Hétvégi horoszkóp - december 5-7.

Megosztás
 
Még több megosztás ▾
A Bikának türelmesnek kell lennie, az Ikrek valami miatt nagyon aggódik, az Oroszlánra pedig fergeteges vasárnap vár. És neked mit üzennek a csillagok?

KosKOS: Fantasztikusan jó formában vagy mostanában, kedves Kos. Észrevetted, hogy amit igazán akarsz, az mind összejön? Légy büszke magadra, és hálás is! Karácsony közeledtével azt a tüzet és energiát, amely szabályosan tombol benned, jótékony célokra kellene felhasználnod. Nézz körül, és vedd észre, kinek van égetően nagy szüksége a segítségedre! Lehet, hogy nem mondja, mert fél, hogy visszautasítod. Az is fontos, hogy kérdezd meg az illetőt, hogy pontosan mit tehetsz érte. Ne akard kitalálni helyette, hogy neki mi a jó! Ha így teszel, akkor hamarosan megtapasztalhatod a „jótett helyébe jót várj” működését. Pénteken és szombaton empátiád és érzékenységed jól fog vezetni téged, de vasárnap vigyázz, mert túlzásokra lehetsz hajlamos: vagy túlpörögsz, vagy leeresztesz. Ezért csak azt és annyit tegyél, ami jólesik, és nem fáraszt el!

 

BikaBIKA: A türelem az egyik fő erény, kedves Bika. Neked nem szokott gondot okozni, hogy például türelmesen kivárd, míg megérik egy helyzet a cselekvésre. Most se legyen ez másképp! Engedd, hogy az idő neked dolgozzon! Vagyis hogy dőljön el, oldódjon meg, ami meg tud nélküled is. Pontosan tudod, hogy életed mely témáit érinti ez. Ha megfeszülsz, akkor sem rajtad múlik a dolog. Ezért hagyd, és fordítsd a figyelmedet arra, amire van hatásod és befolyásod! Például a szép és finom dolgokra. Itt az ideje, hogy kipróbálj új karácsonyi recepteket. Semmiképp se hagyd szentestére, csinálj egy „főpróbát”! Kísérletezz bátran újfajta fűszerekkel és ízkombinációkkal! Például próbáltad már a halat gombával, a pulykát cukkinivel vagy a brokkolit mogyoróval? Segítségül vegyél egy-két karácsonyi újságot, amelyben ilyen és hasonló receptek vannak. Az sem lenne rossz, ha a kalóriaszegény recepteket részesítenéd előnyben. Lehet finom és diétás egyszerre egy étel…

 

IkrekIKREK: Utolérhetetlen vagy abban, hogy egyszerre több dologra is képes vagy figyelni, kedves Ikrek. Mostanában mégis hajlamos lehetsz egy téma miatt aggódni. Igaz? Hidd el, sokkal jobban leszel, ha a gondot okozó emberről vagy helyzetről eltereled a figyelmedet! És azzal foglalkozol, ami felvidít, illetve sikerélményt nyújt. Ami például a legnagyobb öngól, ha a jövő miatt félsz. Pontosan tudod, hogy minden úgy lesz, ahogy lennie kell! Használd ezt a fohászt: „Kérlek, Uram, adj erőt, hogy megváltoztassam a megváltoztathatót! Adj türelmet, hogy elviseljem a megváltoztathatatlant! És adj bölcsességet, hogy meg tudjam különböztetni a kettőt egymástól!” Pénteken és szombaton nem leszel túl jó formában, viszont vasárnap úgy fogod érezni, mintha új erő áramlana testedbe-lelkedbe. Ezért jobb, ha pénteken és szombaton pihensz, lazítasz, és vasárnapra időzíted a feladataidat.

 

RákRÁK: Ha hagyod, akkor pár probléma magától, teljesen váratlanul megoldódik, kedves Rák. Hidd el végre, hogy neked is lehet szerencséd! Merj úszni az árral! Tapasztaltad már, hogy néha nem rajtad múlnak a dolgok. Ilyenkor egyet tehetsz: kiengeded az irányítást a kezedből, és hagyod, hogy maguktól rendeződjenek a dolgok. Ha még sosem tettél ilyet, akkor itt az ideje! Pénteken és szombaton ez könnyebben fog menni neked, de vasárnap úrrá lehet rajtad a tenni akarás. Ezért pénteken és szombaton passzív programot tervezz! Vasárnapra időzíts olyan feladatokat, amelyeket gyorsan el akarsz intézni! De arra vigyázz, hogy ne fáradj el túlságosan, mert akkor a következő hetet kimerülten fogod kezdeni, és nem fogod bírni a strapát…

