Ezo

Novemberi holdnaptár

Szomorkodás, erőtlenség, feszültség, szenvedély és kicsattanó életkedv: szeszélyes érzelmi állapotok várnak ránk ebben a hónapban. Kattints, hogy megtudd, mire számíthatsz novemberben!

2011. november 1.
Növő Hold a Bakban

Ajánlott a fegyelmezettség ezen a napon, ugyanis sokkal, de sokkal érzékenyebb vagy az átlagosnál, ami persze érthető.  Már attól is könny szökik a szemedbe, ha az eltávozott szeretteidre gondolsz, vagy ha olyan régi történetet hallasz, amelyben te is szerepelsz. Annyira felkavarnak az emlékek, hogy nem leszel ura önmagadnak. Viszont ha fegyelmezett vagy, és nem zavarodsz össze, és annak is segíteni tudsz, aki lelkileg még gyengébb állapotban van. Ráadásul nincs kizárva, hogy misztikus élmények is érnek ebben a hónapban, talán többször is.

2011. november 2–4.
Növő Hold a Vízöntőben

Ez a három nap kellemes meglepetésekben bővelkedik, érdekes embereket sodor utadba az élet, de az is lehet, hogy csak eggyel találkozol, aki teljesen más, mint te. Teljesen másként gondolkodik, és ez a fajta felfogás nem lesz ellenedre. Sőt elgondolkodtat, hogy az egészben, amit hallottál, lehet valami, és elbizonytalanodsz. Fel is teheted magadnak a kérdést: Talán neki van igaza? A szerelemben sem izgalommentes ez a három nap: ha szingli vagy, akkor a könnyen jött, könnyen ment kategóriájú kapcsolatba kerülhetsz, de ha kapcsolatban élsz, akkor partnereddel kölcsönös meglepetésben részesíthetitek egymást.

Novemberi holdnaptár

2011. november 5–6.
Növő Hold a Halakban

Mit számít, hogy ezen a hétvégén az egyik nap munkanap, akkor is el tudsz menni buliba, és rázhatod a rongyot. Ha ezen a két napon a Hold kapcsolatait nézzük más bolygókkal, akkor ezek alapján nagyon is elengedheted magad – de azért ne annyira, hogy csak arccal a járda felé tudj kiszállni a taxiból. Ezen a két napon kerüld, vagy csak mosolyogva hallgasd végig azokat az embereket, akiket ismersz, és már többször hazudtak neked, vagy egyszerűen csak nem vettek komolyan. Nagy esély van rá, hogy ők most felbukkanjanak.

2011. november 7–9.
Növő Hold a Kosban

A hétfő már úgy kezdődik, hogy semmihez sem lesz igazán kedved. Annyi energia van benned, mint egy őszi légyben. De nem azért, mert például egy kis vírus megtámadta az acélosnak nevezhető szervezetedet, hanem mert sok mindenhez nem érzel energiát, inkább utálatot, hogy bármit is csinálj. Ez pedig akkor baj, ha dolgozol vagy suliba jársz, mert nem fogják sem a kollégáid, sem a tanáraid díjazni. Ha pedig partnerkapcsolatban élsz, akkor a társadnak tele lesz a hócipője veled, és unalmasnak tart.

2011. november 10.
Telihold a Bikában

Lesz ma némi feszültség, tudod, ilyenkor a sürgősségi osztályokon őrület van, a kutyák jobban harapnak, mindenki ingerült, feszült. Ráadásul tehetnek egy olyan pénzügyi bejelentést, amely miatt az adrenalinszinted a magasba emelkedik, és fogalmad sem lesz arról, hogy milyen jövő is vár majd rád. De ez nem azt jelenti, hogy idegességedben egész nap enni kell, és az álmatlanság miatt az egész éjszakát a hűtő előtt töltsd, és mindent befalj, amit csak megkívánsz – és azt is, amihez a falatozás elején még nem volt kedved.

Novemberi holdnaptár

2011. november 11–13.
Fogyó Hold az Ikrekben

Ezen a három napon nagy meglepetések érhetnek. A bírság területe például elég erőteljes lesz, mondjuk a kocsidon található kerékbilincs formájában, de az is megeshet, hogy a postás hoz egy olyan levelet, amiben már nemcsak a bírság, hanem annak kamatos kamatai is szerepelnek; esetleg a rendőr „meszel el” egy olyan dologért, amit felháborítónak tartasz. Ez utóbbinál jobb lesz semmiféle megjegyzést sem tenned, mert a bírság – a csillagok állása szerint – hirtelen emelkedhet. Egy a lényeg, ezen a három napon minden szabályt – ne csak közlekedésit – tarts be, mert sajnos a pénztárcád nincs tömve, és már csak egy bírság hiányzik ahhoz, hogy teljesen lapos legyen.

2011. november 14–16.
Fogyó Hold a Rákban

Ezen a három napon bevonzhatod a jó szerencsét. De nemcsak a szerencsét, hanem mindent, amit szeretnél. De azért ne rugaszkodj el teljesen a valóságtól, azért maradj a „földön”, mert olyan dolgok, amelyekre tényleg vágysz, bejöhetnek. Persze ha egy Louis Vuitton táskára, cipőre vágysz, és nincs pénzed és olyan ismerősöd, aki megvenné neked, a vonzás törvénye alapján kizárt, hogy utánad dobjanak egy eredeti példányt. Viszont érvényes ez a vonzás a szerelemre, mert bejöhet valaki, aki mindig szerepel az álmaidban, de ennél több nem történt. Most megelevenedhet az álom, s valóság lesz belőle.

