2017. Szeptember 15.

Hétvégi horoszkóp - 2017. Szeptember 15.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Hétvégi horoszkóp
Kos
Szerelem: Vigyázat, erőből, szabályok mentén nem lehet felépíteni egy boldog kapcsolatot. Most sokkal több lazaságra, sokkal több nyugalomra sé főleg sokkal, sokkal több szeretetre, elfogadó szeretetre lenne szükséged. Hidd el: Nem lehet szabályok, előírások és keretek közé szorítani a valódi szerelmet és a valódi szeretetet. Bőség: Legyél végre nagylelkű! Azzal, ha nagylelkű vagy azokkal, akiket szeretsz nemcsak gesztust gyakorolsz, de most hatalmas segítséget is nyújthatsz nekik, amely mindenkinek jól esik majd.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Hétvégi horoszkóp
Bika
Szerelem: Nem is lehetne izgalmasabb, szenvedélyesebb hétvégétek, mint a mostani. Most úgy érzed, hogy mágneses vonzalom van köztetek, és szinte elválaszthatatlanok vagytok egymástól. A szerelmed mindent megtenne azért, hogy a kedvedben járjon, neked csak annyi a dolgod, hogy elmondod neki, hogyan is teheti ezt meg a legegyszerűbben. Bőség: Ideje lenne megnézned azt a dobozt, amelyben az aprókat gyűjtöd. Talán sokkal több gyűlt össze benne, mint ahogy azt gondolnád, és talán most a gyerekekre költhetnéd ezt a pénzt.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Ikrek
Szerelem:  Lehet, hogy nem ez a legnyugalmasabb hétvégétek: Most minden felkavarodik körülöttetek, és talán nem annyira átláthatók a viszonyok, mint ahogyan azt szeretnéd. Ha szeretnél nyugalmat és átláthatóságot az életetekben, akkor most fogd meg a szerelmed kezét, öleld meg, és csak akkor szólalj meg, ha érzed, hogy teljesen rád figyel már. Bőség: Nem minden esetben tudod pontosan, hogy van-e fedezet azokra a kiadásokra, amelyeket a hétvégére tervezel. Érdemes lenne most csekkolnod a bankszámláidat is.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Rák
Szerelem: A pároddal ismét egymásra hangolódtok, és úgy érezheted, hogy újra fellángol köztetek a szerelem. Persze ez a szerelem most már nem az a vad, mardosó és mindent elemésztő szenvedély. Sokkal inkább egy elfogadó, szeretetteli és mélyen összekapcsolódó érzést tapasztalhatsz meg. Pont azt, amire most szükséged van. Bőség: Adj lehetőséget másoknak is arra, hogy megtapasztalják a bőséget. Most könnyedén megmutathatod másoknak, hogy milyen érzés bőségben és békében élni.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Oroszlán
Szerelem: Ha a tükörbe nézel, talán úgy érzed, hogy sok mindenen kell változtatnod ahhoz, hogy megszeresd magadat. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy elkezd ezeket a változásokat. De ne felejtsd el: Már most is szerethető és vonzó vagy – bárhogy is látod magad – a változások nem a szerelmednek kellenek, hanem neked. Bőség: Nagyon szeretnél valamit tenni a bőségedért, de talán elfelejted, hogy már olyan sok mindent megtettél azért. Talán most nem újabb ötlet kell, hanem le kellene aratnod az eddigi munkád gyümölcsét.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Szűz
Szerelem: Most csak úgy ragyogsz, és a kisugárzásod mindenkit lenyűgöz. Azokat is, akik esetleg korábban kételkedtek a vonzerődben, vagy akik már el is felejtették, hogy milyen csodálatos személyiség vagy. Könnyen lehet, hogy valaki most ismét beléd szeret, vagy, hogy most fellángol egy mostanában elhamvadt szenvedély valakiben irántad. Bőség: Egy pillanatra szem elől téveszted azt, hogy mik a valódi céljaid. Egy pillanatra elfelejted, hogy milyen fontos a számodra az, hogy mindig észben tartasd azt, amit valóban tenni szeretnél.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Mérleg
