-bajos dolgaikkal, amelyeknek most a meghallgatása is nehezedre esik.

 

 

Oroszlán

OroszlánKarmikus kötelességed: Számos kiadás fogja nehezíteni anyagi helyzetedet. Sajnos nem voltak betervezve, így pénzedet nagyon be kell osztanod. Készíts fontossági sorrendet, és azokra a dolgokra költs, amelyek égetően fontosak.

Karmikus kapcsolatod: Egy olyan férfi jelenik meg életedben, akivel diákkorodban jártál. Ismét annyira akar téged, hogy ez teljesen megrémít. Feleségül szeretne venni, te nem érted, és menekülnél, de egy emlékkép visszatart. Ne ez befolyásoljon döntésedben. Zárd le a múltat, és ha újra fellángol a szerelem, engedd át magadat érzéseidnek.

Karmikus feladatod: Feladni egy harcot, amelyet ezzel nyerhetsz meg. Egy rosszindulatú ismerősöd ismét jelentkezik. Kedveskedik, és úgy tesz, mintha nem beszélt volna a hátad mögött mindenfélét, és nem próbált volna negatív személyként beállítani a közös társaságotokban. Hagyd rá, gondoljon, amit akar, te csak kacagj az egészen. De vond le a tanulságot, és soha többé ne bízz meg benne.

 

Szűz

SzűzKarmikus kötelességed: Észrevenni az elesett embereket, vállalni valami szociális munkát. Segítségedre most több helyen is szükség van. Ezt megteheted a munkahelyeden, a gyermeked iskolájában, vagy akár a házban, ahol laksz. A lényeg, hogy vedd ki a részed a közösségi munkákból, és tegyél jót másokkal.

Karmikus kapcsolatod: Szerencsés hét elébe nézel, mert olyan idegennel találkozol, aki a karrieredben támogatni fog anyagilag és erkölcsileg is. Fogadd el, ne gondolkozz, mert ő egy előző életéből maradt tartozását rója le neked, amit te most tudsz kamatoztatni.

Karmikus feladatod: Választanod kell az érzéki vágyak vagy az állandó kapcsolatod között. Fontosak az érzelmek, de szükséged van egy olyan viszonyra, akivel csak a szexről szól minden. Ha több vasat tartasz a tűzben, könnyen megéghetsz, és mély sebeket okozhatsz annak a személynek, akit eddig annyira szerettél. Tegyél fel mindent egy lapra, kérd ki barátnőd tanácsát, és cselekedj.

 

Mérleg

MérlegKarmikus kötelességed: Lehet, hogy ez a hét kicsit unalmasnak és fárasztónak tűnik az élet minden területén, főként azért, mert befelé fordulsz. De vannak dolgok, amelyeket saját magadnak kell rendezned magadban. Szervezz programokat, amelyeken csak te veszel részt, és senki nem zavar meg a belső hangod követésében.

Karmikus kapcsolatod: Vállalkozásod kezd az anyagi csőd felé sodorni. Érdemes elgondolkoznod, hogy folytasd vagy feladd. A kétségbeejtő helyzetet egy idegen személy menti meg, mivel társulni szeretne, és az ő új anyagi tőkéjével és ötleteivel még helyrehozható az ügy.

Karmikus feladatod: Meglepően a párod elég harcias környezetével. Mindenkivel kötekedik, és azt a szituációt várja, hogy beleköthessen valakibe. Feladatod, hogy lecsillapítsd, mert így minden barátotokat elveszítitek. Vidd le a konditerembe vagy küzdősportedzésre, a lényeg, hogy ott vezesse le a felgyülemlett energiáit.

Skorpió

SkorpióKarmikus kötelességed: Barátnődet csúnyán megalázza a párja. Te már eddig is mondtad neki, hogy ez egy veszélyes viszony, de ő csak ment a saját feje után. Itt az idő, hogy most már tényleg felnyisd a szemét, és lelépjen ettől az őrült, féltékeny sráctól. Fogadd be magadhoz pár napra, míg nem talál más lehetőséget.

Karmikus kapcsolatod: Ha szeretnél kilépni az unalmas hétköznapokból, és egy kicsit együtt lenni a pasiddal, utazzatok el melegebb égtájra, ahol édes kettesben lehettek. Idézzétek fel régi jó emlékeiteket, hagyjátok magatok mögött a gondokat. Ez garantáltan visszahozza az őrült lángolást köztetek, és még gyümölcse is lehet az útnak.

Karmikus feladatod: Munkahelyeden meghúzódni, nem visszabeszélni főnöködnek, aki azt képzeli, hogy ő mindennek a teremtője. Jól látod a dolgokat, és főként a hibákat, de ez a hét nem szolgál segítségül céljaid elérésében, ha kinyitod a szádat. Vonulj vissza, és hagyd, hogy más vigye a bőrét a vásárra.

