Februári holdnaptár

A teljes Holdfogyatkozás hónapja

Megosztás
 
Még több megosztás ▾
Az idei év első holdfogyatkozása február 21-én, a kora hajnali órában kezdődik, és reggel ér véget. Fantasztikus látványt nyújt majd, de egyben azt is jelzi, hogy a februárban feszültebbek leszünk.
Viszont sokkal több mindent érhetünk el, mint korábban. És a legőrültebb vágyunk is valóra válhat.

 

Fogyó Hold a Nyilasban

2008. február 1. 2. 3.

Légy résen, ha a munkahelyedről, vagy pénzről van szó. Mert vannak olyanok, akiknek fáj foga arra, ami a tiéd. Ebben a hónapban még igen keményen kell dolgoznod, hogy a következő időben learasd ennek a gyümölcsét. A főnököddel szemben légy kedves, de ne bízz meg benne. Éppen úgy, ahogy egy kollégában sem, mert aranyos, mosolygós, de nem olyan, mint amilyennek mutatja magát. Családi esemény miatt a lelked szinte a mennyben jár, és boldognak érzed magad mindattól, ami történik.

 

Fogyó Hold a Bakban

2008. február 4. 5.

Ne akadj ki minden kis apróságon, és most előfordulhat, hogy képzelődsz, ezért a bolhából elefántot csinálsz, amitől pánikba esel. Kávé helyett kezd a napot meleg vízzel, és az első kis fektét csak tizenegy óra után kortyold el. Reggeli tisztálkodás közben vagy az autóban hallgass romantikus zenét, ami megnyugtat. Olyan szerelmi kapcsolatba mehetsz most bele, ahol a másik nem mond el mindent magáról, ezért nem árt ha kicsit nyomozgatsz. Persze csak nagy titokban!

Fogyó Hold a Vízöntőben

2008. február 6.

Az őrültségek napja a mai, amikor olyan dolog is megtörténhet, amely miatt a csodálkozástól talán még a szád is tátva marad. Valaki ma annyira kedves lesz veled, hogy nem érted a viselkedését, mert nem vagy hozzászokva éppen tőle ehhez a stílushoz. Mérsékeld ma a szeszfogyasztást, és ne áruld el ma a titkod, mert olyan lenne, mintha egy hangosbeszélőbe mondanád be: mindenki tudni fogja.

Újhold a Vízöntőben

2008. február 7.

Meglátni és megszeretni egyetlen pillanat műve lesz. Őrülten szenvedélyes leszel, és úgy viselkedsz, mint akinek elment az esze. Nem csoda, hiszen ez szerelem! A most kezdődő kapcsolatok fantasztikusak lesznek, nem is hiszed, hogy mindez veled történik. Ha mással jársz, akkor ezt ne hozd a tudomására, mert lehet, hogy elkapkodod a dolgot. Kiváló az érzéked a pénzhez, most vonzódik hozzád, aminek itt az ideje.

Növő Hold a Halakban

2008. február 8. 9.

A feszültséget az okozhatja, hogy nehezen tudsz megfelelni mások elvárásainak. A szorongás, a belső félelmek elvehetik az energiáidat, és morcossá tehetnek. Mindenféle mozgás segít abban, hogy a félelmet legyőzd. Ajánlott a tánc, ami felszabadulttá tesz, az úszás, amely ellazít, a futás, amely tiszta fejet eredményez. Ha szoláriumozol, itt az ideje, hogy beszerezz egy olyan szoláriumozás utáni krémet, amelytől a bőröd puha, bársonyos marad, és aranyos fényben ragyog.

 

Növő Hold a Kosban

2008. február 10. 11. 12.

Itt lenne az ideje, végre megtanuld, hogyan kell az alapozót rendesen felhordani, és ne úgy nézzen ki az arcod, mintha frissen és vastagon lenne vakolva. Különösen most, amikor küszöbön az új szerelem, vagy el akarsz varázsolni több embert. Először a kézfejedre tedd az alapozót, és apró pöttyökben, ütögető mozdulatokkal juttasd a bőrbe. Ha simítod, mint a krémet, akkor vastag lesz az alapozás. Pompás ez a mostani három nap arra, hogy színházba, moziba menj, a barátokkal több időt csevegj, és figyelj rájuk.

Növő Hold a Bikában

2008. február 13. 14.

Ellenállhatatlan és a szexi leszel, az ujjad köré csavarhatod azt, akit szeretnél. Ha randira mész, most a csipkés alsóneműk jönnek be. Kiváló teljesítményt nyújthatsz a munkába, és egy új kapcsolatra is szert tehetsz. Erőteljesebbek lehetnek az álmaid, amelyekről olyan érzésed lesz, mintha két inkarnáció között lennél. Mintha két korábbi leszületés között lennél, valahol a fényvilágokban. Izgalmas lesz, amelytől varázslatos hangulatban leszel.

Növő Hold az Ikrekben

2008. február 15. 16.

