Horoszkóp

Júliusi holdnaptár

Július első napja úgy kezdődik, hogy a késő délutáni órákban a Mars állatövi jegyet vált, és az Oroszlánból átlép a Szűzbe. Ez arra utal, hogy pontosan tudni fogod, mit akarsz, és nyílegyenesen haladsz a kitűzött cél felé.

Fogyó Hold az Ikrekben

2008. július 1., 2.

Össze kell szedned magad, és kitartónak, állhatatosnak lenni. Amit elhatároztál, azt véghez kell vinned, ki kell tartanod az elveid mellett. Ha dühösnek érzed magad, akkor olyan munkát kellene végezned vagy olyan tevékenységet űznöd, amelyben levezetheted ezt az energiát, ugyanis nem leszel olyan helyzetben, hogy alaposan megmondd a véleményed annak, akinek kellene. Ráadásul a legjobb barátnőddel/barátoddal sem oszthatod meg a véleményed, mert ő sem ért vagy nem akar megérteni téged.

 

Újhold a Rákban

2008. július 3.

Nem árt, ha tudod, akivel most összejössz, az szeretne majd veled ezt-azt kipróbálni az ágyban! Vagyis fantáziadús szerető, és ha van bátorságod ezekhez a dolgokhoz, akkor hajrá, előre! A családtagjaiddal viszont ne oszd meg a szerelmi életed titkait, mert nem számíthatsz a támogatásukra. Viszont ess bátran túlzásokba, ha egy családtagról van szó, akinek valóban szüksége van a kényeztetésre, az odafigyelésre, a szeretetre, gyógyír ez a számára.

 

 

Növő Hold a Rákban

2008. július 4.

Csak semmi kapkodás, idegeskedés, erőltess magadra nyugalmat, és minden úgy alakul majd, ahogy szeretnéd. Még akkor se kapd fel a vizet, ha találkozol egy végtelenül ostoba emberrel, csak mosolyogj. A munkahelyeden változások vannak kilátásban, amelyek lehet, hogy kellemetlennek, vagy nehéznek, esetleg méltóságon alulinak tűnnek, de ezekről később kiderül, hogy jobb nem is történhetett volna veled.

 

Növő Hold az Oroszlánban

2008. július 5., 6.

Jól tennéd, ha valamelyik napot a kettő közül kineveznéd információmentesnek, ugyanis a stressz kontrollálásának legjobb módja, ha hetente egyszer kizársz minden olyan hírt az életedből, amely a külvilágból érkezik. Meglátod, kevésbé érzed magad nyomottabbnak. És egyél ezen a hétvégén a megszokottnál 30 százalékkal kevesebbet. Viszont az ezotériával foglalkozhatnál, mégpedig a lélekvándorlás témájával. Például meditációval is lehetségessé válik, hogy a lelked mélyén elrejtett, előző életekbeli emléket hozz a felszínre.

 

Növő Hold a Szűzben

2008. július 7., 8.

A munkahelyeden megint olyan események történnek, amelyek felháborítanak, és igazságtalannak tartod. Nem sok értelme van, hogy ennek hangot adj, különösen, hogy a főnököd vagy a feletteseid közül valaki igen irigy rád, és nem fog segíteni neked, sőt inkább keresztbe tesz. Kiváló ez a két nap arra is, hogy a kínai térharmónia, a feng shui fortélyát alkalmazd, amely a szerelmi életedre jó hatással lehet. Például vehetnél olyan növényt, amelynek szív alakú a levele, például ilyen a begónia.

 

Növő Hold a Mérlegben

2008. július 9., 10.

Ezen a két napon nagyon óvatosan kell fogalmaznod, mert sok körülötted a rendkívül érzékeny ember. Sajnos, ez azt is jelenti, hogy sokan nem kíváncsiak az őszinte véleményedre, hanem mesékre van szükségük. A memóriád fantasztikus, amit most megtanulsz, azt sohasem fogod elfelejteni. Utazáskor, vásárláskor légy körültekintőbb, mert így elkerülheted a kellemetlen helyzeteket.

 

Növő Hold a Skorpióban

2008. július 11., 12., 13.

A megérzéseid, a telepatikus képességeid átlagon felül jól működnek. A telepátiában az adóképességeid azok, amelyek most verhetetlenek. Vagyis te vagy az adó, te vagy az, aki erősen gondolsz valakire, és a másik bármit csinál éppen, be fog „ugrani” neki a te képed, és még az is lehet, hogy néhány perc múlva vagy egy-két napon belül jelentkezni fog. Ez egyébként úgy működik, hogy kettőtök között energetikai kapcsolat van, amely független a távolságoktól. Ezek a szálak kinyúlnak a végtelenségig, és ha valaki megpendíti – ezekben a napokban te –, akkor a másik végén ezt megérzik.

 

Növő Hold a Nyilasban

2008. július 14., 15.

