Horoszkóp

Júniusi holdnaptár

A varázslatok hónapja következik. 18-án olyan különleges telihold lesz, amikor a Nappal együtt áll a Vénusz, a Holddal pedig a Plútó. Majd következik a nyári napforduló napja, aztán Szent Iván éjszakája. Ebben a hónapban nagyon sok kívánság teljesül.

2008. június 1.

Növő Hold a Kosban

Ugyan vasárnap van, de ez nem kell hogy megakadályozzon abban, hogy a mai napon indítsd el a narancsbőr elleni harcot. Például a neten tájékozódj, milyen kúrákat vehetnél igénybe, szerezz be speciális cellulit elleni krémet, kezdj mozogni – úszás, kocogás, bringázás vagy bármi. Szupertrendi a mezoterápia, de ne a régi, injekciós változatot, hanem már a tű nélkülit próbáld ki.

 

2008. június 2.

Növő Hold a Bikában

Pompás a mai nap arra, hogy pénzről, üzletről, munkáról folytass megbeszélést. Még az is lehet, hogy felkérnek egy olyan feladatra, amely megtisztelő lesz, és emiatt sokan fognak irigyelni. A nagy találkozás napja is a mai, amikor megpillanthatod azt a személyt, akibe őrülten szerelmes leszel. Nem biztos, hogy a plázában vagy az utcán, esetleg a discóban, hanem éppen a neten.

 

2008. június 3.

Újhold az Ikrekben

Pompás a nap arra, hogy shoppingolj, beszerezz magadnak egy trendi fürdőrucit, papucsot, strandtáskát vagy bármilyen nyári, laza cuccot. Ennek a napnak a színe a narancs- vagy a citromsárgáé, ezért részesítsd előnyben azokat a holmikat, amelyekben ezek a színek fellelhetők. Energiaszinted ma nem lesz olyan alacsony, mint általában újhold idején, ezért tudsz nagy terveket készíteni és ezeket véghezvinni. De sajnos rengeteget fogsz beszélni, és mobilszámlád talán a rekordok könyvébe is bekerül.

 

2008. június 4.

Növő Hold az Ikrekben

Készülsz egy bulira, vagy olyan találkozásra, amely során új ismerősökre tehetsz szert, vagy találkozol egy olyan személlyel, akivel régen jóban voltatok, de már egy ideje nem tartjátok a kapcsolatot. Most érdemes belevágni olyan munkába vagy vállalkozásba, amelybe talán először be kell fektetned nem is kevés pénzt, de ez a későbbiekben megtérül. Az ügynökösködésnek, az eladásnak is most van itt az ideje.

 

2008. június 5., 6.

Növő Hold a Rákban

Vedd meg az e heti Nők Lapját, mert olvashatsz benne egy asztrotörténetet, amely a családi és a szerelmi karmáról szól. Ez azért lényeges, mert ha még nem vagy szerelmes, rövidesen te is az leszel, és izgatni fog, hogy vajon miért éppen vele találkoztál, a sorsnak vajon milyen szándékai vannak, hogy vele hozott össze? Még az a csoda is megtörténhet ezen a két napon, hogy pénz áll a házhoz, ha nem is rengeteg, de nem panaszkodhatsz.

 

2008. június 7., 8.

Növő Hold az Oroszlánban

Ha van nagylátószögű távcsöved, akkor azon, ha nincs, akkor érdemes ellátogatnod egy csillagvizsgálóba, mert 8-án éjszaka megnézheted a Jupiteren a két holdjának árnyékát. Fantasztikus látvány, ne hagyd ki. Viszont ezen a két napon ne bízz meg egy barátban. Ha megbíztál, most olyan érzésed támad, hogy kihasznált téged, és ezt apróbb jelek is megerősítik.

 

2008. június 9., 10., 11.

Növő Hold a Szűzben

Romantikus hangulatban, a szíved csordultig van szeretettel, hiszel a karma törvényében, és eszerint cselekszel: azt kapod vissza, amit adsz. És te sok jót, sok szeretetet adsz, és ezt kapod vissza. Nagyon fontos, hogy most mértékletes légy, akár napozásról, akár falatozásról, sportról, shoppingolásról vagy éppen szerelemről van szó. Ugyanis hajlamos leszel a bolhából elefántot csinálni, amit az a személy visel nehezen, akivel fontosak vagytok egymásnak, és szakítópróbára kerülhet sor.

2008. június 12., 13.

Növő Hold a Mérlegben

Csak semmi kapkodás, mert még összetöröd magad. Egy közösségben nem érzed jól magad, és van egy személy, akinek a viselkedése irritál. Számolj magadban legalább hétig, különben első felindulásból olyat mondhatsz neki, amit utána megbánsz. Tudomásul kell venned azt is, hogy vannak olyan emberek, akik tehetségtelenek, sőt ostobák, mégis jól boldogulnak. Ők azok, akiknek a K-vitaminból sokkal több van, mint másoknak. Tudod, mi a K-vitamin? A kapcsolatvitamin!

 

2008. június 14., 15.

Növő Hold a Skorpióban

Szerelmes vagy? Ha nem, akkor megláthatod álmaid hercegét (hercegnőjét), és úgy érzed, hogy egymásnak teremtett benneteket az élet. A régi szerelmi kapcsolatokra most a gyengédség, a másikra való odafigyelés lesz a jellemző. Pompás ez a két nap arra is, hogy megszabadulj azoktól a cuccaidtól, amelyekre már nincs szükséged, és amelyek olyan időszakot is felidéznek, amely fájdalommal járt. Ha kétségeid merülnek fel, hogy tetszel-e a választottadnak, vagy akire talán még éjszaka is gondolsz, akkor nyugodj meg, tetszel neki!

