Ki voltál az előző életedben? Izgalmas teszt


Sok pénzzel verték át Gálvölgyi János lányát

M. Szilárd már korábban is vert át művészeket, most színháztermet bérelt, csak nem fizette ki.

Survivor: titokzatos betegség kínozza a hazatért játékosokat

Barbara hónapok óta kelésektől szenved, Krisztiánt még mindig az állandó viszketés zavarja, ráadásul Íliász és Feri is elkapta a fertőzést. Baktérium lehet a bűnös az orvosok szerint.

„Lehetetlen, hogy férfi ilyen szép nő lehessen” – egy magyar nőimitátor portréja

Egyszerű kereskedőtanoncból lett világszerte ismert, ünnepelt díva, majd rokonszenves öregúrként vonult vissza. A nők csodálták, a férfiak házassági ajánlatokkal ostromolták, ő pedig annyi pénzt keresett, hogy azt már el sem tudta költeni. Az orfeumok tündöklő királynője és a tökéletes nyárspolgár, akit Lehoczky Sándornak hívtak.

Nagykövet lett Kiss Ramóna

Az Alfa Romeo magyarországi képviselete keresett márkanagyköveteket. Most Rákóczi Feri mellé megtalálták Kiss Ramónát is.

Több embert megkéseltek Münchenben

Úgy tudni, a sérültek között senki nincs életveszélyben, a támadót elfogták.

„A házasságig vártunk a szexszel, aztán kiderült, hogy fizikailag képtelen vagyok rá”

Döbbenetes vallomás egy fiatal feleségtől, aki egészen addig még csak nem is csókolozott szerelmével, míg az oltár elé nem álltak.

A leghülyébb dolgok, amiket emberek altatásból felébredve elkövettek

Akit műtöttek már altatásban, tudja, miről beszélünk.

8 gyereke van, abból 4 színész, és hol van még a vége? – Ismerd meg Skarsgårdékat!

„Azé a világ, aki teleszüli” – hangzott el nemrég kormányzati részről, és tény, hogy vannak páran, akik eszerint élik az életüket. A svéd színészlegendának, Stellan Skarsgårdnak két feleségtől nyolc gyermeke született, és négy fia már meghódította Hollywoodot. De hol van még a vége?

Rémálom: megvadult az utasokkal teli lift Győrben

Rémálomszerűnek írták le az utasok azt a 20 percet, amíg a lift átvette felettük a hatalmat.

Marton László lemondott posztjairól

Tovább gyűrűzik a zaklatási botrány, újabb áldozatok jelentkeztek, Marton László tagad, de önmaga tisztázásáig lemondott a posztjairól.

Ezt a retrósütit még ma is imádjuk: kókuszkocka, a régi kedvenc

Hétvége a nagyinál, megettük a húslevest (répával együtt, hogy a fütyülés is menjen), túl voltunk a rántott húson is, és akkor még az asztalra került egy nagy tányér kókuszkocka. Ma ezt a retrókedvencet sütjük újra, amit még a legfinomabb sajttorta sem tud letaszítani a trónról.

Vért adna Virágnak az őt elgázoló HÉV vezetője

A szerelvény vezetőjét nagyon megviselte a baleset, segíteni próbál. Úgy tűnik, van rá esély, hogy az orvosok meg tudják menteni Virág lábát.

Ágyi poloskák csípték össze a repülőgép utasait

Az utaskísérők állítólag nem engedték, hogy átüljenek máshova a szerencsétlenül járt utasok. A légitársaság utólag elnézést kért tőlük.

Ő követte el a müncheni késes támadást

Münchenben komoly pánikot keltett a késes támadások híre. Az ámokfutó 8 embert sebesített meg. Mostanra kiderült, ki volt az elkövető.
 
Kövess minket!
 
A Nők Lapja Café a Central Digitális Média Kft. szolgáltatása. Ezt a levelet az általad megadott email címre előzetes hozzájárulásoddal küldtük, melyet a Nők Lapja Cafén regisztrációkor vagy hírlevél feliratkozáskor tettél. Ha mégsem szeretnél a továbbiakban hírlevelet kapni, kattints ide a leiratkozáshoz.
© 2017 NLC - Nők Lapja Café. Central Digitális Média Kft. Minden jog fenntartva