Szerelem: Itt az ideje annak, hogy az évekkel vagy az évtizedekkel ezelőtti hibáidat kijavítsd. Ha megfigyeled, észreveheted, hogy megint egy olyan helyzetbe kerültél, amelyben már jártél korábban. Ebben a helyzetben régebben egy rossz döntést hoztál meg. (Lehet, hogy most nem azonosak a szereplők.) Most egy másik döntést kellene hoznod. Bőség: Sokkal több kreativitásra lenne szükséged a pénzügyekben. Úgy tűnik, hogy sok-sok lehetőséget nem használsz ki, és sokféle képpen könnyíthetnéd meg az anyagi helyzetedet, ha ezekkel foglalkoznál.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Skorpió
Szerelem: Kétfelé húz a szíved, és nem vagy benne biztos, hogy tudsz választani a két irányból. (Egyáltalán nem biztos, hogy két emberről van szó, lehet, hogy a munkád, a gyerekek vagy a barátnőid, esetleg valami más viszi el a figyelmedet.) A legjobb az lenne, ha most határozottan letennéd a voksodat a szerelem és a szerelmed mellett. Bőség: Talán úgy érzed, hogy az anyagiak nem is olyan fontosak. De azért nem kell lemondanod az anyagi jólétről, és főleg nem kell elengedned egy véletlenül jött lehetőséget.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Nyilas
Szerelem: Éhes vagy a szerelemre és mindent megteszel azért, hogy a szerelem megérkezzen az életedbe. Persze lehet, hogy most erre egy hosszútávú terved van, és lehet hogy most még csak tervezgeted, milyen is lesz szerelmesnek lenni. Ez az álmodozásod teremtő erejű, és segít megteremteni neked azt a kapcsolatot, amelyről valóban álmodsz. Bőség: Van egy különleges ötleted, amiért mások talán egy fabatkád sem adnának. Neked azonban érdemes hinned a saját ötletedben, és abban, hogy ebből egyszer bevételed lesz.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Hétvégi horoszkóp
Bak
Szerelem: Szereted a meglepetéseket? Ha igen, akkor jó hírem van, hiszen a szerelmed most olyasmivel lep meg, amire nem is számítasz. Talán egy apró ajándék, vagy egy szokatlan gesztus, esetleg egy meglepő ajánlat képezik az ajándék részeit. És az is lehet, hogy most szeretné magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat. Bőség: Az a képességed, hogy mindent képes vagy előre megtervezni, és mindent képes vagy kiszámolni igazán jól jön akkor, akkor az anyagi helyzetedet akarod ismét egyenesbe hozni.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Hétvégi horoszkóp
Vízöntő
Szerelem: Úgy érzed, hogy a kapcsolatotok különös táncot jár: Egyet előre, kettőt hátra. Igen, ez azt jelenti, hogy visszafelé haladtok, és ez olyasmi, amire most egyikőtöknek sincs szüksége. A hétvégét egy romantikus randival dobhatjátok fel, és azzal, ha beazonosítjátok, hogy mi minden akadályoz benneteket a teljes összehangolódásban. Bőség: Ne felejtsd el, hogy nem kell mindenki problémáját neked megoldanod. Most foglalkozz többet a saját pénztárcáddal, mint másokéval!

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Hétvégi horoszkóp
Halak
Szerelem: Fontos, hogy hallgass a szívedre. Fontos, hogy a szeretetre hallgass, arra a szeretetre, amely kedvességgel és elfogadással viszonyul mindenkihez. Könnyen lehet, hogy a külső szemlélők, azok, akik nincsenek a te helyzetedben nem adnak neked olyan jó tanácsokat, mint amilyeneket te adsz magadnak. Ezért csak a szíved tanácsaira hallgass! Bőség: Olyan sok mindenből lehetsz bőségben: Most bővében vagy a barátoknak, bővében vagy a segítőknek és bővében vagy a különös ajánlatoknak is. Nem kell mindenre igent mondanod!

Legnépszerűbb cikkek