2011. november 17–18.
Fogyó Hold az Oroszlánban

Csúcsformában leszel, elsősorban fizikailag, nem ártana, ha sportolnál. Sőt valami intenzívebb sportba is most lenne érdemes belekezdeni, mert sokkal könnyebben szabadulhatnál meg a felesleges kilóktól, vagy ami még jobb, az alakodat is könnyen formálhatod. Ez a két nap nagyon jó arra, hogy fontos döntéseket hozz, és persze arra is, hogy menedzseld önmagad. Előfordulhat, hogy olyan jó formában vagy, hogy ezen a napon ajándékba kapsz egy jegyeket valami szuper koncertre.

2011. november 19–20.
Fogyó Hold a Szűzben

Kissé letörtnek érzed magad ezen a két napon, de a barátaid, vagy a kedvesed kirángathatnak ebből az állapotból. Ha mégis úgy érzed, hogy se bulizni nincs kedved, sem semmi máshoz – még shoppingoláshoz sem! –, akkor az lenne a legjobb, ha meditálnál. Hiszen vannak olyan időszakok, amikor mindenkinek szüksége van elmélyülésre, és tudod, hogy megjelent a Nők Lapja Ezotéria, amit beszerezhetnél, mert olyan érdekes dolgokat olvashatsz benne, ami ebben az állapotban táplálék lehetne a lelkednek.

2011. november 21–22.
Fogyó Hold a Mérlegben

A tisztánlátás két napja következik, amikor tudod, hogy a partnerednek mire lenne szüksége, ha problémája van, megérted őt, és segíteni is tudsz neki. A két nap a hódításról is szól, hiszen ezen a két napon, még ha az általad cikisnek tartott cuccban is vagy kénytelen valahol megjelenni, akkor is az ujjaid köré csavarhatsz valakit. Mert a szexuális kisugárzásod kilométerekben mérhető. Pénzügyek terén ezen a két napon jól alakul a helyzet, mert vagy spórolni tudsz, vagy ajándékkal lepnek meg.

2011. november 23–24.
Fogyó Hold a Skorpióban

És elérkezett az őrült szenvedély napja, amikor alámerülsz a szenvedélyes szex birodalmába, és annyira jól érzed magad, hogy tulajdonképpen ki sem szállnál belőle. Most a legvadabb dolgokba is belemehetsz, olyanba, amiről korábban hallottál, netán olvastál, és talán icipicit fel is keltette a kíváncsiságodat, de soha nem próbáltad. Most viszont fogod.

2011. november 25.
Újhold a Skorpióban

Mára a vad szeretőkből romantikus szerelmesek lesznek, és úgy érezhetitek, hogy eggyé váltatok a szerelmetekkel. De ez a nap kiváló még arra, hogy színházba, hangversenyre, vagy valamilyen tárlatra menj. De arra is, hogy belevesd magad egy medencébe, és megdöntsd a saját úszási rekordodat. Sőt az is megtörténhet veled, amit nem mersz elmondani senkinek, és értetlenül állsz előtte.

2011. november 26–27.
Növő Hold a Nyilasban

Furcsa hétvége lesz, kétségtelen. Az egyik nap a stressztől még talán a szájherpeszed is kiújul, és végtelenül pechesnek érzed magad, a másik napon azonban már úgy érzed, hogy te vagy az egyetlen személy a Földön, akire a nap ragyog. Ügyelj a pénzedre vagy az értéktárgyaidra, mert meglophatnak. Ha szakítasz, ne ess kétségbe, mert annyira furcsa ez a két nap, hogy a másikon már lehet, hogy örülsz, hogy szakítottál – mert belép az életedbe az igazi.

2011. november 28–29.
Növő Hold a Bakban

Nem vagy túl jó formában ezen a két napon. Tudod, mi a kötelességed, azt teljesíted, különösen akkor, ha a határidő a múzsád. Épphogy csak be tudsz fejezni valamit, amire ugyan lett volna időd, azt hitted, majd hipp-hopp, összedobsz valamit, és az is jó lesz, ám menet közben kiderülhet, hogy nem így van. Így aztán most össze kell szeded magad, és a lehető legjobban elvégezned a feladatod. Ha nincs munkád, és állásinterjúra mész, akkor erre ez a két nap a legideálisabb. Egy masszázst ne hagyj ki!

2011. november 30.
Növő Hold a Vízöntőben

Ismerősödnek bármilyen évfordulója van, ne felejtsd el felköszönteni. És ha az ismerősöd a sznobok táborához tartozik, akkor ne vegyél neki gagyit, mert ki fogja mutatni az érzéseit, amikor átadod neki a meglepetésed. Inkább kérj valakitől kölcsön, és olyat vegyél, amiről tudod, hogy örülni fog neki. Hiszen ő is ilyen stílusban fog téged majd megajándékozni. Ha valakire haragszol, akkor azt az ő szemébe most elmondhatod, hogy miért – így visszaállhat közöttetek a béke, és a sértődöttség nem emészti egyikőtök energiáját sem.

Novemberi holdnaptár

 

 

 

 

 

 

 

Akarod tudni, mit hoz 2012? Nézd meg a Nők Lapja Ezotéria legfrissebb számában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top