Horoszkóp

Holdhoroszkóp

Amennyiben a Rák holdjegyûekhez tartozol, óvakodj a heves érzelmi megnyilvánulásoktól, ha Oroszlán vagy, próbálj kicsit visszavenni a színpadiasságból, ha Szûz, aggódj kevesebbet!





Hold a Rákban


Főbb jellemzőid: érzékenység, kiszámíthatatlanság, de bárhová képes vagy beilleszkedni. Személyiségeddel, viselkedéseddel megnyugtatod a többieket.




•  Hogyan érzel? Mivel a Hold nagyon otthonosan érzi magát ebben a jegyben, erősen hat az érzelmeidre. Ez azt is jelenti, hogy könnyen sebezhető vagy, környezeted szerint pedig szeszélyes.

•  Hogyan cselekszel? Érzékenységednél fogva igyekszel azonosulni környezeted légkörével, hiszen kívülállónak lenni kevésbé biztonságos, mint elfogadtatni magad. Hold-énjed önmagad szeretetében éld ki, mindenki más csak másodlagos legyen.

•  Mire van szükséged? Feltétlenül érezned kell, hogy tartozol valakihez vagy valamihez – legyen ez a családi élet, egy üzleti vállalkozás, vagy egy hasonló gondolkodású társaság. Ha egyszer egy csapat tagjának érzed magad, felelősséget érzel boldogulásukért.







Hold az Oroszlánban



Főbb jellemzőid: drámai és feltűnő. Színpadiasan viselkedsz, és mindig rajongó közönséget keresel. Szerelmed szenvedélyesnek, barátaid szelídíteni való kiscicának tartanak.



•  Hogyan érzel? Különlegesnek tartod magad. Akkor élvezed igazán az életet, ha mindenki szívét rabul ejtetted. A dráma és a szenvedély alapvető fontosságúak az életedben.

•  Hogyan cselekszel? Stílusosan és magabiztosan. Szeretsz a középpontban lenni. Ha éppen nem csodálnak, színpadiasságoddal – akár hisztivel is – igyekszel felkelteni mások figyelmét.

•  Mire van szükséged? Állandó reflektorfényre. Mivel rendkívülinek tartod magad, természetesnek veszed a luxuskörülményeket. Hogy kreatív oldalad kifejezhesd, olyan karrierre vagy életstílusra vágysz, amelybe teljes szívvel belevetheted magad.







Hold a Szűzben


Főbb jellemzőid: elbűvölő, csendes határozottságot sugárzol, remek szervező vagy. Szeretteid diszkrétnek, megbízhatónak, higgadtnak tartanak.




•  Hogyan érzel? Érzéseid állandó készenlétre ösztönöznek. Nem szereted feltárni az érzelmeidet, a szenvedély feszültté tesz. Harcolsz az érzelmi alapokon nyugvó, és a kiszámíthatatlan viselkedés ellen.

•  Hogyan cselekszel? Érzelmeid gyakran becsapnak, még akkor is, ha a látszat mást mutat. Gyakran aggódsz, akár apróságok miatt is képes vagy felizgatni magad.

•  Mire van szükséged? Rendre és szervezettségre, így érzed igazán jól magadat. Igényled, hogy minden cselekedetednek meglegyen a maga apró rituáléja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top