 

OroszlánOROSZLÁN: A pénteked és a szombatod sem lesz eseménytelen, kedves Oroszlán, azonban a vasárnapod fergetegesnek ígérkezik. De a jóból is megárt a sok! Vigyázz, hogy a benned tomboló mérhetetlen energiákat mire használod! Mehetsz bulizni, táncolni, de ne igyál alkoholt, vagy csak nagyon keveset. A legjobb lenne, ha az edzőteremben vagy az uszodában szabadulnál meg a felesleges energiáidtól. Vagy akár körbenézhetnél, hogy meglásd, kinek van égetően nagy szüksége a te segítségedre! Nemes, jótékony célokat szolgálj! Hiszen pontosan tudod, hogy aki ad, az kap. Hát mi tarthat vissza attól, hogy adj? Nem a pénz az egyetlen formája a segítségnek. Sokszor többet jelent, ha képes vagy megkérdezni a másiktól, mi van vele, és aztán csendben hallgatni, vagy meghívni egy forró teára, esetleg forralt borra. Vasárnap használd ki az alkalmat, és tegyél valakivel valami jót!

SzűzSZŰZ: Az a fura érzésed támadhat, hogy pénteken és szombaton mindenki a te türelmedet teszteli, kedves Szűz. Különösen a párod lehet hisztis. Jobb lenne, ha ezen a két napon mindent ráhagynál. Ha belemész a szócsatába, akkor annak sértődés lehet a vége. Könnyebb elkerülni a vitát, mint utána a szerzett sebeket begyógyítani. Őrizd meg a higgadtságodat! Ha kettőtök közül legalább az egyik nyugodt tud maradni, akkor nem lesz gond. A legkedvezőbb az lenne, ha egy viccel élét lehetne venni a feszültségnek. Szerencsére a vasárnap már sokkal jobb hangulatban fog telni. Ha nincs még párod, akkor vasárnap nyisd ki a szemedet és a szívedet! Valaki beléphet az életedbe. Most az egyszer ne kritikus szemmel nézd őt! Próbálj meg kíváncsian közelíteni hozzá! Attól, hogy ő egészen más, mint te, nem jelenti azt, hogy rossz. Az sem baj, ha még ilyen emberrel nem volt dolgod. Engedd be az új élményeket az életedbe!

 

MérlegMÉRLEG: Békés és nyugodt hétvége elé nézel, kedves Mérleg. Ennek csak az az előfeltétele, hogy hagyd a munkát, és az otthoni feladatokból, takarításból se csinálj nagy ügyet! Csak azt tedd, ami jólesik! Minden várhat! Lazíts, és kényeztesd magad, vagy még jobb, ha hagyod kényeztetni magad. Ha van párod, akkor bátran mondd meg neki, hogy mi esne jól neked! Például egy finom vacsora kettesben, vagy egy séta, esetleg egy illatos, olajos masszázs sok mécsessel. Az sem baj, ha a hálószobában végződik a dolog. Ha még nincs párod, akkor vasárnap járj nyitott szemmel és szívvel! Beléphet valaki az életedbe, aki nagy változásokat indíthat el. Fontos, hogy egyrészt észrevedd őt! Másrészt, ne rohanj előre az időben! Ne tervezz hosszú távra, csak éld meg az adott pillanatot! Ha így teszel, kellemes élmények várnak rád!

 

SkorpióSKORPIÓ: Pénteken és szombaton elemedben leszel, kedves Skorpió. A Hold a Halak jelében jár, ami szintén víz elemű, mint a Skorpió. Használd ki ezt a két napot, és lubickolj! Szó szerint és átvitt értelemben is. Menj el egy színvonalas fürdőbe, vagy készíts egy illatos, forró fürdőt! Főzhetnél egy finom, téli fűszerezésű teát, vagy egy kis forralt borral is kényeztetheted magad. Próbálj figyelni magadra, és vedd észre, mire vágyik a tested és a lelked! Ez csak látszólag önzés. Hiszen ne feledd, ha te jól érzed magad, akkor a körülötted lévők is! Vasárnap megváltozhat a hangulatod: kevesebb lesz a türelmed, és hajlamos lehetsz a kapkodásra. Ezért olyan feladatokat időzíts erre a napra, amelyeket gyorsan el lehet intézni. Amire előreláthatólag több időre lesz szükséged, azt halaszd el későbbre!

