Horoszkóp

Októberi holdnaptár

Októberben sor kerül egy olyan konstellációra, amely arra utal, hogy azok a kapcsolatok, amelyekben eddig sok volt a gyötrelem, a kínlódás, a hol szakítás, hol kibékülés, most új kerékvágásban folytatódnak.

Növő Hold a Skorpióban

2008. október 1., 2., 3.

Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, mert talán olyan dolgot tettél, ami nem teljesen szabályos. Még az is lehet, hogy amit tudtál valakiről, azt ugyan név nélkül, de továbbadtad, és amikor az illető magára ismer a történetből, akkor megsértődik rád. De végül nem lesz belőle nagy ügy, mert ki tudod őt engesztelni.

 

Növő Hold a Nyilasban

2008. október 4., 5., 6.

Energikus lesz a következő három nap, amikor jól tudsz koncentrálni, és mindent el tudsz végezni, amit csak akarsz. A meglévő kapcsolatodban, a partnered miatt szerencsésnek érezheted magad, jól kijöttök egymással, különösen, ha közös programot terveztetek. Ennek a hétnek a végén anyagilag is jól jársz, még az is lehet, hogy olyan ötleted lesz, amelyből nem mindennapi anyagi haszon lesz.

 

Növő Hold a Bakban

2008. október 6., 7., 8.

Tarts be minden szabályt, és tartsd nyitva a szemed, mert megtörténhet, hogy olyan dolgot csinálsz, ami sokba fog kerülni. A munkahelyeden a felettesedet ne tekintsd a barátodnak, aki talán olyan érzéseket kelt benned, hogy jó és segítő szándékkal van irántad. Ám ez nem így van. Ha a partnerednek egészségügyi problémái vannak, állj mellette, támogasd, és vegyél tevékenyen is részt abban, hogy ez a gondja megoldódjon.

 

Növő Hold a Vízöntőben

2008. október 9., 10.

Nem mindennapi találkozásban lesz részed, ez a személy hirtelen bukkan fel az életedben, de ha nem vársz ettől a találkozástól túl sokat, akkor nem érhet csalódás. Pénzügyek terén is légy óvatos, mert korszakalkotó lehetőségről beszélnek, és gyorsan kell dönteni. De nem akarnak mást, mint a pénzedet kicsalni. Ha a régi kedvesed, akivel már szakítottál, ismét felbukkan, és újra akarná kezdeni a viszonyt, akkor jobb, ha nem adsz újabb esélyt neki.

 

Növő Hold a Halakban

2008. október 11., 12., 13.

Nagyon jól működnek a megérzéseid, hallgass rájuk. Baráti kapcsolat miatt minden okod megvan az örömre, mert olyan szeretet, megértés és harmónia lesz közöttetek, ami miatt sokan irigykedni fognak. Egy közösségben te leszel a sztár, és az utcán is mindenki megfordul utánad. Ami nem csoda, hiszen fantasztikus formában vagy, sugárzik rólad, hogy aki kapcsolatba kerül veled, azzal csak jó dolgok történhetnek.

 

Telihold a Kosban

2008. október 14.

Kiváló a mai nap arra, hogy foglalkozz a művészetekkel, esetleg elmenj színházba, vagy egy híres művet olvass, zenét hallgass. Különleges lelkiállapotban leszel, amikor a telepatikus képességeid nem mindennapi módon működnek. Akire gondolsz, az rövid idő eltelte után fel fog hívni. A szerelemben romantikus érzések kerítenek hatalmukba, és még az is lehet, hogy a meglévő partnereddel olyan harmóniában lesztek, mint talán még soha.

 

Fogyó Hold a Kosban

2008. október 15.

A mai napon olyan dolgokat tudhatsz meg, amelyek mindig is izgattak, sokat gondolkodtál rajta, a fantáziád is működésbe lépett, de mégsem kaptál a rengeteg kérdésedre választ. Ma jelenik meg a Nők Lapja Ezotéria, ne hagyd ki, vedd meg, mert rengeteg izgalmas olvasmányt találsz benne. És talán köztük van az is, amely megadhatja a kérdésedre a feleletet.

 

Fogyó Hold a Bikában

2008. október 16., 17.

Kiváló a mai nap arra, hogy pénzzel foglalkozz, például felmérd a pénzügyi helyzeted, és ha úgy ítéled meg, hogy nem jut mindenre, amire szeretnél, akkor át kell alakítanod a költségvetésedet. Ha shoppingolni mész, akkor remekül vásárolhatsz, különösen a harisnyák terén nézz körül, mert nem mindennapi darab lehet a tiéd.

 

Fogyó Hold az Ikrekben

2008. október 18., 19.

