Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 11. péntek)

Kedves Kos!

A hullámvölgyek arra valók, hogy a tanulságokat levonva ott az ember lendületet vegyen, és nagyobb sebességgel induljon felfelé. Ebben a hónapban igazán megmakacsolod magad. Úgy döntesz, hogy nem engedsz a nézeteidből, elképzeléseidből. Anyagi helyzeted még mindig nem a legjobb, de most már tudod, hogy hogyan lehet ezen változtatni. Kitartásodnak köszönhetően tényleg sikerül egyenesbe hoznod pénzügyi helyzetedet.

 

Kedves Bika!

Elégedetlen leszel önmagaddal s a világgal. Kedvesed segítségét sem tudod elfogadni. Jó volna, ha az egészségeddel is többet törődnél. Talán az lenne a leghelyesebb, ha kivonulnál a világból, elkerülve az otthoni, munkahelyi és belső válságokat, egyszerűen egy kis időre szabadságra mennél. Egy kicsit sem biztos, hogy ez kellemes vakáció lesz, de legalább kimaradsz az olyan kellemetlen helyzetekből, amelyekből nem találnál kiutat.

 

Kedves Ikrek!

A legmegközelíthetetlenebb ember ajtaja is nyitva áll előtted, és segítőkészségből sem lesz hiány. A hét végén egy kellemes családi esemény is örömmel tölthet el. Az otthon és a család gondokat okozhat ugyan, de azért vannak az akadályok, hogy ne érj rá unatkozni, és megmutathasd, mire vagy képes. Legyél óvatos, mert ha magadra haragítasz valakit, annak rövidesen kellemetlen következményei lesznek. Ha otthont szeretnél változtatni, jól gondold meg, mit vállalsz.

Kedves Rák!

Anyagi helyzeted nagyhon is kedvezően alakul, de munkahelyeden előfordulhatnak kisebb konfliktusok. Készülj fel arra, hogy meglehetősen mozgalmas napok várnak rád. Aktivitásod mindenkit ámulatba ejt, talán még önmagadat is. Most nem ismersz lehetetlent, sajnos valószínű, hogy kíméletet sem. Amit akarsz, azt biztosan el is éred. Lehetséges azonban, hogy tettvágyad és határozottságod agresszivitásba is átcsaphat.

Kedves Oroszlán!

Nagyon sok és fárasztó munka időszaka következik. Mindez már a hét végén kezdetét veheti. Ebben az időszakban még az egészségeddel is problémák lehetnek. Bármilyen tünetet észlelsz, azonnal fordulj orvoshoz, de még jobban teszed, ha azon fáradozol, hogy életmódot változtass, méghozzá, ha lehetséges, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb körülmények között. Véletlenül se építs légvárakat, könnyen becsaphatod magad, vagy ha nem vigyázol, félrevezethetnek mások.

Kedves Szűz!

Bőven lehetnek sikerélményeid is. Annak ellenére, hogy elégedetlen vagy önmagaddal, lelked mélyén érezheted, sikerült megmutatnod, mennyivel többet érsz, mint hitték volna rólad. Anyagi szempontból is jól áll a helyzet, csakhogy rövid időn belül ugyanolyan könnyen meg is a pénz, mint ahogyan jött. Ha keresel, könnyen találsz új támogatókat, befolyásos barátokat is. A nyárnak bőven meglesznek az örömei. Miért ne használnád ki ezt!

Kedves Mérleg!

Feletteseid, vagy akik beleszólhatnak üzleti ügyeidnek intézésébe, akadályokat is támaszthatnak. A hivatal packázásaiból is eleged lesz. Bonyolultnak, sőt sok szempontból nagyon is kedvezőtlennek lehetne nevezni a hét végét. Komoly erőfeszítéseket kell tenned a béke megőrzésére, ez azonban nem biztos, hogy sikerülhet. A baj oka részben a türelmetlenséged, de azért jócskán okolhatsz másokat is. Sok ellentét támad közted és kedvesed között.

Kedves Skorpió!

Igazán megengedhetsz magadnak egy kis pihenést és szórakozást is. Ha módod van rá, engedj meg magadnak egy szabad hétvégét. Egy külföldi kiruccanás felejthetetlen élményeket ígér. Egy új szerelem is a csodák birodalmába vezethet. Ha már megtaláltad az igazit, vagy házasságban élsz, társaddal ismét felfedezhetitek egymásban azokat az értékeket, amelyek mindig is jelen voltak, és a mostanihoz hasonlóan széppé tették a kezdetet.

Kedves Nyilas!

Azzal nem használsz sem önmagadnak, sem másnak, ha fogadatlan prókátorként beleszólsz olyan dolgokba, amelyekből jobb volna kimaradni. Ügyesen hasznosíthatod esetleges külföldi kapcsolataidat. Feletteseidtől minden segítséget és támogatást megkapsz. Lehet, hogy az új feladatok átmenetileg anyagi áldozatokat követelnek, később azonban ez a lemondás éppen az ellenkezőjét eredményezi. Ami most elvész a réven, majd megtérül a vámon.

Kedves Bak!

Nemsokára elindul egy olyan folyamat, amely teljes embert kíván. Még mielőtt véget érne ez a hét, számtalan fontos ügyet kell elintézned. A szerencsédben bízhatsz, saját döntéseid pedig az elérhetetlent is karnyújtásnyi közelségbe hozzák. Ha vannak külföldi kapcsolataid, azokat jól hasznosíthatod. Vállalkozásaid is sikeresen alakulnak. Az ígéretekkel kellene óvatosabban bánnod, a pénzügyi kockázatokat csak rövid távon érdemes vállalni.

Kedves Vízöntő!

Egy titkos ellenséged régen várja a kellő pillanatot, hogy árthasson neked. Ha nem vigyázol, most könnyen megvalósíthatja ellened szóló alattomos terveit. Sajnos, lesz még néhány nehéz napod. Ez azonban csak tényleg múló epizód. Ahogyan haladunk az időben, egyre inkább elégedett lehetsz helyzeteddel. Most egy kis nyugalom köszönt majd rád. Ez természetesen nem lesz azonos a tétlenséggel, de azért sokat jelent, hogy amit tenned kell majd, ahhoz kedved van.

 

Kedves Halak!

Ha tanulni szeretnél, vagy vállalkozni, bátran megteheted a biztos siker reményében. Lehetséges, hogy az időjárás már nem a legkedvezőbb, mégsem ártana kivenni néhány nap szabadságot. Egy olcsó utószezoni utazás, egy kis kalandozás, ha nem is a világban, biztosan nagyon jót tenne. A későbbiekben, mondjuk, ennek a kellemes hónapnak a vége felé, úgyis könnyen meggyűlhet a bajod néhány kellemetlen emberrel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top