Horoszkóp

Júliusi horoszkóp

Kos

 

Szerelem: Szívügyekben a hónap eleje szinte semmi változást, a vége viszont érdekes fordulatot hozhat. A magányosok párra találhatnak, ráadásul ez akár egy régi szerelem visszatérése is lehet. Azok a Kosok, akik problémás kapcsolatban élnek, most tudnak javítani rajta, persze ha akarnak…

Munka, anyagiak: Július harmadik hetétől aktivitásod tovább fokozódik, tele leszel életkedvvel, energiával, új ötletekkel. Figyelmet, tekintélyt, sőt akár befolyást is szerezhetsz magadnak, ha jól használod ki lehetőségeidet.

Egészség, lelkiség: Jól érzed magad a bőrödben, lelki vagy fizikai megterhelésnek most nem leszel kitéve.

 

Bika

Szerelem: Erő, energia és óriási lelkesedés – szenvedéllyel ötvözve – jellemez július során, köszönhető ez a Jupiter kedvező hatásának. Minden Bika rengeteg érzelemre számíthat, a párkeresőkre különösen szép és romantikus napok várnak. A most házasodni kívánó Bikák kapcsolata garantáltan egy életre szól.

Munka, anyagiak: Fontossá válik, hogy néhány dolgot gyökerestül megváltoztass, ha kell, akár meg is szüntess! Nem csoda, ha mostanra meguntad a sok rutinból elvégzett feladatot. Szerencsés helyzetben vagy, mert környezeted is támogat a változásokban.

Egészség, lelkiség: Maradj hű önmagadhoz, s ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon céljaid elérésében. Önmagadhoz alkalmazkodj, ne másokhoz!

Ikrek

Szerelem: A hónap elején még rettentő feszült leszel, hajlamos a dühkitörésekre, felesleges konfliktusok generálására. Robbanékonyság, logikátlanság, kapkodás jellemzi július havát, könnyen keveredhetsz vitákba partnereddel, vagy olyan személlyel, akivel éppen ismerkedési fázisban vagytok. Csak tudatos visszafogottsággal kerülheted el az igazán nagy konfliktusokat.

Munka, anyagiak: Legyél nagyon körültekintő, mert sok meggondolatlan lépés nehezítheti helyzetedet munkahelyeden és magánéleti téren egyaránt. Szerencsére július utolsó hetében már fellélegezhetsz, de addig bizony van mit csinálnod.

Egészség, lelkiség: Zűrzavar uralkodhat el lelkedben, kicsit kilátástalannak tűnhet a helyzeted, pedig csak néhány nehéz napot kell átvészelned.

 

Rák

Szerelem: A Nap a te jegyedben jár, így ha még keresed az igazit, nagy az esély, hogy meg is érkezzen július folyamán. Ebben segít a jegyedben járó Vénusz is, mert romantikussá, érzelmessé és fogékonnyá varázsol. A párban élőknek sem lesz okuk a panaszra, hisz az érzelmek tovább mélyülnek, házasságok köttethetnek, az összetartozás erősödik.

Munka, anyagiak: Július hava nagyon kedvezőnek és eredményesnek ígérkezik, különösen pénzügyek terén, mert váratlan lehetőség hullhat az öledbe. Használj ki minden lehetőséget, amely fejlődésedet segítheti!

Egészség, lelkiség: A fizikai panaszok elkerülnek, jól viseled a meleget, de ha tanulni lenne kedved, azt se halogasd!

 

Oroszlán

Szerelem: Július első fele gyengítheti az Oroszlánok már meglévő párkapcsolatát, illetve akadályozhatja egy új kialakulását. Szerencsére ez a kellemetlen időszak július 22-vel végleg lezárul, ekkor lép az Oroszlán jegyébe a Nap, s fantasztikus új lehetőségeket tartogat. Nagy szenvedélyek lesznek úrrá rajtad, ha keresed az igazit, eljött a te időd!

Munka, anyagiak: A Mars végleg elhagyja az Oroszlán jegyét július elsején. Ez nagy fellélegzést hoz számodra, hisz munkádban, karriered terén mostanában állandóan feszült voltál. Új távlatok nyílnak meg előtted.

Egészség, lelkiség: Problémáid megoldását kivételesen odázd el a hónap második felére. Ekkorra kiegyensúlyozottabbá válsz, könnyebben veszed az akadályokat.

 

 

Szűz

 

Szerelem: A hónap elején zavarok léphetnek fel emberi kapcsolataidban, érzelmek terén nem találod a megoldást, s ennek legfőbb oka a Szűz jegybe lépő Mars. Ez váratlan feszültséghez és konfliktushoz vezethet, amelyeket most nem lesz könnyű kezelni. Mégis rajtad a sor, hogy mosolyogj akkor is, amikor épp a sírásnak lenne itt a helye. A párjukat még keresők tartsanak ki augusztusig!

Munka, anyagiak: Sok kérdést, bizonytalanságot hoz július hava, sok okos döntésre lesz szükség ahhoz, hogy minden munkával kapcsolatos dolgot jól szervezz. Néhány nehezebb akadály utadat állhatja, de ne torpanj meg, haladj célod felé rendületlenül.

Egészség, lelkiség: Jól teszed, ha alaposan meggondolod, kinek mit mondasz, mert bár nem szándékosan, de megbánthatod szeretteidet, ismerőseidet.

