Horoszkóp

Áprilisi horoszkóp

Kos

 

Szerelem: Ahogy egyre szebb és melegebb lesz az idő, jelentősen csökken benned a stressz, kinyílsz, április végére már sugárzol. Változáson mész keresztül, olyannyira, hogy új szerelmi kapcsolatra is szert tehetsz. A párkapcsolatban élők napjai is tele lesznek romantikával, ezt ráadásul a Kosba lépő Vénusz is erőteljesen megtámogatja!

Munka, anyagiak: Jelentősen többet dolgoztál az elmúlt időszakban, mint arra szükség lett volna, így nem csoda, ha feszültebb vagy a kelleténél. Április során sok pozitív dolog történhet veled, ami segít túllendülni a nehéz időszakon.

Egészség, lelkiség: A tavaszi fáradtság téged sem kímél, könnyen megeshet, hogy többet alszol, esetleg nyugtalanabb leszel április során.

 

 

Bika

 

Szerelem: Végre meleg van, végre elmúlt a tél. Ez bizony változást jelez! A magányosoknak garantáltan új szerelem megérkezését hozhatja, már meglévő párkapcsolatoknál azok fellángolásával, elmélyülésével járhat. Különleges dolgokat élhetsz meg, váratlan helyen találkozhatsz valakivel, régi, rejtett álmaid valósulhatnak meg…

Munka, anyagiak: Karriered, esetleg saját vállalkozásod terén fontos sikereket és elismeréseket zsebelhetsz be, kitartásod végre meghozza az eredményét. Vitás kérdésekben soha ne a hirtelen indulat vezessen!

Egészség, lelkiség: Ezen a téren nem kell problémákkal számolnod, hisz nemcsak jól érzed magad a bőrödben, hanem a hónap végén a jegyedbe lépő Nap is a támogatód lesz!

 

Ikrek

 

Szerelem: A tavaszi melegedő idő és a szép napsütés jótékony hatására te is nagyon nyitottá válsz, mindenkire és mindenre odafigyelsz, s könnyebben megérted és átérzed mások esetleges gondjait és érzelmeit. A szerelem terén is komoly fordulat várható április folyamán, különösen a párjukat még keresőkre várnak szép napok!

Munka, anyagiak: Végre nemcsak a szerelem terén, hanem anyagilag is rád mosolyoghat a szerencse! A csillagok segítenek abban, hogy új dolgokat vonzz be életedbe! Nem kizárt, hogy új munkalehetőség kínálkozik, így jelentősen több pénzhez juthatsz, mint eddig.

Egészség, lelkiség: Jókedved a tetőfokára hághat, s képes leszel arra is, hogy mosolyoddal másokat is felvidíts. Április legutolsó napjaiban fáradékonyabbá válhatsz!

 

Rák

 

Szerelem: Érdekes és váratlan dolgok megtételére szánhatod el magad. Épp itt az ideje! Ha elégedetlen vagy párkapcsolatoddal, olvass be partnerednek, s alaposan dörgöld az orra alá, hogy mi az, amit hiányolsz a kapcsolatból! Ne lepődj meg, ha hirtelen ő is felébred „Csipkerózsika-álmából”! A magányosok is keressenek végre alkalmat arra, hogy tudassák kiszemeltjükkel: „Én bizony rád várok!”

Munka, anyagiak: Egy kisebb, de váratlan anyagi kiadás átmenetileg elveheti jókedvedet, de hamar képes leszel áthidalni a problémát. Április végére rendeződnek a dolgaid, munkádban vagy vállalkozásod terén rengeteg tennivalód akad.

Egészség, lelkiség: Tele leszel erővel és energiával, szinte fáradhatatlan vagy. Azért ne feledkezz meg róla, hogy néha nem árt rendesen kipihenni magad!

 

Oroszlán

 

Szerelem: Nemcsak mozgalmas, hanem izgalmas, érzelmekkel teli hónap áll előtted. Nem tudsz egy helyben ülni, hajt a tettvágy, változtatni szeretnél eddigi életeden. Ha van párod, keresed a javítás lehetőségét, ha nincs, akkor pedig nem csoda, hogy eleged van a magányból… Ez a Jupiter és a Vénusz együttes hatásának is köszönhető!

Munka, anyagiak: Ha új munkakörre, vadonatúj állásra vagy éppen szerencsés változásokra vársz, most álmaid valóra válhatnak! Persze ne ülj a babérjaidon, hiszen az eredmények nem jönnek maguktól, de ha most keresel, biztosan találsz!

Egészség, lelkiség: Nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is teljesen fitt leszel, használd ki ezt a nagyszerű hónapot arra, hogy fejlődj, kezdj fogyózni, sportolni.

 

Szűz

 

Szerelem: Sok mozgalmasság jellemzi április napjait, új ismeretségekre, flörtökre, ha még magányos vagy, új szerelemre lelhetsz. Figyelj oda minden apró jelre, olyasvalaki léphet életedbe, akire a legkevésbé sem számítottál. A párban élők nyugodt, ugyanakkor romantikus időszakra számíthatnak, de mindenki készüljön fel arra, hogy a hónap utolsó napjaiban kellemetlen hatást fejthet ki egy csillagállás, ami vitákat generálhat.

Munka, anyagiak: Jelentős mozgás nem mutatkozik, úgy tűnik, jól érzed magad ott, ahol vagy. Lehet, hogy nem minden éppen fenékig tejfel, de nagy baj nincsen. Az útkeresőknek inkább a hónap közepe kedvez.

Egészség, lelkiség: A tavaszi fáradtság téged sem kímél, sokszor érzed majd azt, hogy napjaid fárasztóak, de a harmadik héttől már sokkal jobban fogod érezni magad.

