Horoszkóp

A Mérleg érzelmei és gondolkodásmódja

A Mérleg jegyûek köztudottan nehezen tudnak dönteni. Átlátnak minden tényezõt, és alaposan megfontolják a dolgokat, de tartanak a kritikától. Olykor hanyagság jellemzi õket.





 A Mérleg érzelmei

 







A Mérleg jegyre nem jellemzőek a túlzottan mély érzelmek, mert zavarónak találja az ilyenfajta intenzitást. A szerelmet, a vágyat és az érzékiséget viszont komolyan veszi, az elragadó opál, a születési köve épp ezeket vonzza be az életébe. Az opállal érdemes óvatosnak lenni, mivel ez a kő az érzelmeket is intenzívebbé teszi, emellett viszont érzelmi stabilizálóként is használható.





A Mérleg szülött legfontosabb feladata, hogy kapcsolatban legyen saját magával és másokkal is. A lélektárs kristály ideális lehet számára. (Ez két egyforma részből álló kő, melyek egyik oldalukon összekapcsolódnak.)







 A kövek és a Mérleg gondolkodásmódja

 






A levegő jegyhez tartozó Mérleg szülöttek meglehetősen konstruktív módon gondolkoznak, viszont hajlamosak lehetnek a döntésképtelenségre. Ez abból fakad, hogy egy helyzetet minden oldalról megvizsgálnak annak érdekében, hogy megtalálják a tökéletes megoldást. A vérkő enyhíti ezt a tendenciát, és arra sarkallja, hogy a jövő helyett a jelenben éljen.

A Mérleg jegyűek számára a végső feladatot az jelenti, hogy a jelenben éljenek, és ne az elképzelt tökéletességben. Ebben is támogathatja a vérkő, amely az álmok valóra váltásában segít.


Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top