Horoszkóp

A Vízöntõ érzelmei és gondolkodásmódja

A Vízöntõ jegyét két teljesen különbözõ bolygó uralja. A Szaturnusz szilárd, merev, és a konformitásra törekszik, az Uránusz pedig szeszélyes, rugalmas, kaotikus, és változtatni akar.





 A Vízöntő érzelmei

 






A Vízöntő jegy szülötteinek érzelmei a két bolygó hatása miatt meglehetősen instabilak és irracionálisak. A krizopráz érzelmi biztonságot és bizalmat kölcsönöz viselőjének. Ha bármilyen módon kölcsönös függőségi viszonyban vagy valakivel, akkor segít függetlenné, de egyszerre érzelmileg elkötelezetté válni.





A Vízöntő szülöttek meglehetősen nehezen élik meg az intimitást, mert sokkal inkább tartoznak egy csoporthoz, mint egy-egy emberhez. Ha elszigetelve érzed magad a többi embertől, akkor a rózsaszín „szeretet”-kövek viselése, mint amilyen például a rózsakvarc vagy a rodokrozit, különösen jótékony hatású lehet.

 






 A kövek és a Vízöntő gondolkodásmódja

 






A Vízöntő hajlamos arra, hogy bolondos, rendetlen jegy legyen, bár nagyon is képes arra, hogy eredeti módon, produktívan gondolkodjon. Intuitív gondolkodásmódja lehet, hogy némi szervezettséget igényel, ezért az akvamarin nagy segítségére lehet abban, hogy lecsendesítse az elméjét, megszűrje az információkat, és a lényegre összpontosítson. Ez a kő világosabb felfogást ad, és fejleszti az intellektust.

Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top