Horoszkóp

Áprilisi holdnaptár

A Vénusz égi útját a Kosban kezdi meg, és szinte egész hónapban a tüzes jegyben tartózkodik. Szenvedélyesebbek leszünk, bátrabban kalandozunk, és élvezzük az életet.

2008. április 1., 2.

Fogyó Hold a Vízöntőben

A memóriád ma remek lesz, mindenre emlékszel. Sajnos olyan dolgok is élénken élnek benned, amelyeket jobb lenne, ha elfelejtenél. Valaki nagyon szeretné rád erőltetni a véleményét, de ezt nem fogod hagyni, amiből vita alakulhat ki. Ma hallhatsz egy elképesztő hírt, érzékeny kis lelkedet kissé megsebzi, de gyorsan túlteszed magad rajta, mert rájössz, hogy sok emberből az irigység beszél. Ha irigyelnek, és nem sajnálnak, akkor sikeres vagy!

2008. április 3., 4.

Fogyó Hold a Halakban

Nyitott vagy minden olyan témára, amely a másik dimenzióval foglalkozik. Ha még nem vetted meg a Nők Lapja Ezotéria különkiadványt, akkor itt a ragyogó alkalom, mert asztrológiával, misztikával, mágiával kapcsolatos dolgokat tudhatsz meg belőle. És nem egyszerűen jól fogsz szórakozni, hanem a saját életeddel kapcsolatban is fontos dolgokra jöhetsz rá.

 

 

2008. április 5.

Fogyó Hold a Kosban

Féltékenységi jelenetre kerülhet sor, és olyan dolgok hangzanak el, amivel mélyen megsebzitek egymás lelkét. Napvilágra kerülhet egy titok, ami nagy felfordulást okoz, és egyszerűen nem is tudod, hogy mit tegyél. Semmi esetre se hozz most fontos döntést, mert ehhez hideg fejre van szükség, amely neked most nincs.

 

2008. április 6.

Újhold a Kosban

Nemcsak az érzelmek miatt alakulhat ki cirkusz, hanem a pénz miatt is. Előfordulhat, hogy a partnered anyagiakhoz való hozzáállása annyira kiborít, hogy képtelen vagy disztingválni. Ne keseredj el, rövidesen minden változik, és ami most kilátástalannak tűnik, az is megoldódik.

2008. április 7., 8.

Növő Hold a Bikában

Intenzív, nagyon mély érzések törnek fel benned, egy találkozás mélyen felkavar. Valaki magnetikus hatást gyakorol rád, rendkívül erős lesz köztetek a vonzás, olyan, mintha találkoznál azzal a személlyel, akivel az előző élet, a karma szálai kötnek össze. Előfordulhat, hogy olyan személyt választasz, aki nem méltó hozzád, vagy a kapcsolatot titokban kell tartani, mert a környezeted nem fogja elfogadni. Valaki uralkodni akar rajtad, amit nem fogsz tűrni.

 

2008. április 9., 10.

Növő Hold az Ikrekben

Ügyelj arra, hogy ne szegd meg a szabályokat, és ne vigyél ma túlzásba semmit. A falatozással bánj csínján, mert a háj most könnyebben rakódik rád, és nehezebben tudsz megszabadulni tőle. Kiváló ez a két nap shoppingolásra, mert kifoghatsz valami igazán klassz darabot, amely nagyon megéri az árát. Itt az ideje, hogy a sminkkészletedet is felújítsd, és beszerezhetnél új szemceruzát, spirált és szemhéjfestéket.

 

2008. április 11., 12.

Növő Hold a Rákban

Senkinek ne adj ezen a két napon tanácsot, mert te is elfogult vagy, és olyan dolgot mondhatsz, ami nem használ, sőt utána még majd te leszel a hibás, a rossz. Szeretnéd megtudni, hogyan beszélgetnek az asztrológusok egymás között, és nekik milyen problémáik vannak? Szeretnél bepillantani az asztrológusok kulisszatitkaiba? Akkor olvasd el a Nők Lapja Ezotériában az erről szóló anyagot. Közlekedéskor légy óvatos, ne kövess el szabálytalanságot, mert megbírságolhatnak.

 

2008. április 13., 14., 15.

Növő Hold az Oroszlánban

Romantikus hangulatban leszel, és könnyekig meghatódsz a szerelmes történeteken, filmeken. Te is szerelmes leszel, és az érzéseid olyan mélyek valaki iránt, hogy képes leszel érte/miatta talán egy olyan dologról is lemondani, amely eddig nagyon fontos volt számodra. Kiváló ez a három nap pénzügyi megbeszélésekre, most írj alá szerződést, vagy vegyél meg egy nagyobb értékű ingóságot, esetleg ingatlant.

