Horoszkóp

A Skorpió érzelmei és gondolkodásmódja

A Skorpió jegy szülötteinek mély érzelmei vannak, bár a felszínen ez nem látszik rajtuk.





 A Skorpió érzelmei

 






A rodokrozit megtanít, hogy hogyan kell önmagadba való bezárkózás nélkül elfogadni a fájdalmas érzéseket, és segít felszabadítani az elfojtott érzelmeket. Ez a kő az élet minden területén hasznos lehet, ahol visszautasításban van részed.





A Skorpió szülöttek gyakran fegyverként vagy manipuláló eszközként használják a szexualitást. Ezzel kapcsolatban gyógyító hatása is lehet a rodokrozit szeretetteljes energiáinak, bár ez beletelhet némi időbe, mivel a Skorpióból általában ellenállást vált ki, ha szembesül a változtatás szükségességével.







 A kövek és a Skorpió gondolkodásmódja

 







A Skorpió jegyű mélyreható meglátásaival képes pontosan ráérezni mások motivációjára és szükségleteire, és gyakran habozás nélkül képes manipulálni másokat céljai elérése érdekében. Emellett, mivel a Skorpió szilárd jegy, ezért tudat alatt a berögzült, merev gondolatmintákat követi. Szinte lehetetlen megváltoztatni a nézeteit, az aragonit viszont rugalmas és nyitott gondolkodásra ösztönözheti.


Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top