Horoszkóp

Májusi holdnaptár

Az idei május rengeteg izgalmat tartogat, hiszen olyan konstellációk jönnek létre az égbolton, amelyek a nagy szerelmeket, a fellángolásokat, az óriási energiákat, a nagy összecsapásokat, és a győzelemre törekvést jelentik.

2008. május 1., 2.

Fogyó Hold a Halakban

Ezen a két napon fokozottabb érzékenység lesz rád a jellemző. Olyan vagy, mint egy antennaember, szinte érzed mások gondolatait, a problémájukra tudsz hangolódni, és olyan ötleteid lesznek, amelyekkel segítségükre lehetsz a problémáik megoldásában. A szerelemben szenvedélyes pillanatokat élhetsz át, akivel most jössz össze, azzal a karma láthatatlan szálai kötnek egymáshoz. A meglévő viszonyokban a szex olyan lesz, mint talán még soha. Kezdeményezz!

 

2008. május 3., 4.

Fogyó Hold a Kosban

Agytekervényeid nem forognak olyan sebességgel, mint ahogy azt megszokta a környezeted tőled. Viszont éppen ezt gondolod főleg a szombati napon több emberről, és ez egy kissé idegesít téged. Hallhatsz egy elképesztő hírt, amely elgondolkodtat, hogy az élet vajon igazságos-e, vagy sem. Erre választ kaphatsz a 2008. május 7-én megjelenő Nők Lapjából, egy asztrológiai anyagból. Olvasd el. Testvéreddel szemben ezen a hétvégén légy sokkal türelmesebb, főleg, ha pénzügyekről van szó.

 

2008. május 5.

Újhold a Bikában

Ne felejtsd el felhívni egy ismerősödet, akinek éppen most van akár név-, akár születésnapja, vagy bármilyen évfordulója. Nagyon boldog lesz attól, ha gondolsz rá, és gratulálsz neki. Itt az ideje, hogy kipróbálj egy új kozmetikumot, mert a bőröd értékelni fogja az újdonságot, hálás lesz érte, mégpedig úgy, hogy varázslatosan ragyogni fog. Ha régen voltál bőrtisztításon, itt az ideje, szakszerűen kell megszabadulnod a tisztátalanságoktól. A narancsbőr elleni komolyabb küzdelemnek is most jött el az ideje, az anticellulitkrémet reggel és este is használd.

 

 

2008. május 6.

Növő Hold a Bikában

Olyan feszült leszel, mint egy robbanásra kész bomba. Jól tennéd, ha a felgyülemlett feszültséget a sportpályán vezetnéd le, és nem a munkahelyeden vagy a párkapcsolatodban veszekedéssel. Mert ha most kerülsz konfliktusba valakivel, ennek akár csúnya szakítás lehet a vége. A baráti kapcsolatokat továbbra is az irigység jellemzi, ezért jól tennéd, ha nem osztanád meg minden titkodat azokkal a személyekkel, akikben a legjobban bízol.

 

2008. május 7., 8.

Növő Hold az Ikrekben

Kényeztethetnéd a hajadat azonnal – vagyis 1 másodperc alatt – ható krémpakolással, amelynek a titka a gyümölcskoncentrátumban van, amelyet nem kell hosszú perceken keresztül a hajadon hagyni, mégis új erővel töltheted fel. Ez a két nap kiváló arra, hogy külföldi utazást befizess, vagy részt vegyél olyan nyereményjátékon, ahol nyaralást vagy wellnesshétvégét lehet nyerni. Remekül kommunikálsz, sokkal gyorsabban forognak agytekervényeid, mint ahogy beszélsz, ezért néha a többiek nem értik, mit akarsz mondani. Lassítsd, mindez a közlekedésre is vonatkozik!

 

2008. május 9., 10.