Mozgékony vagy, ügyes, talpraesett, mindent el tudsz intézni, amit szeretnél. Az észbeli képességeid kiválóak, logikus gondolkodás jellemző rád, és tág látókör, amely miatt sokan csodálni fognak, és még többen irigyelni. Remekül képviselheted az érdekeidet, csak nyisd ki a szád, és mond el, hogy mit akarsz, mit gondolsz. És egyetlen ismerősbe se bízz, hogy ezt megteszik majd helyetted. Csak magadra számíthatsz. A testvéreddel, szomszédoddal légy sokkal türelmesebb.

 

Növő Hold a Rákban

2008. február 17. 18.

Mágikus időszak a mostani, amikor szokatlan érzések keríthetnek hatalmukba, még az is lehet, hogy a védőangyalod közel áll hozzád. A lelked megnyílik, és nem mindennapi találkozásban is részed lehet. A Hold, érzéseid anyja, most olyan tudattalan erőket közvetít feléd, amely megerősítheti az érzékelésedet. Eljött az égi pillanat arra is, hogy a szenvedélyed, az erőfeszítéseid gyümölcse beérjen. Egy hatalmi harcnak is látod a végkimenetelét, amely nagy tanulságokkal szolgál a saját életedre nézve.

 

Növő Hold az Oroszlánban

2008. február 19. 20.

Erősítsd az intuíciód, például ha először látsz valakit, gondold végig, hogy ez az ember milyen foglalkozást űzhet, hány gyereke lehet, milyen lakásban lakik. Vagy a buszon, villamoson, bárhol melletted álló ember éppen mit élhet át. Figyeld meg, milyen módon áramlik hozzá az információ, például képszerűen-e? Anyagi ügyekben nehéz helyzet alakul ki, fogd vissza magad a költekezésben, illetve a meglévő kis forintjaid próbáld meg jól beosztani.

 

Telihold a Szűzben

2008. február 21.

Különleges nap ez a mai, mert nem egyszerűen telihold lesz, hanem teljes holdfogyatkozás. Próbálj meg fennmaradni, mert ritka látványosságban lesz részed, persze ha az időjárás is úgy akarja, és nem takarják felhők az eltűnő Holdat. A holdfogyatkozás kezdetén a Hold magasan áll az égbolton, és ha jól figyelsz, halvány barnás-szürkés homály jelenik meg a Hold bal alsó részén. Az árnyék hajnali 1 óra 42 perckor ér a holdkoronghoz, és egy óra tizenöt perc alatt borítja teljesen be. A most elsóhajtott kívánságaid sokkal hamarabb teljesülnek, mint ahogy azt gondolnád!

Fogyó Hold a Szűzben

2008. február 22. 23.

Próbáld meg a pesszimizmusodat feloldani, és nézz meg egy vidám filmet, vagy hallgass olyan zenét, amely ellazít. A munkahelyeden sok akadállyal, és gátlással kell megküzdened, hiába tettél valamibe nagy energiát, valakinek a nemtörődömsége miatt a siker nehezebben érhető el. Vagy újra kell valamit kezdened, és amiről azt hitted, hogy már régen túl vagy, kínnal és keservvel veheted elő ismét. Kolléga önzően viselkedhet, és egy ismerős irigysége, makacssága is megdöbbent.

 Fogyó Hold a Mérlegben

2008. február 24. 25.

Jó lenne, ha vasárnap csak lógatnád a lábad, elvégre szökőnap van! Az lenne az igazi, ha nem gyötörnéd magad, hogy sikerül-e valami, vagy nem. Mert talán most fontosnak látszik, de egy hét múlva kiderül, hogy mégsem az. A munkahelyeden van néhány rosszindulatú ember, akik alig várják, hogy keresztbe tegyenek neked. Ezért nem ártana, ha óvatosabb lennél, és inkább mindenkire mosolyognál és hallgatnál.

 

Fogyó Hold a Skorpióban

2008. február 26. 27.

Nem csak magadért kell kiállni, hanem egy barátért is. Mégpedig nyíltan, mert erre van szükség, a kapcsolat így lesz stabil, és számíthattok majd egymásra jóban, rosszban. Ha vásárolni mész, csupa olyan dolgot találsz, amit szeretnél megvenni, és amelyre nem lesz elegendő pénzed. De lesz egy olyan tuti kis cucc, amiért kölcsönt fogsz kérni, mert ezt képtelenség otthagyni.

 

Fogyó Hold a Nyilasban

2008. február 28. 29.

Kemény vagy, elszánt, bátor, célra törő, óriási kitartással, tettrekészséggel. Óriási önfegyelemre van szükség, mert csak így tudsz egy nehéz helyzetet átvészelni, és valóban sikert arathatsz. Te leszel a munkahelyeden a sztár, és a szakmában is aranyba foglalják a neved. A családodban problémák adódnak, igyekezz ezt megoldani, alkalmazkodj, és meglátod, hozzád is alkalmazkodni fognak. Balesetveszélyes ez a két nap, mindenhova indulj időben!

