Horoszkóp

Januári horoszkóp

Kos

Szerelem: Meglehetősen heves érzelmek dúlhatnak benned január elején – tulajdoníthatóan a bolygók erőteljes hatásának. Ez a lelkileg felzaklató időszak számos kellemetlen szituációba sodorhat, akár szakításig menő viták alakulhatnak ki. A még magányos, párkereső Kosok sem várhatnak most sok sikert, flörtök lehetnek, stabilitásra most nincs esély.

Munka, anyagiak: Nem ártana észrevenned, hogy sok minden megváltozott körülötted, szinte kényszert érezhetsz arra, hogy kezdj magaddal valamit. Új munkára, saját vállalkozás beindítására kedvező a január vége.

Egészség: Számos nehéz pillanat vár rád január második felében, s ez a lelki megpróbáltatások mellett fizikai problémákban – fejfájás, gyomorgondok – is testet ölthet.

Bika

Szerelem: Sok támogatást kaphatsz partneredtől a hajtósabb napokon, egyébként is egészen jól áll a szénád az érzelmek terén. Ami a magányos Bikákat illeti, lesz kivel foglalkozni, már az év első napjaiban betoppanhat valaki az életedbe. Könnyen megeshet, hogy akár több udvarló is kerülgetni fog, s nehéz lesz a választás.

Munka, anyagiak: Új év, új lehetőségek! Már január elején szükséged lesz ismert és rejtett képességeidre, mivel több olyan feladattal kell megbirkóznod, melyek nagyfokú kreativitást igényelnek. Számíts arra, hogy az elvárások igen magasak lesznek, de állod a sarat.

Egészség: Ezen a téren semmi jelentős gond nem mutatkozik januárban, fizikailag erőd teljében leszel, bármit akarsz elvégezni, annak nem lesz akadálya, lelkileg néha meginoghatsz.

 

Ikrek

Szerelem: Törekedj a konfliktusok kerülésére, inkább a csendes formáját válaszd az esetleges viták lerendezésének. Nagy elhatározásokra ugyan a január nem alkalmas, de sokat fogsz töprengeni, gondolkodni a jövőn. A párkereső Ikrek számára nem kedvező az új év eleje, inkább a régi szerelmek végleges lezárására kellene időt szánni.

Munka, anyagiak: Január első napjai tartogathatnak kellemetlen meglepetéseket a karrier terén. Ne hagyd, hogy ez életedre rányomja a bélyegét. Légy toleráns önmagaddal, környezeteddel, a hónap vége már sokkal könnyebb lesz.

Egészség: A komoly problémák elkerülnek januárban, legfeljebb a harmadik hét tartogathat némi náthával, lázzal együtt járó napokat, de gond nélkül átvészeled.

 

Rák

Szerelem: Sok fontos beszélgetésre kerülhet sor mostanság köztetek, és csak a te döntéseden múlik, hogy mekkora részt vállalsz a kitűzött célok eléréséhez vezető úton – jó lenne, ha fel mernéd vállalni véleményedet, az stabilizálhatja a kapcsolatodat. Ügyelj arra, hogy ne kerülje el semmi a figyelmedet. A szerelemben a hónap utolsó napjai tartogatnak izgalmakat a magányos Rákok számára.

Munka, anyagiak: Jelentősen megszaporodnak elvégzendő feladataid, s az is fontos, hogy különösen nagy figyelmet fordíts mindennapi dolgaidra, illetve a munkahelyeden, esetleg egyéb helyen betöltött szerepeidre.

Egészség: Fontossá válik egészséged ápolása, némi testmozgásra nagyon is szükséged lenne, s étkezésed átalakítása is időszerűvé válik most.

 

Oroszlán

Szerelem: Ne élj vissza erőddel, ne befolyásold társadat, ne akarj olyat ráerőltetni, amit nem biztos, hogy szívesen tenne. Nagy a hatalmad, de ez nem ad jogot arra, hogy vissza is élj vele. Ha éppen hódítani támadna kedved, arra is lesz lehetőséged, nem is egyszer! De ez esetben is légy körültekintő, ne akarj többet, mint amit a másik fél felkínál.

Munka, anyagiak: Fordíts a lehető legtöbb időt és energiát a karriereddel, esetleg saját vállalkozásoddal összefüggő ügyek elintézésére, különösen akkor, ha komoly perspektíváról lehet szó. Van valaki a környezetedben, akinek a boldogulása részben azon múlik, hogy te mennyire tudod ösztönözni őt…

Egészség: Tele vagy energiával és életerővel, szinte teljesen kizárt, hogy lebetegedj. Legfeljebb 17-én vagy 18-án lehet kicsit megterhelőbb napod.

 

Szűz

Szerelem: Esetleges felelősségérzet nélküli, csapongó és kiszámíthatatlan viselkedésed akár egy nagyobb nézeteltérésre is okot adhat. Sokkal okosabban tennéd, ha inkább ragaszkodnál ahhoz a szerephez, amely eddig megfelelőnek bizonyult párkapcsolati téren. A magányos Szüzek pedig ne akarják magukat másnak látszatni, mint amilyenek valójában!

Munka, anyagiak: Kellő, egyben alapos körültekintéssel kezdd meg az új évet, ne viselkedj meggondolatlanul vagy felelőtlenül, és ne tégy olyan dolgokat vagy kijelentéseket, melyeket később könnyen megbánhatsz.

Egészség: Többször előfordulhat, hogy majd szétvet a méreg, de ne feledd: az idegesség csak arra jó, hogy magadat bosszantsd, és álmatlan éjszakákat okozzon, amire nincs szükséged.

