Horoszkóp

Egyiptomi horoszkóp

Az egyiptomi asztrológia alapja a több ezer éves kairói kalendárium. Olvasd el, mi jellemző rád az egyiptomi horoszkóp szerint, és ismerd meg a hibáidat és az erényeidet.

Válaszd ki a születési dátumod alapján az egyiptomi jegyedet, majd nézd meg a jellemzést!

Január 1. – január 7. – a Nílus
Január 8. – január 21. – Amon-Ra
Január 22. – január 31. – Maat
Február 1. – február 11. – Amon-Ra
Február 12. – február 29. – Geb
Március 1. – március 10. – Ozirisz
Március 11. – március 31. – Ízisz
Április 1. – április 19. – Thot
Április 20. – május 7. – Hórusz
Május 8. – május 27. – Anubisz
Május 28. – június 18. – Széth
Június 19. – június 28. – a Nílus
Június 29. – július 13. – Anubisz
Július 14. – július 28. – Básztet
Július 29. – augusztus 11. – Szahmet
Augusztus 12. – augusztus 19. – Hórusz
Augusztus 20. – augusztus 31. – Geb
Szeptember 1. – szeptember 7. – a Nílus
Szeptember 8. – szeptember 22. – Maat
Szeptember 23. – szeptember 27. – Básztet
Szeptember 28. – október 2. – Széth
Október 3. – október 17. – Básztet
Október 18. – október 29. – Ízisz
Október 30. – november 7. – Szahmet
November 8. – november 17. – Thot
November 18. – november 26. – a Nílus
November 27. – december 18. – Ozirisz
December 19. – december 31. – Ízisz

A Nílus
Nagyon kedves, nagylelkű természeted van. Kész vagy mindig meghallgatni a körülötted lévő embereket, kiváló érzékkel hangolódsz rá a beszélgetőpartneredre, és jó tanácsokat osztasz. Mivel nagyon toleráns vagy, és mindig segítesz másokon, sajnos sokan megpróbálják kihasználni jó természetedet.

Amon-Ra
Remek a nyelvérzéked és a beszédkészséged, könnyen meggyőzöl másokat a magad igazáról. Az emberek élvezik a társaságod, és gyakran töltöd együtt az időt a barátaiddal. Számos jó tulajdonságod van, mint a bátorság, az egyenesség és a becsületesség, melyek sokat segítenek mindennapjaidban, és sokan tisztelnek ésszerű és egyenes döntéseidért.

Maat
Nagyon érzelmes típus vagy, néha nincs elég önbizalmad, ezért gyakran csapongsz a melankólia és a boldogság között. Érzékenységednek köszönhetően nagyon gazdag a fantáziád és a képzelőerőd is. Sok türelemre van szükség veled szemben, mert hajlamos vagy eltaszítani magadtól másokat csak azért, hogy belsőleg megerősödj, ezáltal azonban fennáll annak is a veszélye, hogy teljesen elzárkózol a környezetedtől. Munka szempontjából a szociális jellegű foglalkozások vonzanak.

Geb
Gyakran vesz erőt rajtad a lustaság, és úgy érzed, kevés az energiád. Saját módszereid szerint osztod be az idődet, nem nézel túl messzire a jövőbe, mindig megfontolod a következő lépést, és egyszerre csak egy dologra koncentrálsz. Kimondottan félénk vagy, és érzékeny, ami könnyen befolyásolhatóvá tesz. Hajlamos vagy feláldozni magad a kapcsolataidban, és ezt gyakran ki is használják. Mindenki tudja, hogy rád lehet számítani, meghallgatsz másokat, és megőrzöd a titkaikat.

Ozirisz
Kíváncsi természeted mindig új kalandok felé sodor. Nem félsz az elbukástól, mert számodra mindig van menekülés vagy visszaút, hogy aztán új kalandokba vethesd magad. A te életedben semmi sem állandó, minden folyamatosan változik, veled együtt. Bár nem vagy immúnis a csalódásokkal szemben, próbálsz józan ítélőképességű lenni. De mivel senki és semmi nem közömbös számodra, így gyakran állítasz akadályokat saját utadba.