Szexis leszel, ellenállhatatlanul vonzó, és most elcsábítod azt a személyt, akire régóta „fáj a fogad”. Ő sem tud neked ellenállni, most érzitek csak, hogy milyen különleges kapcsolat van közöttetek, amelyre az ezoterikusok azt mondják, hogy karmikus, előző életekre visszanyúló. Újat keresel, nem akarsz a régi, megszokott kerékvágás szerint élni, és meg is fogod rövidesen találni azt, amit szívesebben csinálsz, és aminek látod az értelmét.

 

 

Fogyó Hold a Rákban

2008. október 20., 21.

Regenerációs készséged jó, fizikai állapotodra sem panaszkodhatsz. Ha egészségi problémával küszködtél, akkor ennek most vége. A szerelemben szenvedélyes kapcsolat miatt a lelked hol a mennyben, hol a poklok kénköves bugyraiban járkál. De te őt akarod, mindennél jobban, és még arra is hajlandó vagy, hogy olyan dolgokba menj bele, amelyeket egyébként elutasítanál. Talán még mágiázásra is képes lesz miatta. De ügyelj arra, hogy csak fehér mágia legyen!

 

Fogyó Hold az Oroszlánban

2008. október 22., 23.

Ezen a két napon olyan dolog történhet veled, amely nagy hatást gyakorol rád, és mélyebben fog érteni, mint bármi más az eddigi életed során. Végy a kezedbe olyan könyvet – vagy a Nők Lapja Ezotériát –, amely nem e világi dolgokkal foglalkozik, mert ezekre a témákra most sokkal nyitottabb vagy, mint máskor, és olyan gondolatokat indítanak el benned, amelyek segítségével jobban megérted önmagadat és a veled kapcsolatban élő emberek életét.

 

Fogyó Hold a Szűzben

2008. október 24., 25.

Törődj többet a fizikumoddal, és tölts hosszabb időt a szabadban, valamint egy kis sport vagy masszázs sem ártana. Itt a ragyogó alkalom, hogy nagy selejtezést tarts a ruhaneműid között, és megszabadulj olyan dolgoktól, amelyeket esetleg már évek óta nem vettél fel. Valaki a sirámaival fog traktálni, ne hagyd magad, mert ezzel csak az energiáidat szívja el.

 

 

Fogyó Hold a Mérlegben

2008. október 26., 27., 28.

Kipróbálhatnád a pszichés erődet, hogy mire vagy képes, ugyanis amire gondolsz, amire vágysz, az gyorsabban teljesül, mint máskor. De azért maradj a realitások talaján, mert ha lehetetlenre vágyakozol, azt a sors ritkán szokta teljesíteni. Nagy hatással vagy egy olyan személyre, akit nem ismersz, talán eddig csak találkoztál vele, vagy futólag láttad néhányszor. Testvéreddel a kapcsolatod harmonikus lehet, ha összevesztetek, most kibékülhettek.

 

Újhold a Skorpióban

2008. október 29.

Ámulatba ejtő képességekkel rendelkezel, szinte belelátsz mások gondolataiba, fejébe. Érdeklődésed az okkultizmus, a misztika felé fordul, ha még nem vettél magadnak egy kártyacsomagot, hogy kirakd belőle a saját jövődet, és másokét, akkor eljött erre az idő. Az álmaidra is figyelj, mert amit ma éjjel álmodsz, az rövidesen bekövetkezik.

 

Növő Hold a Skorpióban

2008. október 30.

Többen fognak ma rajongani érted, mert olyan dolgokat mondasz, amelyek másoknak jólesnek, és amelyeket szívesen fogadnak. Csordultig van a lelked szeretettel, odaadással, képes vagy egy korábbi sértést is megbocsátani. Az ízlésed is tökéletes, és ha vásárolni mész, ki tudod választani a legtrendibb ruhadarabot, amely senki máson nem áll olyan jól, mint rajtad. Kiváló a mai nap állásinterjúra vagy új munka elvállalására, még az is lehet, hogy a kollégák elismerésében részesülsz.

 

Növő Hold a Nyilasban

2008. október 31.

Az emlékek napjai a mai, amikor sok olyan dolog jut az eszedbe, amelyek olyan személyekhez kötődnek, akik már nem élnek. Kőkemény leszel ma saját magaddal, mert amitől félsz, vagy ami korábban csalódást, esetleg fájdalmat okozott, és emiatt nem mertél egy ideig még rágondolni sem, azt most megteszed. Ami azt is jelenti, hogy legyőzted a félelmedet, és ezzel egy új fejezet kezdődik az életedben. Egy karmikus szerelmi kapcsolat, amelyben már sokat kínlódtatok, új fordulat előtt áll.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top