Horoszkóp

Kristály zodiákus

Miért vagy néha túlságosan merész, máskor a végletekig megfontolt? Olykor magad is megdöbbensz merész szexuális vágyaidon? Zodiákusod utat kínál az önmegismeréshez, a hozzád tartozó kövek segítenek megoldani problémáidat.

A zodiákus jegyekhez tizenkét személyiségtípus rendelhető, melyekhez különböző személyiségvonások tartoznak. Minden jegynek megvan az egyéni jellegzetessége, ösztönzője és buktatója, vágya és szükséglete. A jegyek egy-egy jellegzetes személyiséget és egyéni látásmódot takarnak, és ahogy a Nap áthalad az állatövi jegyeken, felveszi azok jellemzőit.

Minden zodiákusnak megvan a maga egyéni útja az önmegismeréshez, melyet a kristályok még inkább elősegíthetnek. A kristályok magukhoz vonzzák a jótékony energiákat, támogatják adottságainkat, ellensúlyozzák a kevésbé vonzó tulajdonságainkat. Segítenek ledolgozni a karmikus örökséget, és összekötnek minket a lelkünk legmélyebb rétegeivel.

Válaszd ki, milyen jegyben születtél, és olvasd el, érzelmeid és gondolkodásmódod hogyan befolyásolja életedet. Segítünk abban is, milyen ásványokra van szükséged, hogy még boldogabb lehess.

Kattints zodiákusod képére!

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

 

 

Judy Hall: Kristály zodiákus

A gyönyörűen illusztrált, színes könyvből megtudhatjuk, milyen ásványt válasszunk
• lelki fejlődésünkhöz, spirituális tapasztalásaink elősegítéséhez
• döntéshelyzetekben
• testi-lelki panaszaink enyhítéséhez.

A részletes karakterrajz mellett a szerző összefoglalja, melyek a születési, a segítő és a szertartáshoz javasolt ásványaink. Bemutatja a jegyek tulajdonságait, vágyait, gátlásait, előző életeit, meditációit, félelmeit, segítséget nyújt mindezek orvoslásában a köveken, és a személyes gyakorlatokon keresztül.

Részletesen a könyvről »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top