Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 19. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A felfelé törekvő lendületeddel szemben most fellép egy „ellenjátékos”, amelyet mi általában ellenségesnek tekintünk, a misztikus Szaturnusz, amely most felfalja örömeidet. Az ellenállásokat, amelyek irányába az akaratod törekszik, fel lehet fogni, és egy magasabb szempont alapján hasznosnak is lehetne ítélni.







Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A művészeti formák minden kánonja a testfelépítés harmóniáján nyugszik, amelyet szépségként csodálunk meg. Már az ősember megvetette lábát az esztétika világában. Megteremtette sajátos művészetét, mint potenciális természetet. Egyszerre megvan benned is a szellem, ami felismer, és a szellem, amely alkot. Művészeti tevékenység folytatásában különösen fontosak a születési horoszkópod Vénusz-fényszögei.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Merkúr testi funkciója a kezek feletti uralma. A legmagasabb funkció a művészek kezében van, de te sem panaszkodhatsz, hiszen kiváló kézügyességgel rendelkezel. Ahol a Merkúr megjelenik, a tiszta értelem dolgozik. A Merkúr nem kifejezetten szerelmi planéta, így a te érzelmeid is kicsit mások, mint a többi jegyben született embereké.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ha a születési horoszkópodban jól áll a Hold, akkor nagyon jól tudsz alkalmazkodni. Szelíd vagy, anyáskodó és házias. Nagy fantáziával rendelkezel, romantikus vagy és sokoldalú, aki képes képszerűen gondolkodni, házasságra és családiasságra törekszel, a szüleidhez és a szülőföldedhez mérhetetlenül ragaszkodsz, aki mindenki felett gyámkodni kíván, lelkesítő, segítőkész, gyengéd és együttérző.







Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A Nap a legjobbat tevő bolygókhoz tartozik. A szívnek nemcsak fizikailag, de lelkileg is ura. Téged sem az értelem, hanem inkább az érzelem vezérel. Mindenki által tisztelt vagy, mert van méltóságod. A talpraesettségeddel tudsz kiemelkedni. Nagyon megbecsülnek téged, és tekintélyed is van. Könnyen megtörténhet az is, hogy a hírszolgálat is foglakozik veled, pl. meghivást kapsz a rádióba, televízióba, esetleg riportot készít veled egy újság.








Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Merkúr a kapcsolatokat is jelzi. Elsősorban a vérségi kapcsolatok tartoznak hozzá, de jelzi a kereskedelmi kapcsolatokat is. A kritika kifejezetten merkúri dolog. Építő kritikát csak az tud mondani, akinek a születési horoszkópjában kiválóan áll a Merkúr. Uralkodó bolygód nagyon sokoldalúvá varázsol téged. Viszont a nagy mozgékonyság felmorzsolhatja a szellemi energiáidat, ezek túlfeszítése okozhatja a merkúri betegségeket, hisztériát, ideggyengeséget stb.







Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Szerelmi életed most attól függ, hogy a születési horoszkópodban hol áll a Vénusz, milyen fényszögeket kap. Ha kellemesek a fényszögek, az egyensúlyt teremti meg köztetek, ha kellemetlenek, sajnos diszharmóniát fogsz tapasztalni a kapcsolatodban. A Vénusz mindig a jótevő bolygókhoz sorolandó, kellemetlen fényszöge sem tud nagyon rosszat produkálni.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Gondolataid vagy a föld felett, vagy a föld alatt forognak. Nem ismersz kompromisszumot, vagy fehér valami nálad, vagy fekete, nem lehet sem szürke, sem rózsaszín. Ha a születési horoszkópodban erősen álló Plútót találunk, akkor az alapsorsod egész életre szóló eseményeket ígér. A Plútó mindent túlfeszít, így téged is meglehetősen problematikussá tesz. Lehet, hogy most is éppen válaszút előtt állsz.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Van valami izzó tüzesség a személyiségedben, melyet a körülötted lévők akkor is megéreznek, ha tartózkodón viselkedsz. A mai bolygóállás az egyike a legszerencsésebb helyzeteknek, és kitűnő örökséget jelezhet, főleg az apától örökölt dolgok előnyösek, melynek segítségével a legmagasabb teljesítményeket érheted el.







Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A lazítás és az elégedettség két legnagyobb ellenséged, mert bár távol tartanak a világ ütéseitől, és segítenek, hogy fenntarthasd a nyugalmadat, távol tartanak attól is, hogy sokra vidd az életben. Ha nem is vagy kimondottan elégedett, de képes vagy arra, hogy hosszú ideig elégedetlenségben élj anélkül, hogy ez ellen valamit is tegyél. Uralkodnod kellene most tested nyugtalanságán, és helyette tedd nyugtalanná szellemed.







Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Hevesség és vitalitás van benned. Éber vagy, gyors, és mindig kész az új ismeretek befogadására. Bármilyen kérdésnek át tudod látni mindkét oldalát, a másik ember szempontját éppúgy, mint a sajátodat, ez türelmessé és intelligenssé tesz, jó hallgatóvá, becsületes ellenféllé a tárgyilagosan intellektuális összecsapásokban. Nagy szellemi objektivitásokra vagy képes. A nagy eszmék embere vagy te, hiszen képes vagy elvontan is gondolkodni.






Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ösztönösen állítod össze a dolgokat gondolataidban, és így képes vagy olyan következtetésekre is jutni, amelyekre a kevésbé intuitív lelkek képtelenek. A szépség minden formájában különös hatást gyakorol rád, és fordítva is, a durva dolgok levernek. Mindent megteszel a saját békességed és nyugalmad érdekében, ennek okából gyakran vonulsz vissza huzamosabb időre pihenni és kikapcsolódni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top