Horoszkóp

Mit üzen a TAROT a NYILAS havára

A Nap november 21-én késő este lépett a Nyilas jegyébe. A Nyilas Nap idején jóval optimistábbak, nyitottabbak, lelkesebbek, energikusabbak, leszünk. Igazságérzetünk, vallási, filozófiai és ezoterikus érdeklődésünk is fokozódhat...

NYILAS: Készen állsz a nagy változásra, még akkor is, ha ez kötelezettségekkel jár. Az új, önként vállalt feladat sikerélményeket hozhat életedbe, ami azonban az irigység megjelenését is magával vonja. Ebben az időszakban hagyatkozz érzéseidre. Tudd, hogy a jót, a tiszta utat, az igazságot képviseled. Az új munka helyváltoztatással járhat. Amennyiben ebben az évben lebonyolítod a költözést is, akkor biztos lehetsz benne, hogy a siker, a boldogság is melléd szegődik. (Botok Királynője; FŐPAPNŐ; Kardok Királya)

 

BAK: Mostanság túl nagy jelentőséget tulajdonítasz komfortérzetednek, ezért az apró-cseprő dolgok is ki tudnak hozni sodrodból. Légy egy kicsit türelmesebb, gondolkodj el a hírtelen fellépő helyzeten és aktivizáld magad! Ismét sikerrel intézhetsz el minden dolgot, ami az elmúlt napokban nehézséget jelentettek számodra. Visszatér életkedved, új ötlettel, tervekkel vagy tele. Azonban nem szabad ismét abba a hibába esned, hogy azt helyezed előtérbe, azt valósítod meg elsőként, ami a javadat szolgálja. (Kelyhek Királynője; Botok II; Botok IV)

 

VÍZÖNTŐ: Egészséged megőrzése érdekében figyelj fizikai teherbíró képességed határaira. Minden energiáddal arra koncentrálsz, hogy a legjobbat, legtöbbet hozz ki munkatársaidból, családtagjaidból, de legfőképp önmagadból. A sikerélmény nem marad el. Magánéletedben partnerkapcsolatod megszilárdul, időszerű a gyermekáldás, a beruházásokról való határozathozatal. A nagyobb döntések meghozatalánál azonban vond be partneredet, családtagjaidat. (Botok VIII; FŐPAP; Botok IV)

 

HALAK: Munkahelyi problémáidat kezeld megértéssel, belátással. Jó kommunikációval elsimíthatsz minden eléd tornyosuló gátat. Nincs helye a sértődöttségnek, a bezárkózásnak! Ez a magatartás nem old meg semmit, így tovább fokozhatod feletteseid, munkatársaid ellenérzését. Az akadályok magánéletedben is megjelenhetnek. Új partner felbukkanása várható. A párkapcsolatban élőknél a lebukás veszélye fenyeget, a függetlenek rossz helyen kezdeményeznek flörtöt munkahelyen, baráti körben. A szerelem lehetősége ismeretlen ösvényen vár Rád. (ÖRDÖG; Érmék Apródja; Kelyhek III)

 

KOS: Szerencséd most saját kezedben van! Munkádban előrelépésre számíthatsz, ha továbbra is van kitartásod, bizonyítod rátermettségedet, szakmai hozzáértésedet. A türelmetlenséggel sokat árthatsz magadnak. Most hagynod kellene, hogy mások jóindulatú szándéka, akarata érvényesüljön. Nem bánod meg. Pénzügyekben – ami szinte a legfontosabb számodra – légy szintén mértéktartó, kerüld a felesleges költekezést, a közelgő ünnepek se csábíthatnak felelőtlen költekezésre. (Botok VII; SZERENCSEKERÉK; Botok II)

 

BIKA: Megfontoltságod, kimértséged most is nyugalmat, békét teremt környezetedben. Itt az ideje kimozdulni odúdból. Ne utasíts el társasági meghívásokat, de a hozzád betoppanó vendégeket se várd zárt ajtóval. Munkádban keresed a kiemelkedés lehetőségét, – új ismeretségi körödből több ajánlat is érkezik. A változtatásnál tedd félre a szívügyeket. A vonzalom hamar elillan és megbánhatod választásodat. Csak a karrier, az előrelépés, a biztos háttér vezéreljen. (Kelyhek III; ERŐ; BOLOND)

