Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 17. csütörtök)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, szemben áll a Plútóval, és a Vénusszal. Ha a születési horoszkópban az Ascendensed is a Kos jegyében áll, ez a legjobb pozíciók egyike. Akkor képes leszel ma minden támadásnak ellenállni. Tudsz titkot tartani, van olyan oldalad, amit most egyáltalán nem akarsz megmutatni. A Mars fényszöge a Plútóval személyes méltóságot és önkontrollt is ajándékoz neked. Nagy vitalitással, aktivitással rendelkezel, vállalkozásodban mindenképpen előnyökre számíthatsz.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen kapcsolatban áll az Uránusszal. Ez a fényszög, ez a mai Uránusz állás vadság, izgulékonyság, vakmerőség és személyes veszedelmek keresésében nyilvánul meg, úgy testi, mint hivatás vonatkozásában. Külsőleg erőszak, támadások, és apróbb balesetek veszélyét is magában rejtheti. A szintetikus és esztétikus érzelmeket fokozza, igen nagy öntudatot és eredetiséget kölcsönöz, festészethez kiváló.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemetlen kapcsolatban áll a Holddal. Rendkívül megnő a különleges tanulmányok iránti érdeklődésed. Analitikus képességed is erőteljesebb lesz. Környezetedet gyorsan megérted. A mai napot használhatod az utazásokra s új ismeretségek keresésére. Beszédmodorod fordulatos, mint író, főleg az olvasók fantáziájára apellálhatsz. Figyelj arra, hogy cselekedeteidben ne legyél fegyelmezetlen. Ma nagyon nehéz téged meggyőzni bármiről.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ha a Hold a születési horoszkópod harmadik házát érinti, akkor ma elég sok rossz kritikát kapsz. Úgy érzed, hogy a környezeted egyáltalán nem kedvel téged, és a veled kapcsolatban lévők kiállhatatlanok. Ha az erősebbik nemhez tartozol, akkor előfordulhat, hogy a hölgyek nem megfelelő kritikát alkotnak rólad. Érzékenyen reagálsz a barátaidat, vagy védettjeidet érő támadásokra. Védelmedbe veszed az ellenséget is, amiért környezeted még jobban el fog ítélni téged.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, még a Bak jegyében áll. Céljaidban, véleményedben nincs habozás, tétovázás. Nem vagy mindig a legtapintatosabb, de széles látókörű, és szándékaidban állhatatos. Számítani lehet rád. Meggyőző és erőteljes szónok hírében állsz. Idegi-és érzelmi erőből is nagy tartalékaid vannak. A családod idősebb férfitagjaihoz, vagy a feletteseidhez való viszonyod igen erős és rendkívüli. Élethelyzeteid valahogyan mindig az elfogadott körökön kívül esnek, ami részben izoláláshoz, részben a saját birodalmadban való magányos uralkodáshoz vezet.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a Vízöntő jegyében áll. Ha a saját személyes születési horoszkópodban a Merkúr más bolygóktól jó fényszögeket kap, a mentális energiád kiváló vállalkozási kedvben és szorgalomban nyilvánul meg. Meggyőződésedet nagy bátorsággal véded. Ha ez a kommunikációval kapcsolatos, akkor szenvedélyesen szereted az irodalmat. Kiváló humor jellemzi ezt a bolygóállást. Dialektikus képességet ad. Mindig egyenesen nyílt vagy és ehhez meg van a megfelelő bátorságod, így tekintélyt szerezhetsz magadnak.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kapcsolódott a Neptunhoz. A Vénusz-Neptun aspektusok néha olyan vonatkozásokat kölcsönöznek, melyek néha a zsarnokság jeleit mutatják, amit most is tapasztalhatsz. A családi életed feltehetően kitűnően működik. Érzelem világod gazdag, nagyvonalú tudsz lenni, könnyen és szívesen barátkozol, amit legtöbbször barátságosan is fogadnak. A Mars, amely az élet durvább oldalait képviseli, ma a te életedben a Vénusz hatására meglágyul, és megszelídül.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód a Plútó, a Nyilas jegyében mindenek előtt anyagi és életörömöt, lelkesedést ad neked. Általában jól ki tudod használni az életet, és érdeklődési köröd, – minden, ami vonz – akadály nélküli, és komoly eredményeket érhetsz el. Átveheted a vezetést, és a Mars ehhez energiát ad. Innen adódik örömöd a vadászat, sport, utazás, színház, tudomány területén, és mindenekelőtt abban, ami az „igazi élet”-tel kapcsolatos, úgy a pszichológiában, mint az asztrológiában.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemes kapcsolatban van a Szaturnusszal. Ha a születési horoszkópodban nagyon erős Jupiter állást találunk, akkor ma kevesebb lesz a kötelesség tudat, és pontosság, zavaros jóindulat lép a helyébe és valami butaság miatt elronthatod a dolgokat. A mai Jupiter-Szaturnusz kapcsolat az etikai követelményeket helyezi előtérbe. Igen fejlett intelligenciádat jól tudod kamatoztatni.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygódat, a Szaturnuszt két bolygó is lágyítja. Ha ma ellenállásba ütköznél, fenyegethetne az a veszély, hogy hisztérikussá, vagy hipochonderré válhatnál. Ez az állapot könnyen beállhat, mert az általános szabály szerint a Szaturnusz az akarat szimbóluma is, és mint végleges korlátozás léphet fel, amelyet kínosnak érzel majd. Ez testi és idegi ártalom által is megtörténhet, ami balesetet idézhetne elő. Gondoskodj tehát a nyugodt pihenésről.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemes kapcsolatban áll a Holddal. Ha a születési horoszkópodban az erre az évre vonatkozó direkciók is megengedik, akkor számottevő nyereséghez juthatsz, spekuláció által, valamint gondosan kiválasztott befektetésekkel vagyont szerezhetsz. Amennyiben nem adod át magad túlságosan az érzékeidnek, vagy a másik nemmel nem mégy túl messzire, akkor az életed egészében véve szerencsés lehet. Ma jobban érdekelnek majd a gyermekek.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, ma az égi horoszkóp negyedik házából indul. Ami most érintve van nálad, igen okkult és lelki háznak tekintjük, és ezért egészen biztosan ezzel kapcsolatos tapasztalatokra számíthatsz. Lehetséges, hogy valamilyen betegséggel kell megküzdened, mely a kilátásaidat elrontja. A betegségek különleges szerepet kapnak ma az életedben, még akkor is, ha a betegségek inkább a nagynénikkel vagy nagybácsikkal kapcsolatosak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top