 

2008. június 16., 17.

Növő Hold a Nyilasban

Két feszült, őrült nap következik. Most még olyan dolgok is megtörténhetnek, amire azt mondod, elképesztő, sohasem hittem volna! Az agytekervényeid is a legmagasabb fordulatszámon működnek, olyan dolgok is eszedbe jutnak, amelyről korábban azt hitted, hogy elfelejtetted. De minden eszedbe jut, és ennek nagy hasznát veszed. A szerelemben minden kis apróságon összeugorhattok, és sajnos a barátaid sem a legjobb tanácsot adják most neked, ha párkapcsolatról van szó.

 

2008. június 18.

Telihold a Nyilasban

Egy kis varázslat a mai éjszakán egészen hatásos lesz. Használd ki a telihold óriási erejét. Maradj fenn, minél tovább, és közeledve az éjfélhez, fordulj a telihold felé, karod nyújts előre, a tenyereid nézzenek felfelé, és fogalmazd meg azt az egyetlen kívánságot, amit szeretnél, hogy teljesüljön. Ezt ismételd el háromszor, majd gyújts egy fehér gyertyát, nézz a lángjába, és még egyszer mondd el az óhajod.

2008. június 19., 20., 21.

Fogyó Hold a Bakban

A szerelemben átverésveszélyes napok következnek, ezért ha most ismerkedsz meg valakivel, nem kell feltétlenül minden szavát elhinned. De előfordulhat, hogy te leszel az, aki nem mond igazat, és ez most nagyon zavar. Különösen, hogy memóriaproblémák jelentkeznek, és nagyon kell erőlködnöd, hogy tisztán emlékezz arra, mit is mondtál korábban. A meglévő párkapcsolatok szorosabbá válnak, és családi esemény miatt is feldobott vagy. Kiváló ez a három nap shoppingolásra, utazásra. Szombaton pedig tarthatnál egy nyári napforduló bulit. Vagy keress fel egy múzeumot, mert a Múzeumok Éjszakáján az égbolt titkait is fürkészheted. Ugyanis egyes múzeumok udvarán lesznek távcsöves bemutatók.

 

2008. június 22., 23.

Fogyó Hold a Vízöntőben

Szerelmi kapcsolatodat ezen a két napon erősebbé teheted, és még szilárdabb lábakon állhat, mint valaha. Ha most jössz össze valakivel, azzal őrülten szerelmesek lesztek, és a kapcsolatotok előző életekre visszanyúló, karmikus kapcsolat. Ne felejtsd el, hogy Szent Iván napjának előestéjén, vagyis 23-án tartják a tűz ünnepét. Ez a Nap évenként ismétlődő útjának egyik fontos állomása. Ez az éjszaka a varázslat éjszakája, mégpedig a szerelmi és a termékenységi varázslaté. Maradj fenn sokáig, és vegyél részt a Szent Iván-napi rendezvényeken, és amikor a legsötétebb az ég, kérd a védőangyalod segítségét, hogy teljesítse szerelemmel, gyermekáldással kapcsolatos kívánságodat.

 

2008. június 24., 25.

Fogyó Hold a Halakban

Lelkileg sokkal érzékenyebb vagy az átlagosnál, a megérzéseid nem mindennaposak, még az is megtörténhet, hogy szinte belelátsz mások gondolataiba. Viszont ez azt is jelenti, hogy olyan dolgokat is a szívedre veszel, amelyeket nem kellene. A munkában kiváló teljesítményt nyújthatsz, még az is lehet, hogy glória fog ragyogni a fejed fölött. Ha nincs állásod, most kell nyomulni, mert a csillagok támogatását élvezheted, és megszerezheted, amit akarsz.

 

2008. június 26., 27.

Fogyó Hold a Kosban

Ezen a két napon hajlamos vagy a fejfájásra, amely nemcsak az időjárási frontoknak tudható be, hanem annak is, hogy talán kirúgsz a hámból, vagy a főnököd viselkedik kisstílűen. Mindehhez még hozzájárul, hogy kevés folyadékot iszol. Ne felejtsd el, hogy van olyan ismerősöd, akinek most van jeles évfordulója, és ehhez gratulálnod kell.

 

2008. június 28., 29.

Fogyó Hold a Bikában

Ha netán esküvőre vagy hivatalos, esetleg a saját esküvődet tervezed, erre ez a két nap pompás. A most kimondott igenre az égiek is áldásukat adják. Ragyogó ez a két nap a grillpartikra is, ahol nagyon jól érezheted magad. Ha vásárolni mész, légy óvatos, mert most nem lesz annyi pénz, amennyi neked elég lenne.

2008. június 30.

Fogyó Hold az Ikrekben

Szenvedélyes leszel, nincs olyan dolog, amelyet ne tudnál megoldani. A most létrejött szerelmi kapcsolatokban a szenvedély olyan hőfokon izzik, hogy a környezetedben élők csak kapkodják a fejüket, mi történt veled. Ugyanis ez a felfokozottság sugárzik rólad. A munkahelyeden nagy változásokra van kilátás, még az is lehet, hogy új főnököd lesz. Kiváló a mai nap orvosi vizsgálatra, ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ebből is gyors lesz a felépülés.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top