Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 02. szombat)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód a Mars, egyszerre kapcsolódik a Neptunhoz, és a Merkúrhoz. Szűnni nem akaró vágyad, hogy első legyél mindenben, most felerősödik, egyébként is nagyon szereted a versenyt. Azonban figyelembe kellene venned, hogy a szerelem egyáltalán nem hasonlítható egy sport tevékenységhez. Sajnos felerősödhet ma benned a hajlam arra is, hogy uralkodj a partnered felett.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód a Vénusz, nagyon jól érzi magát most a Jupiter társaságában. Szerelem bolygója az egyik legjobb, legnagyobb bolygóval egy jegyben, a Bak jegyében. Kreatív vagy, állhatatos, és a kényelem nagyon fontos a számodra. Ma mindent megtehetsz, vonzod a szerelmet, nem kell komolyabb erőfeszítéseket tenned érte. Nem kell feltűnően öltöznöd, e nélkül is könnyedén felhívod magadra a figyelmet.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód a Merkúr, együtt áll a feltételek nélküli szeretet bolygójával, a Neptunnal. Ha szeretnél boldogabb lenni a szerelemben, akkor meg kell tanulnod érzékenyebbnek lenni mások érzéseivel és szükségleteivel szemben. Partnered jó, ha tudja rólad, hogy szükséged van a folyamatos szellemi kihívásokra, különben unatkozni fogsz. Nem könnyű annak az embernek, aki teljesen le akar foglalni téged a szerelmével.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód a Hold ma kapcsolatba került a kissé ideges Uránusszal. Hatalmas képzelőerővel és nagyon erős érzelmekkel rendelkezel. Nyitottabbá válhatsz az új emberek felé. Ha belépsz egy szobába, ahol több ember is van, rögtön fel fogod tudni mérni, hogy kik azok, akikkel valószínűleg jól ki tudsz majd jönni, és kik azok, akiktől távol kell tartani magad.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, ma szoros kapcsolatba került a Holddal. Olyan embereket vonzol ma a környezetedbe, akik szeretik a bátorságot és a nemes lelkűséget. Mivel az élet minden területén szeretsz vezető szerepet betölteni, általában sokan csodálnak karizmatikus fellépésed és határozottságod miatt. Méltóságoddal, és udvariasságoddal szinte bárkit le tudsz venni a lábáról. Sajnos pont ezzel a viselkedéssel el is tudod ijeszteni magadtól az ellenkező nem képviselőit.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, még mindig hátrafelé halad, és egyre szorosabban kapcsolódik a Neptunhoz. Sajnos van egy jellemvonásod, ami jelentősen megnehezíti a számodra a tartós kapcsolat kialakítását, ez, pedig az elkötelezettség, amit a munkád iránt érzel. Pontosan tudod, hogy egy apró részlet mennyire fontos lehet, épen ezért mindent mindig saját magad akarsz elvégezni. Talán ez a magyarázata annak, hogy környezeted gyakran munkamániásnak tart téged.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, ma egész napját a Jupiterrel tölti. Egy kis darabot mindenképpen meg szeretnél tartani magadból. Ezért különösen nehéz téged kiismerni. Az a bizonyos másik soha sem tudhatja, hogy valójában mi is a szándékod vele. Ha jobban koncentrálnál a párodra, ha figyelmesen meghallgatnád, és őszintén megosztanád vele véleményedet, érezni fogja, hogy törődsz vele, és nem fog félni közelebbi kapcsolatot kialakítani veled.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, jegyet váltott, és a Bak jegyében folyatatja útját az elkövetkező tizenhat évben. Hatalmas belső energiával rendelkezel, melyeket mozgósítani tudsz céljaid elérésének érdekében. Nagyon fontos, hogy megőrizd saját értékeidet és titkaidat, de emiatt nem kellene a mai estédet egyedül töltened. Lehet, hogy észre sem veszed, de zárkózottságoddal elijesztheted a másikat magadtól, ugyanis belső erőd annyira nyilvánvaló, hogy mások félhetnek közelebbi kapcsolatba kerülni veled.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter együtt áll a csacsogó Vénusszal. Szívesen beszélgetsz, így könnyen szerezhetsz új ismerősöket. Ügyelj nagyon arra, hogy beszéd közben ne bánts meg másokat. Próbálj előbb tízig számolni, és csak azután beszéljél, akkor nagyon népszerűvé válhatsz az ellenkező nem köreiben. Ha lehetséges, ma ne ígérj olyat, amit nem tudsz megtartani. S mielőtt kinyilatkoztatnád véleményed, gondold át mondanivalódat.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz kellemes fényszögben áll a Vénusszal, de kellemetlen kapcsolatban a Holddal. Talán úgy gondolod, hogy egy romantikus csók nagyon jó dolog, de meg sem közelíti azt az érzést, amikor egy munkát sikerült nagyon jól befejezni. Gondold át céljaidat, és azt, hogy azok valóban boldoggá tesznek-e téged hosszú távon. Az életedben mindig lesznek célok, fontos munkák, amiért küzdened kell, éppen ezért nem veszítesz semmit, ha az életedbe beengeded a szerelmet is.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemetlen kapcsolatba került a Holddal. Képes vagy az egész világ terhét a válladra venni, és hordani, viszont társad kívánságairól nagyon hamar megfeledkezel. Hajlamos vagy a távolságtartás látszatát kelteni egy kapcsolatban, így a párod nem érzi, hogy fontos a te életedben, és elhatalmasodhat rajta az elhanyagoltság érzése.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, együtt áll a kutatást jelző Merkúrral. Ha éppen párt keresel, akkor a külsőségek, az anyagiak, és a társadalmi elvárások messze a háttérben maradnak. Olyan emberekhez vonzódsz igazán, akikkel hasonló a lelki világotok. Egyszerűen képes vagy belenézni valakinek a szemébe, és szinte látod, hogy mi zajlik le benne, ezáltal tudod, hogy egyáltalán van-e esélyed arra, hogy boldogok legyetek együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top