Ha még nem vagy szerelmes, akkor most semmi sem ment meg attól, hogy Ámor nyila ne találjon a szíved közepébe. Nemcsak az érzelmi életedben, hanem a munkában is jól mennek a dolgok, sikert sikerre halmozhatsz, és nincs olyan feladat, amelyet ne tudnál elvégezni. Rendkívül kreatív leszel, olyan dolgok jutnak eszedbe, amelyek másoknak nem, és ezzel kiválthatod többek csodálatát, sőt még pénzre is válthatod ezeket az ötleteket.

 

Növő Hold a Bakban

2008. július 16., 17.

A kimondott szónak vagy a gondolatnak akkor van ereje, ha nagy energiatöltet társul hozzá. Vagyis akkor valósul meg, ha nagyon erős érzések társulnak hozzá. Ezért nem mindegy, hogy a következő három napban mit szeretnél, mire vágysz, mit kívánsz. Tartsd észben azt is, hogy az alantasabb kívánságok, vagyis az átkok azért valósulnak meg hamarabb, mert a rossz dolgoknak alacsonyabb a rezgésük, kevesebb energia kell hozzá, mint a jókhoz. De tudnod kell, hogy az átok legelső áldozata mindig az, aki kimondja. Utána szerencsétlen esetben megvalósul, és visszaszáll a küldőjére.

 

Telihold a Bakban

2008. július 18.

Különleges éjszaka lesz a mai, még az is lehet, hogy egy bulin találkozol azzal, akivel szenvedélyes szerelembe esel. De az is lehet, hogy különös érzésed támad, mintha az éjszakai órákban egy tündér lenne a közeledben. Ha szeretnél találkozni egy tündérrel, akkor erre esély van álmodban, ha elalvás előtt magad elé képzeled a mesevilág kapuját, amelyben egy hatalmas kulcs ragyog, amelyet csak el kell fordítani, hogy beléphess egy varázslatos birodalomba…

 

Fogyó Hold a Vízöntőben

2008. július 19., 20.

Féltékenységi jelenetekre van kilátás, próbáld meg az ellenőrzési vágyadat féken tartani, és ne nyomozgass. Igyekezz megbízni benne, és beszélj a lelkedet feldúló érzésekről egy olyan barátnőddel, akiről tudod, hogy nem irigy, és nem akar neked rosszat. Sminkelj viszont most bátran, és helyezd a hangsúlyt a szemedre. Mindegy, hogy a klasszikus feketét vagy hipermodern arany-, bézs vagy kék színt ragadod meg, a lényeg, hogy a szemhéjad legyen kifejező.

 

Fogyó Hold a Halakban

2008. július 21., 22., 23.

Tudtad, hogy mi a macskák mágikus erejének titka? A dorombolásuk. Ugyanis semmi sem hat megnyugtatóbban az emberre, mint a macska dorombolása. Tudósok megfejtették, hogy a macskák dorombolása nemcsak jó érzést kelt az emberben, hanem egyfajta zeneterápia is. A doromboláskor a macsek 27–44 herzig terjedő vibrációt okoz, ez az a frekvenciatartomány, amely az embernél is enyhíti a fájdalmat, és csonttörés esetén hozzájárul az izmok és az inak gyorsabb regenerálódásához. Tehát jobb, ha nem zavarod el a közeledő cicust, hanem az öledbe veszed…

 

Fogyó Hold a Kosban

2008. július 24., 25.

Hízásveszélyes ez a két nap, ezért fogd vissza magad, ha falatozásról van szó! Nem árt, ha tudod, hogy lelkileg most sokkal érzékenyebb vagy, ez az oka annak, hogy képes leszel a bolhából elefántot csinálni, és olyan dolgokon sértődsz meg, amelyeket korábban észre sem vettél. Ha fáj a fejed, igyál meg egy pohár zöld teát.

 

Fogyó Hold a Bikában

2008. július 26., 27.

Ezen a két napon hozott bármilyen döntés a legjobbkor születik. Bármibe kezdhetsz most, az óriási sikert hoz. Vonzod a szerencsét, sok energiád lesz, és a szerelmi életed is úgy alakul, ahogy arra mindig vágyakoztál, és ami miatt a környezetedben néhány embert elönt a sárga irigység.

 

Fogyó Hold az Ikrekben

2008. július 28., 29.

Valakinek te uralod az érzékeit, nem mész ki a fejéből. Talán még éjszakánként is veled álmodik, te vagy az ideálja. De fél a visszautasítástól, ezért gyerekesen viselkedik és butácska módon közeledik, ezért nem veszed őt azonnal észre vagy nem veszed őt komolyan. Aztán minden változik, és belehabarodsz. Egyébként ő az a személy, akivel hosszú ideig boldog lehetsz.

 

 

Fogyó Hold a Rákban

2008. július 30., 31.

Kerülni kell ma a szesz- és gyógyszerfogyasztást, illetve nem ajánlatos kipróbálni új gyógyszereket, sem gyógymódokat. Találkozhatsz olyan személlyel, aki pénzt akar kicsalni tőled, és ezért nem riad vissza olyan cselekedetektől sem, amelyek büntetendők. Szerelmi kapcsolatokban a romantika uralkodik, és csodálatos pillanatokat élhettek át. Ha új kapcsolatra vágysz, most bejöhet…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top