Horoszkóp

Mit üzen a tarot a SKORPIÓ havára?

A Nap a Skorpióban jár. A befelé fordulás, zárkózottság és magányosság érzés fokozódhat ebben az időszakban. Spirituális érdeklődésünk erőteljesen megnő...

SkorpióSKORPIÓ: Munkahelyváltáshoz, a jelenlegi átformálásához kedvező időszak előtt állsz! Több lehetőség között is választhatsz! Ez azonban nagy megpróbáltatás számodra, hiszen a döntéshozatal most nem erős oldalad! Elképzeléseid, terveid valóra válhatnak, ha nagyot mersz ugrani, nagyobb sikerekben lehet részed, mely anyagilag is már a kezdet kezdetén kézzelfogható! Ne félj az újtól, a helyváltástól, az új ismeretségektől, hiszen erre vágytál! (Botok Lovagja; Érmék III; Kardok VI.)

 

NyilasNYILAS: Továbbra is az érzelmek uralják napjaidat. Szeretet vesz körül, terveid, elképzeléseid közvetlen környezetedben támogatásra talál! Ne hagyd abba a tanulási folyamatot, a tisztánlátás segít még nagyobbra tárni szívedet. Az önzésnek most nincs helye életedben. Szerelmed továbbra is viszonzásra talál, ennek megtartásához azonban lemondásra, kötelékek elvágására, búcsúra is szükség van! (Kardok Királya; FŐPAP; AKASZTOTT EMBER.)

 

BakBAK: Munkádban, a nagy odaadás, a türelem most ismét sikereket hozhat, de ne zárkózz el, légy nyitott minden újra. Feletteseid elismerik tudásodat, s ha nem is szóban, de jutalmazni fogják még ebben az évben. Ne hagyj ki új ismeretségekre nyíló alkalmat, ne utasíts vissza egyet sem, régi ismerősökre, új kapcsolatokra találhatsz, mely elősegítheti célod mihamarabbi elérését. Ötleteid, terveid megvalósítására ez az időszak kiváló, üzletkötésekre, beruházásra, új vállalkozás indítására. (Botok VI; Kelyhek III; Érmék Lovagja.)

 

VízöntőVÍZÖNTŐ: Kapcsolatépítésre szakmai, karrier és magánéletben is kiváló időszak következik. Mozgalmas hetek várnak rád. Ne hátrálj meg, a kihívásokkal bátran nézz szembe, hatalmas erővel rendelkezel, mellyel a további sikereket is megalapozhatod. Szoros határidőre kitűzött terveiddel még nem érhetsz célba, hiszen az alapokat kell tovább erősítened, hogy az megdönthetetlenül ellen tudjon állni minden esetleges támadásnak! (Kardok Királya; Kelyhek Lovagja; Érmék V.)

 

HalakHALAK: Elég volt a pörgésből, ez a túlhajszoltság fáradtságot idéz elő, esetleg ebből eredő legyengüléshez vezethet. Itt az idő, hogy kényeztesd magad, ehhez nem feltétlenül a degeszre tömött pénztárca szükséges, bár ezekben a napokban az árcédulákat sem kellene túlzott figyelemmel fürkészned. Figyelj arra, hogy a lazítás a családot, környezetedet is pozitívan érintse, hagyj egy időre fel a saját akaratod érvényesítésével. (TORONY; Érmék Ásza; Érmék Apródja.)

 

KosKOS: Koncentrálj az előtted álló feladatra, hiszen most nem igazán számíthatsz a „fogjuk meg és vigyétek” eddig jól bevált módszerre. Neked kell felvállalnod a terhet, bizonyítani rátermettségedet. Csak így vívhatod ki a már rég várt anyagi előrelépést, vagyonod megérdemelt gyarapítását. Ebben az időben a hűség lebegjen szemed előtt – folyamatos kísértéseknek kell ellenállnod, hogy elkerüld az amúgy is féltékenységből eredő konfliktusokat. (Botok X; Botok II; Kardok Királya.)

 

BikaBIKA: A folyamatos nincstelenségtől való félelem tetőfokára hágott! Ne tedd, lazíts, mutasd meg, hogy a konvencióhoz való ragaszkodásod csak a feladataid elvégzésénél áll fenn, képes vagy te is bő, kockás ingbe, kopott farmerbe öltözni, ha a munka nem kötelez! Mindjárt más színben látod a világot, megszűnnek az álmatlan, gyötrő éjszakák. Már most kezd el szervezni az év végi utazást baráti körben. Az együtt töltött meghitt ünnepek sokat segíthetnek majd kapcsolataid pozitívabbá formálásában. (Kardok IX; Kelyhek IX; Kardok VI.)

 

IkrekIKREK: Egészséged érdekében tegyél meg minden óvintézkedést. Munkádban, mely nem nyújt számodra jelenleg teljes biztonságot, anyagi jólétet, pozitív fordulat várható, ha magad kaparod ki a gesztenyét, és adsz belőle másoknak is, akik eddig mindenben a segítségedre voltak. Otthonodban, magánéletedben meghitt időszakra számíthatsz. Ha magányos vagy, egy új ismeretségből szerelem alakulhat. (URALKODÓNŐ; IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS; Botok IV.)

 

RákRÁK: Anyagi megerősödésre, erkölcsi elismerésre számíthatsz, ha még jobban aktivizálod magad, és szabadidődet feláldozva régi elképzelésed, terved megvalósításán munkálkodsz. Minden lehetőség adott, csak a bátorsággal kellene jó viszonyba kerülnöd. Partnerkapcsolatodban megerősödésre számíthatsz – ha magányosan élsz, elégedett vagy továbbra is a választott életformáddal. Mindkét felállásban gondtalan, boldog hetekre számíthatsz. (CSILLAG; FŐPAPNŐ; Érmék II.)

 

OroszlánOROSZLÁN: Szerencsés fordulatok lehetőségét keresed, melyet többé-kevésbé meg is lelsz. A sikert azonban csak akkor élvezheted, ha ezt intrikától mentesen érted el. Most ne akarj mindent megmagyarázni környezetedben az értetlen embereknek, mert csak szószátyárnak neveznek, és továbbra is süket fülekre találsz. Magánéletedben törekedj a békés megoldásokra, kerüld a konfliktushelyzeteket. A kötekedés helyett a megoldást told előtérbe. (Kardok X; Érmék II; Botok V.)

 

SzűzSZŰZ: A munka frontján úgy érzed, összecsapnak fejed felett a hullámok, de bízz önmagadban, csak a mércét tetted túl magasra. Most sem kell kudarcot megélned, jól állnak a dolgok, az eredmény szinte már kézzel fogható. Anyagi háttered folyamatosan gyarapodhat, ha elfogadod mások javaslatait, segítségét is. Ne utasítsd el, hiszen nem várnak hálát, anyagi ellenszolgáltatást. Magánéletedben romboló hatással lehet, ha a megszokást, kiszolgáltatottságnak éled meg. (ERŐ; Kelyhek Apródja; SZERENCSEKERÉK.)

 

MérlegMÉRLEG: Új utakat keresel, kinőtted a magad állította korlátokat. Munkádat, üzleti ügyeidet továbbra is a tisztesség fémjelezze. A nagy lehetőség miatt mellékutakra tévedhetsz, nem egyenes üzletekbe bonyolódhatsz, ami a nyereség helyett veszteséget idézhet elő. Ez magánéletedben, anyagi hátteredben is zavart okozhat. Az egyre erősödő összetartozás érzése helyett konfliktushelyzeteket teremthetsz. ( FŐPAP; SZERENCSEKERÉK; VÉGÍTÉLET.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top