Horoszkóp

KOS (03.21-04.20) – Eroszkóp





Hódíts meg egy Kost!

Közelíts hozzá intellektuális síkon! Menj vele színházba, múzeumba, tárlatra! Kérj tőle egy jó könyvet kölcsön, vagy adj neki kölcsön te! Légy tettre kész és feltétlenül tarts vele lépést, légy ötletes! Ha lemaradsz, vesztettél. Állj elő újabb és újabb ötletekkel, egyszóval nyiss a számára ötletbazárt, hogy tobzódhasson! Ha kivívtad a csodálatát, nemsokára elmondhatod, hogy meghódítottad. A vita szót töröld ki a szótáradból most azonnal! Ha vitatkozol vele, elriasztod! Engedj neki – nyugtasd meg magad, hogy az okosabb enged – ez ügyes fogás, mert ennek köszönhetően főnöknek érezheti magát. Ez nagyon fontos neki. Viselkedj sportolóként, légy pontos. Oszd be jól az idődet és energiatartalékaidat, hogy lépést tarthass vele!


Szakítás a Kossal

Nem nehéz dolog, ha egyszerűen leállsz, és már nem küzdesz azért, hogy megtartsd – így magától is sor kerülhet rá. Elég egyszer-kétszer visszautasítani a szerelmi közeledését, vagy csendben a sarokba vonulni akkor, amikor ő éppen beszélgetni akar. Ha már családosak vagyunk, akkor érjük el, hogy a társasági eseményekre járjon nélkülünk, és ne fogadjunk el egyetlen meghívást sem. Ezenkívül mondjunk nagyon gyakran ellent neki, és merüljünk el a konformizmusban. Garantáltan lelép, anélkül, hogy ki kellene tennünk a szűrét!


A Kos erogén zónái:
Főként homlok, a haj, a halánték, és a fül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top