 

Mérleg

Szerelem: 2009 rengeteg újdonságot hozhat számodra, akár van párod, akár nincs. Egy meglehetősen változékony időszak veszi kezdetét, lesz benne jó és rossz egyaránt. Így ne csodálkozz, ha az új év elején már konfliktusokba bonyolódsz. A párjukat még keresők sok flörtre számíthatnak, de most valahogy mindig sikerül félrenyúlni…

Munka, anyagiak: A karriered nagyon hangsúlyos lesz, bár ez a szempont egyáltalán nem mondható kedvezőnek. Egészen január legvégéig óvatosan kell bánnod tetteiddel, véleményeddel, most bármikor elcsúszhatsz egy banánhéjon.

Egészség: A felmerülő lelki válságon kívül semmi nem veszélyezteti testi egészségedet. A lelki problémákon pedig megfelelő kommunikációval gyorsan túlteheted magad.

 

Skorpió

Szerelem: Társad szinte bármit megtenne azért, hogy a kedvedben járjon, mégis, január hava elégedetlenkedést és sértődést hozhat. A megoldás az, ha egy kicsit engedékenyebb leszel, bármiről is legyen szó. Ne hordd fenn az orrod. Még keresed a nagy Őt? Ugyan nem most fogod megtalálni, de sok érdekes flörtbe belebonyolódhatsz.

Munka, anyagiak: Egy munkáddal, karriereddel összefüggő, váratlanul érkező információ igencsak kihozhat a béketűrésből, ezért szükség lesz az átlagosnál több toleranciára január végén. Amit nem ad a sors most könnyen, azt ne erőltesd!

Egészség: Bár többször úgy fogod érezni, kifáradsz, és nem bírod tovább, de mégis mindig lesz annyi erőd, hogy tovább folytasd a feladataidat, betegeskedésre kevés az esély.

 

Nyilas

Szerelem: Igazán nagy és komoly tervek fogalmazódnak meg most benned, különösen a családodat és egyéb emberi kapcsolataidat illetően. Ha házasságra, összeköltözésre, gyermekvállalásra adod a fejed, kiváló döntést hozol. A magányos Nyilasok számára új fejezet kezdődik, garantált, hogy az egyedüllét már nem tart sokáig…

Munka, anyagiak: 2009 januárjában meglehetősen sokat kell majd improvizálnod ahhoz, hogy felül tudj kerekedni a nyakadba szakadó és megoldandó problémákon, bár sajnos még így sem teljesen biztos, hogy megtalálod mindegyikre a jó megoldást.

Egészség: Komoly problémára nem kell számítanod. Bár nem ártana átgondolnod, hogy nem kellene-e lemondanod valami rossz szokásodról: pl. a dohányzásról. Ha a válasz igen, itt az ideje, hogy elkezdd.

 

Bak

Szerelem: Az érzelmek terén bizony megújulásra lenne szükség, különösen, ha már régóta ugyanabban a párkapcsolatban élsz. Te is érezheted, hogy baj nincsen, de szükség lenne a szikra fellobbantására, hogy újra átéljétek a szenvedélyt. A párkereső Bakokra január második felében köszönthet rá egy szempillantásnyi idő alatt a szerelem…

Munka, anyagiak: Az új év számos új lehetőséget is tartogat, azonban különösen figyelj oda arra, hogy ne maradjon egyetlen feladat sem elvégzetlenül, különben nagyon hamar feltorlódnak az elvégzetlen munkáid január folyamán.

Egészség: Nem lesz megterhelő az új esztendő első hónapja, bár főleg a munkád sok energiádat fel fogja emészteni, de ha jól osztod be a napjaidat, nem lesznek egészségi problémáid.

 

Vízöntő

Szerelem: Ha kicsit ellustultatok, és már nem keresitek pároddal minden pillanatban egymás társaságát, az még nem jelenti azt, hogy itt a vég. Épp ez a kis eltávolodás hozhat komoly megújulást az új év első havának legvégén. A szingli Vízöntők is lassacskán kitörölhetik a szótárukból a „magányos” jelzőt, a sors nem kegyelmez, küldi a párjelöltet!

Munka, anyagiak: Karriereddel vagy vállalkozásoddal összefüggő problémáid egy része a múlt homályába vész az óévvel együtt. A bolygók együttes és jótékony hatásának köszönhetően úgy érezheted, kissé fellélegezhetsz, anyagaikban is lehet gyarapodás.

Egészség: Fizikailag és mentálisan is rendben vagy, rettentő fogékonnyá válsz minden újdonság iránt. Használd ki erődet és energiádat, kezdj el újra tanulni vagy sportolni.

 

Halak

Szerelem: Jelentős változások várhatók a szívügyeket illetően az új évben, szerencsére túlnyomórészt pozitív irányban. Ha új szerelem bukkan fel, azt se utasítsd vissza! Ez az érzés elérheti a párkapcsolatban élőket is, de nyilvánvaló, hogy ez esetben minden lépést alaposan meg kell fontolni. Ha szóba került a szakítás, akkor azt szép csendben le lehet rendezni január 23. és 27. között.

Munka, anyagiak: Új év, s végre egy régi, eddig dédelgetett álmod teljesülhet, ne halogasd a kezdést! Egy korábbi tevékenységért megkaphatod a méltó elismerést, megbecsülést és akár hírnevet is, sőt akár az is előfordulhat, hogy egy komolyabb pozícióba kerülsz, annak minden előjogával együtt.

Egészség: Csak lelki téren okozhat gondot neked a január, hisz erőből és energiából nem lesz hiány, azonban kitartásod néha megakadhat, de szükség van rád, kitartás!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top