 

Mérleg

 

Szerelem: Úgy tűnhet, kicsit bonyolulttá válnak mindennapjaid, különösen ami a szívügyeidet érinti. Meglévő Mérleg-párkapcsolatokban felütheti a fejét némi bizonytalanság, bizalmatlanság, féltékenykedés, pedig erre valójában nem sok ok van. A párkereső Mérlegek viszont plátói szerelembe bonyolódhatnak, viszonzást nem találva…

Munka, anyagiak: Már az előző hónap végén is érezhetted, hogy folyamatosan váratlan gátak nehezítik a mindennapokat, s ez július közepéig fokozódik. Ezeket a korlátokat most tényleg nehéz legyőzni. De augusztushoz közeledve javul a helyzet.

Egészség, lelkiség: Ne félj váltani, változtatni, lemondani a régi dolgokról, ha úgy érzed, a berögzöttségek akadályoznak, hát módosíts körülményeiden!

 

Skorpió

 

Szerelem: Nagyon jó hetek következnek, tombol benned a szenvedély, szinte bárkit leveszel a lábáról, csak arra vigyázz, hogy senkit ne sérts meg. Szerelem terén most garantáltan babérokat arathatsz, csak icipicit kell megerőltetned magad. Ha párkapcsolatban élsz, vadászösztöneidet titkold el párod elől, különben nagy az esély a konfrontációra.

Munka, anyagiak: A hónap első fele sokkal intenzívebbnek ígérkezik, a második felét töltsd aktív pihenéssel, rád fér! Jó ötletek foganhatnak meg a fejedben, de a megvalósítást halaszd augusztusra!

Egészség, lelkiség: Nagyszerű hónap vár rád, a bolygók segítenek abban, hogy semmi se zavarja meg nyugalmadat, békédet, kiegyensúlyozottságodat.

 

Nyilas

 

Szerelem: Érzelmek téren nem mutatkozik jelentősebb változás július folyamán. Bár lehet, hogy ez magányosként téged nem dob fel, de légy még türelmes egy kicsit, ha sietteted a dolgokat, azzal most nem mész sokra. A párban élők nyugalomban és harmóniában tölthetik ezt az időszakot, persze azért nem árt egy kis újdonságot belevinni a mindennapokba.

Munka, anyagiak: Bár alapjában jól alakulnak a dolgaid, de a nagy lehetőségek a nyár végére tolódnak. Ne siettess semmit, ha váltanál, azt ne tedd alapos megfontolás nélkül. Most nem célszerű bizonytalan üzletekbe fektetni a pénzed és az időd.

Egészség, lelkiség: Nehezen birkózol meg a meleggel, jelentős energiacsökkenést tapasztalhatsz a nyár derekán. Kitartás!

Bak

 

Szerelem: Elérkezett az idő arra, hogy alaposan és mélyen áttekintsd érzelmeidet, szerelemmel összefüggő terveidet, és akár módosítsd kapcsolatodat pároddal. Ez most mindenképpen pozitív eredményt fog hozni, elmélyülés, szenvedély formájában. A párjukat még kereső Bakok úton-útfélen külső impulzusokat fognak kapni, jöhet a szerelem.

Munka, anyagiak: Mozgalmas, rendkívül kedvező hónap áll előtted, sokat dolgozol, nem lesz időd pihenni, de ennek hamarosan meg is lesz az eredménye. Erkölcsileg és anyagilag is eljött a dicséret ideje!

Egészség, lelkiség: Tele leszel életkedvvel, energiával, szinte fáradhatatlan vagy, és persze szeretnél valami igazán rendkívülit alkotni. Rajta!

 

Vízöntő

 

Szerelem: Szívügyek terén pozitív irányba fordulnak dolgaid! Bár nem mintha az elmúlt hónapok túlságosan nehézkesek lettek volna, de most az érzelmek legmélyebb formáit is megismerheted, s nemcsak magadból, hanem párodból is sokat tudsz kihozni. A párjukat még keresők is megkapják a lehetőséget új szerelem fellobbanására…

Munka, anyagiak: Lehetőséged lesz arra is, hogy kamatoztasd tudásodat és tapasztalatodat, légy rugalmas és nyitott minden újdonságra. Munkahelyeden, vállalkozásodban csak siker vár rád. Alkalmazd kreativitásodat!

Egészség, lelkiség: Jó passzban vagy, fogékony minden újdonságra. Tanulj, most jó hatással lesznek rád tanáraid!

Halak

 

Szerelem: Ha úgy érzed, lenne mit tisztáznod pároddal és kapcsolatotokkal összefüggésben, akkor ne halogasd a nehézségekkel való szembenézést. Ha a homokba dugod a fejed, az bizony nem megoldás semmire. Azok a Halacskák, akik régi szerelmüket várják vissza, nézzenek szembe a kegyetlen valósággal, és hagyják magukat elcsábítani egy új szerelem által…

Munka, anyagiak: Bizony, ezen az életterületen is lenne mit változtatni, ne félj az új lehetőségétől, csak jót hozhat neked. Merj belevágni az ismeretlenbe, gyors siker lehet a jutalmad.

Egészség, lelkiség: A nyár dereka minden Halak jegyűt arra fog ösztönözni, hogy alapos önvizsgálatot tartson, és őszintén kiértékelje önmagát és másokhoz való viszonyát.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top