Növő Hold a Rákban

Ha szeretnél egy kicsit jobban elmerülni a spiritualitásban, akkor itt az ideje, hogy felkeress egy ezoterikus tárgyakat árusító boltot, és vásárolj magadnak néhány olyan tárgyat, amelyek ebbe a titokzatos hangulatba ringatnak. Ebben a két napban olyan hallatlanul nagy energiák vannak, amelyet jó lenne, ha kihasználnál, és például készítenél magadnak otthon egy oltárt, és mindkét este, 20 óra után az oltár előtt, hófehér gyertyát gyújtva elrebegnéd a kívánságaidat. Ha nem tudsz oltárt készíteni, akkor vegyél egy buddhás, lótuszgyertyás oltárt, amelyet később bármikor használhatsz, és szobád csodás dísze lesz.

 

 

2008. május 11., 12.

Növő Hold az Oroszlánban

Óriási szerencséd lesz, olyan különleges lehetőség előtt állsz, amely csak kevésszer adatik meg az életben. Az a legfontosabb, hogy amíg egy kis bizonytalanság van a dologban, addig ne beszélj róla senkinek, mert egyrészt most légy babonás, és ne kiabáld el a szerencséd. Másrészt van egy olyan személy a környezetedben, aki nagyon irigy rád, és megpróbál keresztbe tenni neked; vagy ha nem is tud ártani, de a negatív energiáival megpróbálja elvenni a kedved. A szerelem miatt boldog pillanatokat élhetsz át, talán még túlzásokba is esel miatta.

 

2008. május 13., 14.

Növő Hold a Szűzben

Ezen a két napon az sem igaz, amit kérdeznek tőled. Fogadd kételkedve mindenkinek a szavát, és semmilyen ígéretre, amely most hangzik el, ne vegyél mérget. Nagyon jól tennéd, ha ezen a két napon te sem ígérnél senkinek semmit, mert nem fogod tudni betartani. Tartózkodj a zavaros ügyektől, és mivel most könnyen rászokhatsz olyan dologra, amely káros, légy mértéktartó. A szerelemben is érhet csalódás, mert kiderül, hogy mégsem olyan, mint amilyennek mutatta magát. És még a megcsalás lehetősége is fennállhat, amely további problémákat okoz majd a párkapcsolatokban…

 

2008. május 15., 16., 17.

Növő Hold a Mérlegben

Nagylelkűséged, optimista beállítottságod és jóindulatod miatt népszerűbb leszel, mint bármikor. Ez természetesen nem fog tetszeni mindenkinek, de ne törődj vele. Ismered a mondást, inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak! Ne felejtsd el, hogy ezen a hétvégén van a Nők Lapja Családi Hétvége a Margitszigeten. Neked is ott a helyed, nyomulnod kellene az asztrológiai sátor felé, ha kíváncsi vagy, hogy mit tartogat számodra a jövő. Pénzügyekben mázlista leszel, olyan pénz áll a házhoz, amelyre talán nem is számítottál.

 

2008. május 18., 19.

Növő Hold a Skorpióban

Nagyon kell vigyáznod a pénzedre, az értéktárgyaidra, és azokra a kapcsolataidra, amelyek fontosak neked, mert sajnos lenyúlhatják. A lelked csordultig van szeretettel, érzékenyebb vagy az átlagosnál, ezért nem tudsz mit kezdeni a számító emberekkel, és sajnos most könnyen az áldozatukká válhatsz. Ezért légy egy kicsit óvatosabb. A párkapcsolatokban feszültség támad, nem érted, hogy a kedvesednek mi a baja, és mivel ő nem mondja meg, ezért saját magad hibáztatod. Ne tedd, viszont a tisztázó beszélgetéssel még várj egy kicsit.

 

2008. május 20.