 

Mérleg

 

Szerelem: Ha úgy véled, gondjaid vannak a pároddal, akkor a hónap első tíz napja kiváló arra, hogy beszélj a problémáról, és megoldást keress a bajokra. Most biztosan nem találsz süket fülekre, kommunikációs készségedet jól tudod kamatoztatni. A párjukra még vadászó Mérlegek se keseredjenek el, hisz április 17. után a kilátásaik javulnak.

Munka, anyagiak: Váratlan anyagi bevételre tehetsz szert április második felében, de ne hajtson a vágy, hogy ugyanolyan gyorsan el is költsd, mint ahogy hozzájutottál. A munka terén lehetőségeid felívelőben vannak, ragadj meg minden alkalmat, amely az utadba kerül.

Egészség, lelkiség: Különösen fogékonnyá válsz a szép és kellemes dolgokra, érzelmeidet, gazdag lelkivilágodat kivetíted környezetedre is. Most megnőhet a művészet iránti érdeklődésed is.

 

Skorpió

 

Szerelem: Kiváló hónapnak ígérkezik április, csupán a közepén kell kisebb kellemetlenségre, nézeteltérésre számítanod párkapcsolati és érzelmi téren, azonban ez türelemmel és kellő odafigyeléssel megfelelően orvosolható. Még keresed a nagy Őt? Nos, eljött a te időd. Húzz magadra új ruhát, irány a fodrász, és hódíts, most garantált a siker!

Munka, anyagiak: Minden szempontból szerencsésnek érezheted magad, mert a felmerülő – karriereddel, munkáddal összefüggő – problémákat elég hamar meg tudod oldani. Anyagiakban is szerencsésen alakulnak ügyeid, valami régi „adósságot” is lerendezhetsz.

Egészség, lelkiség: Úgy érezheted, valami fejlődésre lenne szükséged ahhoz, hogy még jobban érezd magad a bőrödben. Keress valamilyen spirituális közösséget, jót tenne neked, ha új embereket ismerhetnél meg.

 

Nyilas

 

Szerelem: Sok apró, örömteli és romantikus pillanatra számíthatsz április folyamán, jól érzed magad a bőrödben, s ne csodálkozz, ha akár több hódolód is akad… Ez bizony azokkal a Nyilasokkal is megeshet, akik már elkötelezték magukat. Arra mindannyian figyeljetek oda, hogy a hónap végén kiéleződhetnek a konfliktushelyzetek, különösen 24-én, 30-án.

Munka, anyagiak: Munkára fel! Jól teszed, ha most erősen a hivatásodra koncentrálsz! Ne számíts jelentős elismerésekre és dicséretekre, de arra igen, hogy a válladat most több teher fogja nyomni. Anyagi lehetőségeid most nem kedvezőek, esetleges pluszmunkád nem most hozza meg a gyümölcsét.

Egészség, lelkiség: Mindennapi kötelezettségeid mellett ne feledkezz meg szeretteidről sem, akik mindig melletted vannak, jóban és rosszban egyaránt!

 

 

Bak

 

Szerelem: Ha már elkötelezted magad, akkor a pároddal a hónap első napjaiban kisebb viták alakulhatnak ki. A párkeresők számára viszont csak április második fele kedvező új kapcsolat kialakulására. A hónap utolsó hetében már újult erővel veted bele magad az életbe, használd kommunikációs képességed, bárkit levehetsz a lábáról.

Munka, anyagiak: Aggodalomra nincs okod, nem kell tartanod jelentős bajtól. A hónap során lesznek jó és rossz napok egyaránt, váratlan kiadásokkal is kell számolnod. Új vállalkozás, befektetés lehetősége adódhat az utolsó napokban.

Egészség, lelkiség: Ha valakivel személyes problémáid vannak, azt próbáld mihamarabb rendezni, hisz nehezen viseled, ha valami nincs rendben körülötted.

 

Vízöntő

 

Szerelem: Április 7-től nagyot fordulhat veled a világ, nagyon kellemes időszak vár rád, ez akár egy pároddal közös utazást, költözést is jelenthet, vagy akár meglévő párkapcsolati nehézségek megoldását hozhatja. Ha viszont még keresed az igazit, akkor új szerelem is megérkezhet, jó eséllyel valami teljesen szokatlan módon vagy helyen…

Munka, anyagiak: Április végétől a munkáddal összefüggésben komoly akadályokba ütközhetsz, amelyek nem legyőzhetetlenek! Nagy a valószínűsége, hogy egyedül nem fogod tudni megoldani a problémát, ezért ha kell, kérj segítséget!

Egészség, lelkiség: Most nehezen fogd elviselni a magányt, az egyedüllétet, folyamatosan keresed más emberek társaságát, nyitott leszel új kapcsolatok befogadására is.

 

Halak

 

Szerelem: Mély és intenzív érzések irányítják lelkedet, de ez semmiképpen se idézze elő azt, hogy másokon akarj uralkodni. Ez utóbbit mindenki nehezen viseli, így ha nem akarsz pároddal konfliktusba keveredni, akkor hagyj neki elég szabad teret. Nálad még tart a vadászati szezon? Most jó eséllyel lőhetsz magadnak egy számodra mindenben megfelelő másik magányos példányt…

Munka, anyagiak: Kedvező változások mutatkoznak munkád területén. Nagyot léphetsz előre, vagy épp válthatsz, ha ilyesmin töröd a fejed. Most mindenképpen hosszú távra fogod tudni magad elkötelezni.

Egészség, lelkiség: Fáradt vagy? Nem csoda, hisz elég sokat tevékenykedtél március során! Épp ezért pihenj, szórakozz, most van itt az ideje egy kis kikapcsolódásnak.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top