Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 18. péntek)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A Mars és a Neptun közötti kellemes fény a legeredményesebb tevékenység szimbóluma. A bátorság és az akarat egymást támogatják, és emellett meg van a kitartás, és az egyenletesség. A feladatokat józan mérlegelés után mindig a megfelelő eszközökkel oldod meg. Mintha jótékony erők volnának körülötted, mert majdnem minden sikerül neked, amibe csak belefogsz. A mai nap alkalmas arra, hogy bárkivel szövetkezz, hogy munkátokban segítsétek egymást, és nagyobb eredményeket érjetek el.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemes kapcsolatban áll a feltétel nélküli szerelem bolygójával. Vigyázz, ma nagyon könnyen eshetsz szerelembe, nagyon romantikus hangulatban vagy, és sok szerelmi kalandot élhetnél át. Nagyon előnyösek a fényszögek a régiségekkel, és a rendkívüli dolgokkal való foglalkozáshoz, ezek által akár pénzhez is juthatsz. Nyerhetnél szerencsejátékon akár készpénzt, akár egy kellemes utazást.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a Vízöntő jegyében áll, de nem kapcsolódik senkihez. Ez egyre kellemetlenebbé teheti majd a napodat. Erős idegességet tapasztalhatsz, aminek következtében jó elképzeléseidet képtelen leszel gyümölcsöztetni. Ne haragudj a külvilágra, az eredménytelenség miatt. A siker csak nagy akadályok között valósítható meg, mert esetleges tapintatlanságoddal sok ellenséget szerezhetnél magadnak, figyelj viselkedésedre, ne akarj másokat feleslegesen magadra haragítani.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, kellemes kapcsolatban van a Nappal. Ma igen szívélyes és szeretetreméltó ember vagy, aki a maga számára megszerzi mások rokonszenvét. Optimista, társaságkedvelő, vidám vagy, és ezért szívesen látnak vendégül. Általában népszerűségre vágysz. Veleszületett jó modorral rendelkezel. Szerelmi erőd ma növekszik, a szerelmet nem csupán önmagáért, hanem tulajdonságaiért akarod szeretni.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, még a bölcs hallgatás jegyében áll. Lehetnél titkos tanácsadó, amikor a helyzeted többnyire rejtve marad. Talán túl sokat megértesz, és túl sokat látsz ahhoz, hogy azt a mindennapival és az átlagemberek véleményével össze lehessen egyeztetni, vagy pedig túl intenzíven fordulsz a rendkívüli, az el nem ismertek irányába.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr közeledése a Neptunhoz, az értelmi erőt kiélesíti, tettrekészségre ad hajlamot, igen ügyessé varázsol, mert intelligenciádhoz az energia kapcsolódik. Intenzíven tevékeny vagy, alkalmas a magasabbrendű foglalkozásokra. Szinte ösztönösen megérzed az ellenfél gyenge pontjait. Ez a fényszög kitűnő tulajdonságokat jelez saját elgondolásaidnak megvédésére, vitákra, illetve a meglátások élességét, gyorsaságot adja.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A mai harmonikus Vénusz-Merkúr kapcsolat igen kedvező a férfiaknak a női kapcsolataik szempontjából, támogatást nyernek, ez lehet akár anyagi támogatás is. Más esetekben nagyon gyorsan szerelmesek lesznek. Szeretik a változatosságot. A társasági életben mindkét nemnek sikereik várhatók. A mai nap kissé gondtalanná, és kissé kalandorrá is teszi a Mérleg jegyében születetteket. Nem is tudsz rossz lenni, de a hiúnál is hiúbb lehetsz.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, a kommunikációs területen kezdi a napját. Előnyben részesíted ma a publicisztikai és propaganda tevékenységeket. Kiváló vagy mind misszionárius területen, akár, mint gondozó, aki fiatalokkal foglalkozik. Büszkeség, becsületérzés és lojalitás fémjelzi ezt a napot. A Jupiter közelsége jó körülmények közé helyez téged, de ez nem jelent feltétel nélküli gazdagságot.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A mai Jupiter állása muzikalitást, feltaláló készséget, okkult képességeket ad neked. A hirtelen beálló hangulatváltozásaid károsak lehetnek, de ennek ellenére nagy sikereket érhetsz el. Mérhetetlen lehetőségeket rejt a következő időszak magában. Egy hétköznapi emberre pihenés nélküliséget, bosszúságot is hozhat, minden korlátozással szembeni tiltakozást eredményezhet. Menj tovább még egy lépéssel, és igyekezz mások elé kerülni.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egy kellemetlen fényszög is adhatna zsenialitást, de a Szaturnusz ma nagyon jól kapcsolódik a tehetség bolygójához. Igyekezz ne mások terhére lenni, ha lehet. Ma kissé vagy nagyon nehéz és megoldhatatlannak látszó ellentmondásokkal kell szembe nézned. Előfordulhat, hogy túlzottan extravagánsan viselkedsz, és e mögé rejted lényednek negatív oldalát. A mai aspektus feltétlen jele a szerencse hirtelen változásának.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, nagyon egyedül érzi magát a Halak jegyének közepén. Ebben az időszakban kissé idegesebb és hajlamosabb leszel az elhamarkodottabb cselekedetekre. Ez sajnos balesetekhez vezethetne, ha nem vigyázol. Az események és a különböző elgondolások olyan gyorsan pereghetnek, hogy zavarba jöhetsz és talán még idegesebbé válsz tőlük. Tedd félre a fontosabb döntéseket, amíg nyugodtabb és józanabb nem leszel.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A Merkúr és a Neptun mai közeledése jóságot és gyengédséget ad, egyben idegenkedést a lustaságtól, és nyersességtől, mert a Merkúr mindent megfiatalít, amivel fényszögben van. Ennek megfelelően az idegrendszer érzékeny, az érzékek képesek felfogni a színek, hangok, érintések legfinomabb rezdüléseit is és általában képesek az összefüggéseket észrevenni. Hangulatos és fantasztikus íráskészséged mellett a humorra is jó. Újságíróknak hatalmas segítség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top