Telihold a Skorpióban

Mágikus képességek birtokában vagy, talán a mai napon még arra is képes vagy, hogy varázsolj. Az a csoda is megtörténhet, hogy találkozol azzal az emberrel, akivel a legjobban kiegészítitek egymást, és valószínűleg ezzel a személlyel nagyon szoros karmikus kötelékeid vannak, de korántsem biztos, hogy ő a duálpárod. Hogy ezt honnan fogod tudni? Onnan, hogy az első pillanatban úgy érzed, mintha időtlen idők óta ismernéd őt.

 

2008. május 21., 22.

Fogyó Hold a Nyilasban

Csak semmi félelem és önbizalomhiány! Ezt belül érezheted, de semmit sem mutathatsz belőle a külvilág felé, mert csak akkor érhetsz el sikert, ha magabiztosnak látszol, és érzik rajtad, hogy tudod, mit akarsz. Vitába viszont ne menj bele, mert annyira felizgatod ezen magad, hogy az energiaraktáraid pillanatok alatt lemerülnek. A szerelemben pedig ne fuss olyan szekér után, amelyik nem akar felvenni. Verd őt ki a fejedből, ne vágyakozz rá, mert vannak körülötted olyanok, akik valóban hozzád valók.

 

 

2008. május 23., 24.

Fogyó Hold a Bakban

Ha kíváncsi vagy az előző életedre, akkor nem feltétlenül kell elmenned reinkarnációs hipnózisra, hanem figyelned kell az álmaidra. Tudtad, hogy a visszatérő álmokban előjönnek az előző életek képei? Nem árt, ha az ágyad mellett van egy füzet és egy toll, hogy ébredés után azonnal le tudd jegyezni az álmodat. Így lassan saját magad fogsz rájönni arra, hogy az előző életben ki, mi voltál, és melyek voltak azok a hibák, amelyeket elkövettél, amelyeken most javítani kellene. Sőt akár testi jelet is felfedezhetsz magadon, amely az előző életedben is megvolt. Például sebhelyet, anyajegyet stb.

2008. május 25., 26., 27.

Fogyó Hold a Vízöntőben

Az érzelmi életedre a túlzott visszafogottság lesz a jellemző. A párkapcsolatokban most arra kell ügyelni, hogy ne kezeld a partnert tulajdonként, mert ezt elviselhetetlennek tartja, és megpróbál menekülni. Féltékenységgel őt most éppen eltaszítod magadtól, és amit szeretnél, hogy egyre jobban kötődjön hozzá, annak az ellenkezőjét éred el. Ha nincs partnered, akkor ezen a három napon erősebb lesz benned a magányosság érzése. Ám most ne engedj az önsajnálatnak és a könnyeknek, hanem készülj fel a következő kapcsolatra, amely előtted áll, és amely fantasztikus lesz. Pénzügyek terén semmi nagyvonalúság, lazaság!

 

2008. május 28., 29.

Fogyó Hold a Halakban

A harmóniát keresed, ezt szeretnéd megteremteni, nagyon nehezen tudsz mit kezdeni a kívülről jövő negatív hatásokkal. Számodra a szeretet éltető energia, a környezetedben több ember ezért is akar a környezetedben lenni. Mert tőled csak jót és szépet kaphatnak. Viszont sajnos te ugyanezt már nem mondhatod el, mert vannak körülötted olyanok, akiknek az önzése, ostobasága mélyen megdöbbent.

 

2008. május 30., 31.

Fogyó Hold a Kosban

Kissé csalódottnak érzed magad ennek a két napnak a valamelyikén, mert nem minden alakul úgy, ahogy számítottál rá. Ne szomorkodj miatta, mert rövidesen kiderül, hogy jobb nem is történhetett volna veled, és ennek így kellett történnie. A szépségápolás terén nagy lépést tehetsz előre, ha beszerzel egy Ionto-Pent. Ezzel helyettesítheted a kozmetikai szalonok iontoforéziskezelését, és akár minden este a bőr mélyebb rétegeibe juttathatod a kozmetikum hatóanyagait, otthon, kényelmesen, a tükör előtt. Kiváló ez a két nap új fürdőruha vásárlására!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top