 

Nyilas

NyilasKarmikus kötelességed: Rendkívül karizmatikus egyéniség vagy, de sokszor annyira szeretnél megfelelni mindenkinek, hogy nem veszed észre azokat a jeleket, amelyekből megtudnád, hogy mit is gondolnak igazából rólad. Figyeld meg a testbeszédüket, sok mindent elárul, hiszen beszélgetés közben kevesen tudják kontrollálni mozdulataikat.

Karmikus kapcsolatod: A cég, ahol dolgozol, a versenyszférához tartozik. Kíméletlen hajtás van, előfordul, hogy hétvégéken is dolgoznod kell. Sok lánnyal dolgozol együtt, és előfordul, hogy egymásról összevissza fröcsögtök. De ezen a héten menjetek el együtt bulizni, mert egy időre megszüntetheti az ellenségeskedést.

Karmikus feladatod: Büntetéseket elkerülni. Az új év sajnos magas bírsággal kezdődhet, ha rendszeresen tilosban parkolsz. Jó lenne, ha figyelembe vennéd az útjelző táblákat, és nem a saját fejed után mennél. Ébredj fel álomvilágodból, és indulj el időben, tuti, hogy fogsz helyet találni.

 

Bak

BakKarmikus kötelességed: Egy olyan társaságba csöppensz, ahol senkit nem ismersz. Gyorsan be kell illeszkedned, mert különben egyedül maradsz, és segítségükre a későbbiekben szükséged lesz. Légy megfigyelő, de mikor olyan téma vetődik fel, amiben otthon érzed magad, mutasd meg nekik hozzáértésedet. Hízelgő stílusodnak kevesen tudnak ellenállni.

Karmikus kapcsolatod: Apáddal lesz, aki a múltban követett el bűnöket ellened. Sérelmeidet eddig elfojtottad, de a héten alkalmas az idő az ügy tisztázására. Fellélegezhetsz, mert egy nagy tehertől fogsz megszabadulni.

Karmikus feladatod: Most nagyon be kell osztanod pénzedet, mert nem úgy folynak be számládra a vaskos összegek, ahogy te szeretnéd, gyerekednek is egyre nőnek az igényei, és egyszerűen nem győzöd. Kiborulás előtt ülj le vele, és magyarázd meg neki, hogy idén mindenkinek össze kell húznia a nadrágszíjat, nemcsak nektek, de te mindent megteszel, hogy neki mindene meglegyen. Meg fogja érteni, és a segítségedre lesz.

 

Vízöntő

VízöntőKarmikus kötelességed: Arra kell figyelned a héten, hogy munkahelyeden ne tégy semmilyen jogilag szabálytalan dolgot, még szívességből sem, mert megkért rá valaki. Ellenkező esetben utolérhet az igazságszolgáltatás, és nagy árat fizetsz érte. Tartsd be a játékszabályokat, és zűrös ügyeidet halaszd későbbre.

Karmikus kapcsolatod: Testvéred gyermekeire kell vigyáznod. Rájössz, hogy az életben milyen fontos a család, és hogy mostanában mennyire elhanyagoltad őket. A héten felkérnek, hogy keresztszülő legyél, ne lepődj meg, vállald el, mert a karmád most szeretne betekintést nyújtani a felelősségvállalás rejtelmeibe. Ez még mindig a könnyebbik fele.

Karmikus feladatod: Ha eddig bizonytalan voltál önmagadban vagy elképzeléseidben, most tárgyilagosan áttekintheted helyzetedet. Véget vethetsz céltalan kapcsolataidnak, és az új évet tiszta lappal indíthatod. Új szerelem és új élet kezdődhet.

 

Halak

HalakKarmikus kötelességed: Te vagy az, aki mindent ezerszer meggondolsz, mert már voltak rossz döntéseid, és biztosra szeretnél menni. Most mégis jó lenne, ha gyorsan reagálnál, mert nagyon kedvező üzleti vállalkozást szalaszthatsz el. Az év eleje izgalmas kihívásokat nyújt számodra, pedig te már azt tervezted, hogy lazítani fogsz.

Karmikus kapcsolatod: Pároddal lesz, egy munkahelyen dolgoztok, és ez nagyon rossz hatással van a munkamorálra és a szerelmi életetekre. A héten érdemes eldönteni, ki marad, és ki megy. Fontoljátok meg, hogy melyikőtök tudna máshol jobban elhelyezkedni, továbbá kiderül önzetlenségetek is.

Karmikus feladatod: A héten lehet egy kritikus napod, amikor nagyon oda kell figyelned, mert pletykálkodásod eredményeként új ellenségekre tehetsz szert. Így is sokan irigyelnek azért, amit eddig elértél saját erődből, ne növeld a számukat, mert megkeserítheted a következő hetedet.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top