Ajánlott oldalak: Holdnaptár, Hold diéta, Február, Romanika

Címlapon

Legjobbak

Gyerekkori kedvenceink: így készíts otthon nápolyit

Nápolyi házilag

Folytatjuk sorozatunkat, amelyben gyerekkori...
Facebook lájkok száma Hozzászólások száma2
10 millió dolláros melltartó

10 millió dolláros melltartó

A Victoria’s Secret hozta ki a világ legdrágább...
Facebook lájkok száma
Ezért nem működik a fogyókúrád!

Hagyd a fogyókúrát másra!

Diéta helyett egyél akkor, amikor éhes vagy, annyit és...
Facebook lájkok száma
A magenta szín jelentése

A magenta szín jelentése

Ez a mély, bíborvörös szín a vörös és az ibolya...
Facebook lájkok száma
Válunk! Melyik barát marad?

Válunk! Melyik barát marad?

A válás sok mindent megváltoztat. Nem csak saját...
Facebook lájkok száma
Ha megszegted a diétád, ezt csináld!

Ha megszegted a diétád, ezt csináld!

Húsvétkor borult a diétád? Nincs még késő… nem csak te...
Facebook lájkok száma

Melyik lesz idén a legjobb munkahely nőknek?

Bárki esélyes lehet
Facebook lájkok száma
A legnagyobb sztárok legkínosabb fotói

A legnagyobb sztárok legkínosabb fotói

Ők sem voltak mindig Hollywood legnagyobb csillaga,...
Facebook lájkok száma
Peller Mariann: Kornél jár

Peller: Kornél jár

Kornél alig töltötte be a féléves kort, amikor egyik...
Facebook lájkok száma Hozzászólások száma3
VV Béci új dalában azt kritizálja, ami a hírnevet meghozta számára – videó

VV Béci új dalában azt kritizálja, ami a hírnevet meghozta számára – videó

Kell egy kis botrány címmel jelent meg a Young-G néven...
Facebook lájkok száma Hozzászólások száma4

Legtöbbet megosztott cikkek

Utoljára csókoltak – a legemberibb pillanatok a múlt századból

Utoljára csókoltak - a legemberibb pillanatok a múlt századból

Szerelmüktől búcsúzó katonák, a nagy beállítás közben...
Facebook lájkok száma1716
Budapesti rúdtánckörkép

Budapesti rúdtánckörkép

Kik járnak rúdtáncolni?
Facebook lájkok száma214 Hozzászólások száma2
Egyenjogúság otthon (is) – házimunka egyenlő arányban a férfiakkal?

Házimunka egyenlő arányban

„Amíg otthon nem tekinted magad egyenlőnek, a...
Facebook lájkok száma159 Hozzászólások száma55
Szívszaggató videó: élete legnehezebb döntése várt a kismamára

Szívszaggató videó: egy kismama legnehezebb döntése

Könnyfakasztó történet egy erős nőről.
Facebook lájkok száma126
Fergeteges tánccal vezették le a vagány nagyik a futóversenyt – videó

Tánccal vezették le a nagyik a futóversenyt – videó

Élni tudni kell... és ők tudnak.
Facebook lájkok száma115 Hozzászólások száma3
Kampánydal lett Radics Gigi slágeréből – videó

Kampánydal lett Radics Gigi slágeréből – videó

Radics Gigi Vadonatúj érzés című sikere a Meglepetés...
Facebook lájkok száma106
A Vácrátóti Botanikus Kert

A Vácrátóti Botanikus Kert

Virágba borult hazánk legnagyobb és legtöbb...
Facebook lájkok száma97
Tündéri videó: maguknak dobálják a labdát a kutyák

Tündéri videó: maguknak dobálják a labdát a kutyák

Magad, kutya, ha a gazdád nem ér rá.
Facebook lájkok száma74
Heti asztrovideó: Tudd meg a siker titkát! Heti asztrovideó: Tudd meg a siker titkát!

Ezen a héten teljes holdfogyatkozás lesz, amit érdemes arra kihasználni, hogy elcsendesedjünk és önmagunkba nézzünk.

Mindent a jegyekről

Jósolj a kártyából!

Jósolj magadnak!

Olvasnivaló

Mit árul el rólad az aurád? Mit árul el rólad az aurád?

Testünkből szabad szemmel csak kevesek által látható aura áramlik ki, amely nemcsak hormonokból, molekulákból és atomokból, de legnagyobb mértékben energiából áll.

Jeszenszky István: „Fogadd be a csendet!”

Jeszenszky István: „Fogadd be a csendet!”

Egy sarodművész üzenete...

Holdfázisok a születési horoszkópban

Az alábbi leírások alapján megtudhatjuk, melyik holdfázis uralkodott születésünk idején, és rájöhetünk, miként alakította jellemünket a Hold állása.

Ismerd meg a szexuális ciklusod!

Ismerd meg a szexuális ciklusod!

Ismerd meg a ciklus öt szakaszát!