 

NyilasNYILAS: Több bolygó is azt mutatja, kedves Nyilas, hogy tele vagy energiával és tetterővel. Használd ezt jótékony célra! Ha nem kezdesz vele valamit, akkor ez az erő ellened is fordulhat. Ezt úgy érzékelheted, hogy ingerlékeny, feszült hangulatban leszel, és úgy tűnhet, mindenki téged bosszant. Nehezedre eshet békésen, türelmesen fordulni az emberek felé. Ezért tanácsos megkeresned, hogy kinek segíthetsz. Vedd észre, ki van bajban! Tudnod kell, hogy akinek valóban súlyos gondjai vannak, nem tud panaszkodni, és akár segítséget kérni sem. Emiatt nagyon érzékenynek és empatikusnak kell lenned. Pénteken és szombaton jól fog működni a hatodik érzéked. Hallgass rá! Vasárnap minőségi változás történhet: a tettek mezejére léphetsz. Mindenképpen aktív napot szervezz! Több ügyet is gyorsan és ügyesen el fogsz tudni rendezni.

 

BakBAK: A rugalmasság legyen a jelszavad, kedves Bak! Minden jól fog alakulni, ha nem merevedsz be semmilyen témában, semmilyen ürüggyel. Ha ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez, akkor nem tudnak segíteni az égiek. Az áldás és a szerencse csak akkor tud teret nyerni az életedben, ha meg-, illetve beengeded. Például hirtelen, váratlanul adódhat lehetőséged utazni belföldre vagy külföldre, most, vagy az ünnepek alatt. Ne gondolkozz sokat, vállald be! „Aki mer, az nyer” alapon ugorj fejest ebbe a kalandba! Nem biztos, hogy valaha lesz még ilyen szerencséd. Pénteken és szombaton ráadásul elég jó passzban leszel ahhoz, hogy ne utasítsd azonnal vissza ezt. Vasárnap idegesebb és türelmetlenebb lehetsz. Ezen a napon menj sétálni vagy sportolni. Mindenképpen vezesd le a benned felgyülemlett feszültséget! Ha nem teszed, akkor egyre rosszabb lesz a közérzeted, és a hangulatod is…

 

VízöntőVÍZÖNTŐ: Nyugodtnak és békésnek ígérkezik ez a hétvége számodra, kedves Vízöntő. Azt tedd, amihez a legnagyobb kedved van! Ha karácsonyi vásárlásra vágysz, akkor menj vásárolni! Ha otthon szeretnél takarítani, lakást díszíteni, akkor csináld azt! De akár tarthatsz főzős „főpróbát” is. Nem szabad a „premiert” előzetes tesztelés nélkül bevállalni, vagyis a karácsonyi menüt legalább egyszer meg kellene főznöd. Nyugodtan újíthatsz a megszokott menün. Használj új fűszereket, próbálj ki új recepteket! Például töltött ponty currymártással vagy sült fürj szőlőmártással. Vegyél pár karácsonyi újságot, és meríts ötleteket belőlük! Jó lenne, ha szánnál egy kis időt a barátaidra még az ünnepek előtt. Ezen a hétvégén összefuthattok egy teára vagy forralt borra. Beszélgessetek, esetleg társasjátékozhattok is. Biztosan jót fog tenni mindannyiótoknak!

 

HalakHALAK: Pénteken és szombaton a Hold a Halak jelében jár. Ettől hullámzó lehet a hangulatod, kedves Halak. Ráadásul nehéz, tanító fényszögeket kap ez a Hold a Naptól, majd az Uránusztól, majd a Merkúrtól, aztán a Szaturnusztól. Szóval minden és mindenki téged akar nevelni, okítani. Akkor lesz ez a két napod a lehető legkellemesebb, ha nem okoskodsz, hanem csendben és passzívan szemléled a történéseket. Ne most akarj megoldani mindent! Ez a két nap nem alkalmas a cselekvésre, sokkal inkább a megfigyelésre. Majd vasárnap minőségi változás történik. Eljön a cselekvés ideje. Időzíts erre a napra olyasmit, amit gyorsan el lehet intézni. Ami viszont időigényesebb, azt halaszd későbbre! Ha el akarod kezdeni az ünnep előtti takarítást, akkor úgy tervezd, hogy nem fogsz – és nem is kell – egy nap alatt végezni!