 

IKREK: Izgalmas, pörgő hangulatú időszak elé nézel. A váratlan helyzetek lehetőséget nyújthatnak a társaság központjába kerülni, szereplési vágyad kiélni! Határozott elképzeléseidet megvalósíthatod, új embereket nyerhetsz meg a sikeres kivitelezéshez. Azonban a „fogjuk meg és vidd”, most nem segítő, hanem romboló hatással lehet céljaid elérésénél. Anyagi helyzeted megszilárdulása még várat magára. (VÉGÍTÉLET; Botok V; Botok X)

 

RÁK: Ebben az időszakban továbbra is élvezed munkád, minden kihívásnak sikeresen teszel eleget. Azonban tudd, hogy a húrt meddig feszítheted. Jókedved, humorérzéked a fáradtság ellenére is megtartod, mely segítséget nyújt munkatársaidnak is minden új, eddig ismeretlen feladat könnyed elvégzéséhez. Magánéletedben boldogan éled meg a „változatlanságot”. Az anyagi biztonságot továbbra is magad akarod megteremteni, melyre sikereid biztos talajt nyújtanak. (Kelyhek IX; Kelyhek VI; Érmék Királynője)

 

OROSZLÁN: Munkahelyeden nehezen éled meg a “megmaradásért” vívott csatározásokat. Nem érhet csalódás, ha nem bonyolódsz bele, így mások szigorú bírálatának sem lehetsz a célpontja. Mély és nehezen gyógyuló sebeket ejthetnek rajtad, ami arra késztethet, hogy új lehetőség után nézz. Magánéletedben nyugalomra lelsz, otthonod meghitt légkört, pihenést biztosít. Ebben az időszakban, – bár nem sűrűn teszed – keresd Fortuna kegyeit. Néhány Oroszlánnak még Karácsony előtt szándékában áll megtölteni a tárcáját! (Kardok Lovagja; HALÁL; Érmék II)

 

SZŰZ: Akaratod ebben az időszakban nem tudod minden esetben érvényesíteni, ami elveszi kedved. Haragot színlelve környezetedben konfliktushelyzeteket idézhetsz elő. Be kell látnod, hogy nem lehetsz minden esetben nyertes. Bár döntéseidet mindig megfontolod, most mégis mások óvatossága menthet meg egy hosszú ideig elhúzódó kellemetlenségtől. Fogadd el a lassúbb tempót, kevesebb nyereséggel. A későbbiekben hálás leszel azért, hogy áthidalhatatlan akadályt toltak eléd. (Botok Apródja; TORONY; Érmék VI)

 

MÉRLEG: Oda kell figyelned szervezeted apróbb jeleire is, nehogy ágynak döntsön egy betegség. Most meg kell őrizni erődet, hiszen környezetednek a szerető, odaadó segítségedre lehet szüksége. Minél több időt töltesz szeretteid körében, annál kisebb az esély arra, hogy munkádban, baráti körben az értetlenség felborítsa az egyensúlyt. Lobbanékonyan reagálhatsz a legkisebb véleményeltérésre is, mely az egyébként stabil anyagi hátteredre most negatív hatással lehet. (Érmék VI; Botok IV; URALKODÓNŐ)

 

SKORPIÓ: Az év legsikeresebb hónapjának nézhetsz elébe! Amibe most belekezdesz, sikerrel véghez tudod vinni, terveidet itt az idő megvalósítani! Befektetéseid újraforgatásához a legtökéletesebb időszakot választottad. Még akkor is, ha mások úgy látják, hogy gyakorlatilag nem történt veled semmi. Jól teszed, ha nem kap el az őszinteségi roham, így az irigység negatív energiája sem tud utolérni. Vágj bele egy egzotikus utazásba, a párkapcsolatban élők csodálatos megélésre, az egyedülállók új szerelem eljövetelére számíthatnak. (FŐPAPNŐ; VILÁG; VÉGÍTÉLET)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top