Hétvégi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Hétvégi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Szerelem: Könnyen kijössz a sodrodból a hétvégén. Minden egyes kirohanás után érdemes végiggondolnod, hogy mi és miért bosszantott fel annyira. Ne felejtsd el: Néha nem amiatt vagy bosszús, mint ami miatt felemeled a hangod. Most a valódi okok sokkal fontosabbak, mint az, hogy mi a tünet, ami kiváltotta a haragodat.
Bőség: A hirtelen költések nem tesznek jót az anyagi helyzetednek. Érdemes lenne arra is figyelned, hogy mennyi marad a pénztárcádban nemcsak arra, hogy belefér-e ez a kiadás vagy sem.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Hétvégi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Szerelem: A hangulatod olyan erősen és gyakran ingadozik, hogy szinte képtelenség lesz követni azt. Az egyik pillanatban még békés vagy, a másikban pedig ideges, hol mosolyogsz, hol pityeregsz, a szerelmed pedig kétségbeesik ettől a sok érzelmi váltástól. Fontos, hogy tudja: nem miatta vagy ilyen érzékeny. Bőség: Neked senki se mondja meg, hogy mire költhetsz, de azért szükséged lenne néhány pénzügyi tanácsra, ugye? Most az anyagiakkal sem egyértelmű a viszonyod, ezért sokkal jobb lenne, ha néhány napra másra bíznád a családi kassza kulcsát.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Hétvégi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Szerelem:  Abban a pillanatban, hogy a szerelmed tesz neked egy őszinte vallomást (amely talán a munkájáról, a gyerekkoráról vagy a barátairól szól, és téged nem is érint) tudod, hogy jól választottál. Szükséged van arra, hogy lásd milyen mély és érzékeny lelke van a szerelmednek, és milyen sok érzelem van benne is. Bőség: Jobban oda kellene figyelned arra, hogy mire költötök, mint család. Úgy tűnik, hogy néhány családtagod most túlzásba viszi a költekezést. Neked pedig az lenne a dolgod, hogy lebeszéld erről őket végre.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Hétvégi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Szerelem: A szerelmedet egy kicsit összezavarja, ha nem érti pontosan azt, amit mondasz a hétvégén. Márpedig most olyannyira túlfűtött vagy érzelmileg, hogy szinte képtelen vagy egy logikus gondolatmenetre felfűzni a mondandódat. Te a szívedből beszélsz egész nap, ami azt jelenti, hogy csak az érthet meg, aki maga is a szívével hallgat. Bőség: Érdemes lenne a z érzelmi gyógyulásra költened. Érdemes lenne olyan élményeket megvásárolnod, amelyek megnyitják és megtisztítják a szívedet, és amelyek összekapcsolnak a valódi belső szeretetközpontoddal a hétvégén.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Hétvégi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Szerelem: A szívedre kellene hallgatnod a szemeid helyett. Úgy értem, mostanában azt figyeled, hogy ki hogy néz ki, kinek mije van ahelyett, hogy azt figyelnéd: Kinek milyen a szíve? Kinek milyen a lelke? Kinek milyen a valódi személyisége, és mennyi szeretet van benne? Ezek azok a dolgok, amelyekre figyelned kellene. Bőség: Felbosszant, ha azt látod, hogy a munkahelyeden jobban teljesítenek nálad azok, akik ügyesebben marketingezik a munkájukat. Tudod mit? Te is marketingezhetnél ügyesebben. Neked is lehetne sokkal látványosabb a munkád és a tevékenységed a jövő héttől.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Hétvégi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Szerelem: Rá kell jönnöd, hogy a világod sokkal jobb, kényelmesebb és főleg sokkal szeretettelibb, mint ahogyan gondoltad azt. Rá kell jönnöd, hogy a valóságban sokkal jobb életed van, mint ahogy azt eddig elképzelted. És ennek a boldog szerelmi életed is a része (vagy a része lesz, ha most még nem találtad meg az igazit).
