Holnap, új nap

5 dal újrakezdéshez

A zene sok mindenen átsegíti az embert, ezt sokan vallják. Az is biztos, hogy egy inspiráló dal még az újrakezdést is nagyban megkönnyítheti. Ezúttal öt kedvenc számunkat mutatjuk be, amik jó kedvre derítenek a "restart" gomb megnyomásakor.

Michael Bublé – It’s A Beautiful Day

Michael Bublé To Be Loved albumáról abszolút kedvencünk ez a könnyed, fülbemászó dal, ami boldogságfaktora tényleg jelentős. Csupa mosoly, csupa napfény, és könnyű, tavaszi léptek!

 

Walking On Sunshine – Katrina & The Waves

Az örökzöld slágert aligha akad, aki nem ismeri. Energikus, vidám, erőt sugárzó, amit akkor is érdemes meghallgatnunk, ha zenén keresztül szeretnénk némi plusz energiához jutni!

 

Parov Stelar – Catgroove

Az electroswing műfajának a legjobbját, egyúttal legritmusosabb, újrakezdéshez legmotiválóbb versenyzőjét mutatjuk be, ami akár magánéleti, akár munkahelyi újrakezdés esetén is tökéletes lehet.

 

Gloria Gaynor-I Will Survive

A dal a világ talán legismertebb túlélő-himnusza, amit az emberek nagy része valószínűleg legalább egy életszakaszában a legnagyobb átéléssel fújt. Ha vannak is pillanatok, amikor néha nehéznek tűnik a talpra állás, ez a szám garantáltan segít.

 

R. Kelly – I Believe I Can Fly

Bár maga a dal énekese finoman szólva is eltűnt a süllyesztőben, ezzel a számával beírta magát a zenetörténelembe. Annyira jól sikerült dallam, hogy az ember ezt hallgatva tényleg elhiszi, repülni is képes!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top