Kapcsolódó hozzászólások
Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás

Címlapon

Legjobbak

VV Alexa feltöltette száját, mélyen vallásos anyja kiborult - fotó

Megváltoztatta külsejét VV Alexa - fotó

VV Alexa a minap feltöltette a száját, ez a tette...
Facebook lájkok száma Hozzászólások száma2

Leves- és főzelékfesztivál – csalódásokkal

A vendégek többsége csalódottan távozott
Facebook lájkok száma
Ökoanyu – locsolókölni házilag

Ökoanyu – locsolókölni házilag

Ha nem akarjátok fiaitokat, férjeiteket a szokásos...
Facebook lájkok száma
Máris árulja RTL-es nyereménylakását VV Attila

Máris árulja nyereménylakását VV Attila

Hosszas huzavona árán, alig egy éve költözött be a...
Facebook lájkok száma
Csodás fotók: álomnyaralók a Föld körül

Csodás fotók: álomnyaralók a Föld körül

Álomúticélok álomnyaralókkal, remek kombináció, nemde?...
Facebook lájkok száma
Ha most elveted, egész nyáron eheted a rukolát

Ha most elveted, egész nyáron eheted a rukolát

A magról vetett rukolára egész évben számíthatunk: az...
Facebook lájkok száma Hozzászólások száma7
Hűtőszekrénnyel a hátán futotta le a maratont – kétszer

Hűtőszekrénnyel a hátán futotta le a maratont

Miután célba ért, visszatért a rajthoz, és ismét...
Facebook lájkok száma
Kötelező lett a kungfu a kínai iskolákban

Kötelező a kungfu a kínai iskolákban

A gyerekek egészségének javítása érdekében kötelezővé...
Facebook lájkok száma
Jégdarás záporokra készüljünk

Jégdarás záporokra készüljünk

Szeles, hűvös, esős időnk lesz; a záporokat helyenként...
Facebook lájkok száma
Beújított Cinthya Dictator

Beújított Cinthya Dictator

Varga Viktor jegyese, Cinthya Dictator párducmintás...
Facebook lájkok száma Hozzászólások száma3

Legtöbbet megosztott cikkek

Tüneményes fotók: a csigák csodálatos mesevilága

Lenyűgöző fotók: a csigák csodálatos mesevilága

Bár szivárványos csíkot húznak maguk után, és a házuk...
Facebook lájkok száma799
Dombóvári Istvánt lepattintotta Zimány Linda – videó

Dombóvári Istvánt lepattintotta Zimány Linda – videó

Dombóvári István is megpróbált Zimány Linda közelébe...
Facebook lájkok száma748
Ilyen egy nő teste nagy fogyás után!

Ilyen egy nő teste nagy fogyás után!

Sokszor olvassuk a nagy fogyás történeteket, és csak...
Facebook lájkok száma722 Hozzászólások száma37
Ez történt, amikor egy anyuka tovább aludt, mint szokott – videó

Ez történt, amikor egy anyuka tovább aludt, mint szokott – videó

Nem lettünk volna a helyében, míg feltakarította a...
Facebook lájkok száma188
„Nekem a gyerekek az elsők, nem a szex!”

„Nekem a gyerekek az elsők, nem a szex!”

Egy pár intimitásában az egyik legnagyobb kihívás nem...
Facebook lájkok száma142 Hozzászólások száma38
Így ittak ők – Mátyás király borozott, Kádár János rumos teát ivott

Így ittak ők – Mátyás király borozott, Kádár János rumos teát ivott

„Fiatalabb koromban az volt az elvem, hogy ebéd előtt...
Facebook lájkok száma55

80 éves lett Bodrogi Gyula – galéria

Nagy vadász, és imád főzni. Unokáinak ő „csak”...
Facebook lájkok száma51
Nem unalmas: a fekete-fehér 40 arca

Nem unalmas: a fekete-fehér 40 arca

Olyan tavaszi ruhákat és kiegészítőket gyűjtöttünk...
Facebook lájkok száma40
Heti asztrovideó: befelé figyelj! Heti asztrovideó: befelé figyelj!

Ezen a héten teljes holdfogyatkozás lesz, amit érdemes arra kihasználni, hogy elcsendesedjünk és önmagunkba nézzünk.

Mindent a jegyekről

Jósolj a kártyából!

Teszteld magad!

Jósolj magadnak!

Olvasnivaló

Mit árul el rólad az aurád? Mit árul el rólad az aurád?

Testünkből szabad szemmel csak kevesek által látható aura áramlik ki, amely nemcsak hormonokból, molekulákból és atomokból, de legnagyobb mértékben energiából áll.

Jeszenszky István: „Fogadd be a csendet!”

Jeszenszky István: „Fogadd be a csendet!”

Egy sarodművész üzenete...

Holdfázisok a születési horoszkópban

Az alábbi leírások alapján megtudhatjuk, melyik holdfázis uralkodott születésünk idején, és rájöhetünk, miként alakította jellemünket a Hold állása.

Ismerd meg a szexuális ciklusod!

Ismerd meg a szexuális ciklusod!

Ismerd meg a ciklus öt szakaszát!