Bőség: Egy kicsit lazábban kellene hozzáállnod a pénzhez, a bőséghez és a világhoz. Minden percben azon aggodalmaskodsz, hogy honnan lesz fedezet valamire, ahelyett, hogy azt figyelnéd, hogy mi az, amire valóban szükséged van.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Hétvégi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Szerelem: Lehet, hogy bosszankodsz a párkapcsolatod miatt, de észre kellene venned valamit: Bármikor úgy dönthetnél, hogy véget vetsz ezeknek a bosszúságoknak. (Akár azzal, ha nem bosszankodsz, akár más módon.) De valamiért imádsz civakodni és bosszankodni. Lehet, hogy most a békét kellene választanod végre? Bőség: Attól félsz, hogy a gyerekeidnek nem jól tanítod meg, hogy hogyan bánjanak a pénzzel. Az igazság azonban az, hogy nekik sok dolgot a saját bőrükön kell megtanulniuk. Azaz nem lenne szabad neked folyton megvédened őket az anyagi nehézségektől és feladatoktól.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Hétvégi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Szerelem: Észrevétlenül értetek el közösen egy újabb mérföldkövet a szerelmeddel. Itt az ideje az ünneplésnek, hiszen, ha most nem ünnepeltek, akkor mikor? Az ünnepek teszik igazán boldoggá a fontos pillanatokat, tehát most akkor is érdemes ünnepelnetek, ha egyébként azt gondolod, hogy ennek majd később lesz itt az ideje. Bőség: Nincs értelme tovább halogatni egy kiadást. Nincs értelme annak, hogy továbbra is azt gondold, hogy majd ráérsz holnap vagy a jövő héten. Egyszerűen csak szedd össze magad, nyisd ki a pénztárcád – és minden egyszerűbb lesz.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Hétvégi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Szerelem: A szerelmed bölcs. A szerelmed jól fejezi ki magát. Épp ezért nem érdemes a szavait a környezetükből kiragadva értelmezned. Nem érdemes megpróbálnod csak a szavakat, pusztán önmagukban értelmezned. Figyeld meg a szövegkörnyezetet, a gesztusokat, az érzelmeket, az energiákat és megérted a szerelmedet is.
Bőség: Valójában az élet egyszerűbb, mint ahogy azt látni szereted. A pénzügyeid megoldása is sokkal egyszerűbb, mint ahogy azt hinni szeretnéd. Egyszerűen csak annyit kellene tenned, hogy észreveszed: valójában nem minden olyan bonyolult, ahogy azt hinni szereted.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Hétvégi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Szerelem: Szeretsz apró ajándékokat, meglepetéseket kapbni, ugye? Akkor most próbáld ki azt, hogy milyen ugyanilyen apróságokat adni. Adj a szerelmednek, adj a szeretteidnek apró, minden ok nélküli ajándékokat és meglepetéseket. Meglátod majd, hogy mekkora örömet szerzel ezekkel az apróságokkal mindenkinek. Bőség: Fontos, hogy értsd a bőség legfontosabb törvényét: Ha költesz, azzal működteted a bőség áradását, és még több pénz talál rád. Ha azonban visszafogod a költéseidet, akkor a pénztárcád sem tud vastagodni. Hihetetlen, de igaz.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Hétvégi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Szerelem: Talán a gyerekek elvették a figyelmedet a szerelmedről. Talán a nyári bohóságok fontosabbnak tűnnek, mint egy szerelmes összebújás. A hétvégén teremts tudatosan lehetőséget és időt arra, hogy kettesben legyetek a szerelmeddel. Lehet, hogy eljött az ideje egy közös kirándulásnak, strandolásnak, vagy hűvösben heverésnek.
Bőség: Ha szeretnél valamit, azt fogalmazd meg kristálytisztán. Ha szeretnél valamit, azt mondd ki kristálytisztán. Ha szeretnél valamit, azt mindig érdemes jól kommunikálnod. Az embereknek és az égieknek egyaránt.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Hétvégi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Szerelem: Mi az, ami valóban fontos neked egy párkapcsolatban? Mi az, amit valódi értéknek tekintesz. Ezeket a kérdéseket tisztáznod kellene, mielőtt a kapcsolatodat unalmasnak bélyegeznéd Könnyen lehet, hogy valamiért a békét és biztonságot kevered össze az unalommal. Pedig ezek nagyon különböző dolgok. Bőség: Fontos, hogy észrevedd: A pénzügyeidben most épp azért tapasztalsz stagnálást, vagy visszaesést, mert nem határoztad meg elég egyértelműen a céljaidat. Itt az ideje annak, hogy kitűzz magadnak néhány elérhetetlennek tűnő anyagi célt, amelyek segítenek javítani a helyzeteden.


Még több ezotéria