Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 03. vasárnap)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, ma szemben áll a Holddal. Van egy illető a környezetedben, aki nagyon bosszant téged, lehet, hogy éppen a szomszédod, az a fajta ember, aki mindig kritizál, de valódi problémát soha nem tud felhozni. Képes vagy felülemelkedni az ilyen kicsinyességeken. Maradj nyugodt akkor is, ha tovább bosszantana téged, és kerüld a konfrontációt, vele is, és másokkal is. A mai nap még sok vidámságot tartogat, akár baráti, akár családi körben.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Szaturnusz két lépést hátra lépett, de azért a romantikus hangulat folytatódik továbbra is. A Plútó is a Bak jegyében áll, a hangsúly így a karriereden és a legfontosabb életcélodon van. Pihenj rá a következő hétre, mert eléggé elfoglalt leszel, de arra is készülhetsz, hogy most könnyebben tudod majd a tehetségedet érvényesíteni, és az ötleteidet megvalósítani. Pénzügyi szempontból a következő hét kedvezőbbnek ígérkezik.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, még együtt áll az illúziók bolygójával. A következő időszak feladata: a pénzügyek rendezése. Készülj fel arra, hogy nagyobb erőfeszítéseket kell tenned. A közeledő Valentin napra vonatkozó elképzeléseid egyelőre költségesnek tűnnek, minden plusz bevételednek meg lesz a maga helye. Terveid között szerepel néhány csodálatosnak ígérkező társasági esemény is, amihez természetesen szép új ruhákra lesz szükséged.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, ma szemben áll a Marssal. Ez a mai nap dinamikusabb lendületet vehet, de természetesen sok múlik azon is, hogy mennyire lelkesen veted bele magad a fontos célok elérésébe, és tulajdonképpen attól is függ minden, hogy mennyire karrierorientált vagy és milyen célok lesznek a legfontosabbak neked. Ami a pénzügyeket illeti, a kilátásaid szoros kapcsolatban állnak egy bizonyos illetővel. Ez lehet a házastársad, üzlettársad, vagy valaki, akivel átmeneti pénzügyi megállapodást kötöttél.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A Jupiter most ott ragyog a horoszkópod munkákat jelző területén. Ez egy komoly üzleti kapcsolatot hozhat az év bármely szakaszában, akár ma is. A kreativitásod is megmutatkozik, és ha azt tervezed, hogy egy szórakoztató eseményt szervezel a családodnak, vagy a legjobb barátaidnak, akkor ezt mindenki sokáig emlegetni fogja. A közösségi tevékenységek felszaporodására kell számítanod a jövő héten.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Merkúr már érzi a Neptun leheletét, ez azt jelzi, hogy a következő napokban többet kell majd foglalkoznod a pénzügyekkel. Talán másodlagosan, talán nem, de a romantikus hangulat eluralkodhat rajtad. Ez a befolyás növelni fogja a vonzerődet, a társasági és a romantikus népszerűségedet. Az otthonod is reflektorfénybe kerül most, jobb, ha te hívsz vendégeket.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz távolodik a két sorsbolygótól. A családod egyik idősebb már sokkal kevesebb idődet foglalja le. Ebben az időszakban könnyen előfordulhat, hogy költözöl. Nem biztos, hogy egyik lakásból a másikba, lehet, hogy csak irodát váltasz, vagy szobát cserélsz. Ha éppen át akarod alakítani a lakásodat arra is lesz lehetőséged. Ám, ha egy hétvégi házat szeretnél megvásárolni, abban is sikeres leszel.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó jegyet váltott, és a komoly Bak jegyében folytatja útját. Lassan készülnöd kell egy komoly életmód, vagy szemléletmód váltásra. Ez kapcsolódhat a hivatásodhoz, vagy a tanulmányaidhoz. Minden esetre az elkövetkezendő időszak kiemelkedő lehet a pénzügyek tekintetében. Könnyen lehet, hogy kitüntetést kapsz, vagy most szerzel egy újabb tudományos címet. Bárhol is legyél, mindenki rád fog figyelni, és sok olyan hírt fogsz kapni, amiben lesz egy kis titokzatosság. A mai este meglehetősen izgalmasra sikeredik.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód a Jupiter még együtt áll a Vénusszal. Ez szerencsét hoz minden téren, főleg az anyagiakban. Lehetőséged lesz a pénzszerzésre. Több kellemes meglepetés érhet, nem csak pénz formájában. Lehet, hogy egy jó barátodtól kapsz kiváló befektetési tippeket. Alkalmad lesz hasznát venni a kreativitásodnak is. Próbálj meg hosszú távú pénzügyi tervekkel is foglalkozni.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A Plútó, a mindent vagy semmit bolygója, a Bak jegyébe lépett. Ha úgy érzed, hogy nincs esély egy akadozó kapcsolat rendbehozatalára, akkor fejezd be röviden, húzd alá egy vonallal. Kezd bele nyugodtan egy másik kapcsolatba, ha úgy érzed, esélyed van a boldogságra. Sok Bak jegyű ember változtat majd a következő időszakban az életén. A bolygóállások anyagilag is előnyöket hozhatnak, ahogy múlik az idő úgy veszed észre, hogy egyre könnyebben keresed a pénzedet.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, az égi horoszkóp gyermekekkel kapcsolatos házában áll. Komoly hasznát veheted a kreativitásodnak, vagy az előadói képességednek, ha részt veszel különböző iskolai tevékenységekben, projektekben. Tulajdonképpen egy bizonyos fajta elismerésre is számíthatsz. Ne szalassz el egyetlen esélyt sem arra, hogy növeld hírnevedet, ám a nyugalmadat mindenképpen őrizd meg.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Természetesen nem mindenki engedheti meg, hogy otthagyjon csapot-papot, és elutazzon egy téli vakációra. Te azért engedheted ezt meg magadnak, mert a hagyomány szerinti uralkodó bolygód a Jupiter, szintén utazós jegyben áll. Ezért szerencsés vagy, a következő napok meglehetősen kedvezőnek tűnnek az utazáshoz. Ám előfordulhat az is, hogy olyan valakit látsz vendégül, aki most nagyon messziről utazott haza, hozzád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top