Horoszkóp

Mit üzen a tarot a Bak havára?

Az ünnepek alatt az emberek megnyitják a szívüket, és talán a régi sérelmeiket is elfelejtik. A tarot is a megbocsátásra figyelmeztet.

Mit üzen a tarot a Bak havára? KOS havában születettek számára fontos lecke, hogy megtanulják kezelni az indulataikat. Ez a hónap is tartogat feszült helyzeteket, de ha nagy levegőt veszel, mielőtt kimondanád, amit érzel, elkerülhető az összetűzés. Családi civakodások várhatók, próbálj toleránsan viselkedni! Viszont azok a Kosok, akik régről elmaradt járandóságukat várják, most bizakodhatnak.

Mit üzen a tarot a Bak havára? BIKA jegyűek számára az alkotásról szól ez az időszak. Szerencsés kimenetelű lehet minden, amit most hozol létre. Cégalapítás, vállalkozás, dolgozat, lakásfelújítás… Szerződések kötésére is kiváló ez a hónap a Bikáknak. Kreatív munkákban is sikeres lehetsz most, próbálj létrehozni valami kézzelfoghatót! Ha nincs más ötleted, akkor készíts dekorációkat vagy meglepetésajándékokat a barátaidnak!  

Mit üzen a tarot a Bak havára? Új ajánlatok várnak az IKREK jegyűekre. Lehet ez a munkával kapcsolatos, de könnyen előfordulhat, hogy párkapcsolati változásról van szó. Ha elhanyagolhatónak tűnik a lehetőség, és látszólag nem billent ki a jelenlegi helyzetedből, akkor is bátran menj bele, mert később sokkal több lehetőséget találsz majd benne. Anyagi fellendülés várható, csak légy bátor! 

Mit üzen a tarot a Bak havára? RÁK havában született emberek pihenjenek kicsit, figyeljenek jobban az intuícióikra. A karácsonyi nyüzsgés után megérdemelnél egy kis lazítást. Szánj magadra több időt, olvass, menj moziba, vagy csak heverj az ágyadon. Szükség lesz az energiádra, ezért most ne forgácsold szét magad! Neked is jár a nyugalom, tedd egy kicsit félre a családot, a munkát, és foglalkozz most magaddal! 

Mit üzen a tarot a Bak havára? Ha az OROSZLÁN havában születtél, akkor kalandokra számíthatsz a következő hetekben. Utazás, új ismerősök, még egy új kapcsolat lehetősége is bejöhet most. Arra azonban figyelj oda, hogy amit most teszel, az kihat rád a következő években is. A bátorság és a felelőtlenség között nagy különbség van, még ha ez nem is látszik elsőre. Arra is remek ez az időszak, hogy előre megtervezd a nyarat. Tűzd ki magad elé, hogy hova szeretnél eljutni, és rendszeresen tudatosítsd magadban, hogy összejön, amit megálmodtál! 

Mit üzen a tarot a Bak havára? SZŰZ jegyűek számára még mindig az anyagiakról szól a következő néhány hét. Ha rágod magad azon, hogy mit kell még befizetni, akkor azt sem fogod észrevenni, ha valami jó történik veled. Gondold át higgadtan a helyzetet, de keress magadnak valami elfoglaltságot, hogy minden napban találj valami örömöt is! Muszáj valamiből energiát merítened, különben egy idő után belefáradsz az egészbe.

Mit üzen a tarot a Bak havára? MÉRLEG jegyében születettek próbáljanak ellazulni. Ha odafigyelnél az intuícióidra, sokkal könnyebben helyt tudnál állni mindenféle helyzetben. Nem kellene ennyit őrlődnöd pasik miatt sem. Aki menni akar, azt engedd el, ne kapaszkodj árnyékokba! Törődj inkább a családtagjaiddal és a barátnőiddel! Most társaságra lesz szükséged, engedd, hogy felvidítsanak, és éreztessék veled, hogy szükségük van rád! Kicsit tedd félre a párkapcsolati félelmeidet, meglátod, hogy sokkal jobb lesz!

Mit üzen a tarot a Bak havára? SKORPIÓ havában születetteknek el kell gondolkodniuk a jövőn. A tudásod alapján már régen nem azon a szinten kellene ácsorognod, ahol most vagy. Mutasd meg, hogy mire vagy képes, mert előrelépés várható. Ne gondolkodj azon, hogy mit gondolnak rólad mások, légy bátor! Amit most elültetsz magadban, abból komoly termés várható, használd ki ezt az időszakot! Légy kicsit rámenősebb, tudatosabb, makacsabb! Ugyanez vonatkozik párkapcsolati téren is rád: ne elégedj meg a langyos vízzel, amikor van a közeledben egy forró kapcsolattal kecsegtető másik is… 

Mit üzen a tarot a Bak havára? NYILAS jegyűek csodákat élhetnek át. Egy hirtelen felbukkanó idegen teljesen megváltoztathatja az életedet, ha tudsz bízni benne. Lehet, hogy elsőre viccnek tűnik, amit ígér, de meglátod, nem a levegőbe beszél. Lehet itt szó munkáról, de párkapcsolatról is. Az se zavarjon, ha korkülönbség van köztetek, egy idő után lényegtelenné válik mindez. Ajándékként kapod, becsüld őt meg! 

Mit üzen a tarot a Bak havára? BAKOK rájöhetnek, hogy nem mind arany, ami fénylik. Egy erősnek tűnő barátság könnyen felbomolhat, ha titkokat hordoztok magatokban. Ugyanez igaz lehet párkapcsolatra is. Tartsd nyitva a szemed, mert nem biztos, hogy amit te sérthetetlennek tartasz, az valóban örökké élni fog. Legyenek terveid arra az eshetőségre is, ha új életet kell kezdened. Gondold át, hogy mihez kezdenél, ha hirtelen munkát vagy otthont kellene váltanod.

Mit üzen a tarot a Bak havára? VÍZÖNTŐK nem élhetnek bezárva, számukra lételem, hogy levegőn legyenek. Az új év új lehetőségeket is tartogat, de ehhez neked is tenned kell valamit. A lustaság semmire sem lehet mentség, és másokat sem hibáztathatsz azért, ha nem tudsz előrébb lépni! Figyelj az intuícióidra, de az sem baj, ha barátoktól kérsz segítséget. Vedd le a szemellenzőt, és nézz körbe, figyeld meg, hogy éppen milyen helyzetben vagy! Biztos, hogy ezt akartad? 

Mit üzen a tarot a Bak havára? HALAK számára tanulságos hetek következnek. Leginkább az emberi kapcsolatok terén lesz mit átgondolnod. Ne te akarj gondoskodni másokról, számodra a te életed a legfontosabb! Különösen vonatkozik ez a nőnemű családtagokra és a barátnőkre. Hozd a tudomásukra, hogy neked is van egy életed, amelyet rendbe kell tenned, ők pedig használják a saját energiájukat! Ne áldozd fel magad másokért, mert nem biztos, hogy ugyanezt vissza is kapnád fordított esetben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top