Holnap, új nap

A legjobb “csináld magad” üzenőtáblák újrakezdéshez

Szeretnéd, ha az újrakezdési fázisodban a lakás több pontján is inspiráló díszek köszönnének vissza, ráadásul szívesen barkácsolsz magad is? Készíts te is motiváló üzenőtáblákat!

Indusztriális praktikum

Ezt a verziót mindenki szeretni fogja, aki a letisztult, egyszerűbb stílust kedveli. Fontos, inspiráló fotók éppúgy helyet kaphatnak rajta, mint valamelyik kedvenc mantránk, a rácsos fakkban pedig a fontos számlák, levelek sorakozhatnak.

A legjobb

Egyszerű és zseniális

Az egyszerű, kifeszített képvásznon csupán spárgát kell körbetekernünk, amikre csipeszekkel foghatunk fel jegyzeteket, emellett díszíthetjük számunkra fontos fotókkal, díszekkel is.

A legjobb

Romantikus bohém

A kiöregedett képkeretre és egy farostlemez alapra csupán egy kisebb méretű, de számunkra inspiráló tapétadarabot vagy akár látványos csomagolópapírt kell ragasztanunk, majd húzzunk keresztbe rajta egy kis spárgát vagy szalagot, amire szintén jöhetnek a feljegyzéseket, üzeneteket tartó csipeszek.

A legjobb

Fémes bajnok

A kimustrált, de kedvenc színünkben, mintánkban pompázó fémtálca vagy tepsi szintén nagyszerű üzenőtábla alapja lehet, az sem baj, ha néhol kopott vagy rozsdás. Körömlakkal is dekorálhatjuk, illetve jöhetnek rá a favoritjaink a hűtőmágnesek közül, na meg persze az üzenetek és a kiemelkedőbb családi rajzok is…

A legjobb
A legjobb

Eszmei érték

Ha meglehetősen szentimentálisak vagyunk, akkor sokunknak nagy erőt adhatnak azok a tárgyak, amelyek egy szeretett családtaghoz kötődnek. A gyerekünk kiságyának rácsát akár eredeti formájában, de szépen lefestve is újrahasznosíthatjuk, mégpedig terebélyesebb üzenőtáblaként kiszögezve, és persze jó pár csipesszel ellátva.

A legjobb

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top