Ízisz
Éber elmével áldott meg a sors, nyílt vagy másokkal és szeretsz előre nézni. A legtöbbet hozod ki az életedből, tele vagy energiával, és nincs benned előítélet. Követed az ösztöneidet, melyek új és érdekes kalandok és élmények felé sodornak. Az emberiségbe vetett hited megingathatatlan, még ha olykor be is csapnak, alapvetően optimista és pozitív személyiség vagy. Nyugodt, magabiztos természeted és nagylelkűséged csodákra képes. Mélyen szerelmes típus vagy, és tudod, hogyan tartsd meg a párkapcsolatod frissességét.

 

Thot
Kíváncsi természetednek köszönhetően minden nagyon érdekel, ami furcsa és szokatlan. Harcos lelked folyton arra késztet, hogy felfedezd saját korlátaidat, anélkül hogy szem elől veszítenéd mindazt, ami fontos neked. Nem vagy számító, nagylelkűséged az őszinteségeddel vetekszik. Könnyen megnyered az embereket, hogy támogassák az elképzeléseidet, természetes tekintéllyel rendelkezel, melyet az emberek érzékelnek és elismernek.

Hórusz
Nagyon kedvelnek téged kedves, nagylelkű természetedért. Tisztán látod a céljaidat, hogy mit szeretnél elérni az életben, és egy harcos lelkével mész előre. Szeretsz kockázatot vállalni, és nem félsz a hosszú távon kamatozó lehetőségektől sem. Van elég önbizalmad, hogy felelősséget vállalj, és végigvigyél mindent, amibe belekezdtél. Szeretsz irányítani, ami persze nem tetszik mindenkinek, főleg mikor elveszíted a türelmed vagy nem viselkedsz elég tapintatosan.

Anubisz
Rendkívüli érzékenység jellemez, őszinte és lojális vagy. Igazi idealista, tele túláradó érzelmekkel, aki számos csalódást szenved el életében, de ezeknek nem marad semmilyen hatásuk. Bár a szenvedések kihozzák depressziós hajlamodat, képes vagy uralkodni bizonytalanságodon, és egyedül is megtalálod a megoldást problémáidra. Tehetséged van a tanításhoz, a gyógyászathoz, a pszichológiához.

Széth
Ambiciózus és szenvedélyes vagy, és mindig egyre magasabbra teszed a mércét. Számodra az akadályok azért vannak, hogy leküzdhesd őket, folyton új kihívások után nézel. Akkor érzed, hogy élsz, ha keményen bánsz magaddal. Rendületlenül a jövőt kémleled, szeretsz gyorsan túljutni a dolgokon, és nem szívesen lapozod fel a múltat. A baj csak az, hogy nem mindig tanulsz a tapasztalataidból, vagy legalábbis nem időben. A szerelemben csak nehezen leszel úrrá a féltékenységen.

Básztet
Alapvetően védekező természetű vagy, az éberség az egyik legnagyobb erősséged, de a túlzott óvatosság néha akadályoz. Gyakran tűnsz gyengének és szégyenlősnek, sokszor elmész a jó lehetőségek mellett. Ez az aggódós magatartás hátráltathatja a fejlődésedet. Pedig van benned elég báj és vonzerő. Diplomáciai érzéked, jólelkűséged vonzóvá tesz mások szemében. Tapintatos vagy, és tehetséges, mindig képes vagy úgy haladni előre, hogy nem keltesz hullámokat, nem harsogsz a trombitádon és nem fúrod a többieket.

Szahmet
Jellem: szenvedélyes vagy, hajthatatlan és rendkívül büszke, határozott, életerős egyéniség. Ez nem mindig szerez neked barátokat, pedig gyakran elnéző vagy másokkal. Csak ritkán hibázol, sőt nagyon kemény is tudsz lenni magadhoz és másokhoz is. Rendkívüli önuralommal bírsz. A büszke külső mögött egy ő szinte, érzelmes és figyelmes ember lakozik. Az emberek óvatosan járnak körülötted, hogy ne keresztezzék az utadat, amikor rossz passzban vagy. Jó érzéked van az üzlethez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top