 

2008. április 16., 17.

Növő Hold a Szűzben

Ma játszva tanulsz, fantasztikusan kommunikálsz, határozott leszel, és mindenkit meg tudsz győzni a magad igazáról. Kiválóan el tudsz látni olyan feladatokat, amelyek nagy odafigyelést igényelnek, és tökéletes teljesítményt nyújtasz az élet több területén. Elmélyült kommunikációt folytatsz valakivel, és amit hallasz vagy amit olvasol, az hasznodra válik. Továbbgondolva, az élet rejtélyes dolgaira jössz rá.

 

2008. április 18., 19.

Növő Hold a Mérlegben

Szerelmi kapcsolatod szenvedélyes lesz, energikus leszel, mély benyomást teszel a környezetedre. Ha nincs partnered, most biztos lehetsz benne, hogy valakit nem fogsz hidegen hagyni. Az illető neked is tetszeni fog, a szex fantasztikus lesz vele. Olyan intenzív élmények érnek, amelyek gyarapítani fogják az önmagadról és a világról szerzett ismereteidet.

 

2008. április 20.

Telihold a Skorpióban

Ösztönösen érzed, hogy nagy változás előtt állsz, és ez valóban így van. Az életed fenekestül fel fog fordulni, ettől ne félj, hanem inkább örülj neki, mert ez nagy előrelépést jelent. A szerelemben fantasztikus pillanatokat élhetsz át, úgy érzed, hogy soha semmi nem választhat el tőle.

2008. április 21., 22.

Fogyó Hold a Skorpióban

Fantasztikus formában leszel, úgy vág az eszed, mint a borotva. A megérzéseid is átlagon felül működnek, és mindehhez rendkívüli gyorsaság társul, a legjobb helyen vagy, a legjobb időben, a sikereidet, amelyeket most elérsz, sokan fogják irigyelni. Izgalmas napok ezek az életedben, nagyon jól átlátsz helyzeteket, szinte megérzed az emberek viselkedését, kinek mi jár a fejében, és ezt gyorsan átlátva cselekszel.

 

 

2008. április 23., 24., 25.

Fogyó Hold a Nyilasban

Pattanásig feszülnek az idegeid, annyira izgulsz amiatt, hogyan sikerül egy szereplésed, találkozásod, hogyan fognak elfogadni. Ne stresszeld magad, meglátod, minden jól alakul, különösen, hogy sokan szeretnek téged, és légy nyugodt, elfogadják azt, amit mondasz. A meglévő kapcsolatokban nagy lesz a harmónia, mindketten érzitek a szeretet erejét, amely valóban mindent legyőz.

 

2008. április 26., 27.

Fogyó Hold a Bakban

Szellemileg csúcsformában leszel, mindenre tudod a választ. Talán még olyan dolgokra is emlékezni fogsz, amelyekről azt hitted, hogy már elfelejtetted, vagy amelyekről úgy érezted, nem is tudtál róla. Eredeti ötleteid lesznek, amelyek közül nem mindet valósíthatod most meg. Ezért jobban jársz, ha leírod őket, mert a későbbiekben lehetőséged lesz rá. Összefuthatsz egy különc emberrel, akinek az eredetisége elvarázsol.

 

2008. április 28., 29.

Fogyó Hold Vízöntőben

Ha tanulmányokat folytatsz, nagyon jó eredményt érsz el. Ha dolgozol, kaphatsz egy nem mindennapi ajánlatot, amelyet el kell fogadnod. De az is lehet, hogy végre megbecsülnek, nemcsak erkölcsileg, hanem anyagilag is. Dicsérő szavakat hallasz, amelyek simogatást jelentenek a lelkednek, és úgy érzed, hogy a korábban elszenvedett bántásokért ez most kárpótlást jelent.

 

2008. április 30.

Fogyó Hold a Halakban

Ajánló:
Holdnaptár.lap.hu »
Kártyajóslás.lap.hu »
Kínai asztrológia.lap.hu »

Csak semmi kapkodás, semmi idegeskedés! Indulj mindenhova időben, így elkerülheted, hogy összetörd magad, és kellemetlen meglepetések sem érnek. Ma olvass egy kis ezotériát vagy pszichológiát, mert a lélekkel, a misztikával kapcsolatos dolgokra leszel ráhangolódva. Ha ismerősödnek ajándékot kell vásárolnod, akkor erre a mai nap a legjobb, mert ösztönösen azt fogod kiválasztani, ami nagyon fog tetszeni neki. És nem is kerül sokba!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top