2017. Október 13.

Hétvégi horoszkóp - 2017. Október 13.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Hétvégi horoszkóp
Kos
Szerelem: Nagyon erősen érzed azt az érzelmi hullámzást, ami benned végbemegy. Most a szeretet és a gyűlölet határai között ingadozhatsz. Ezt mások nehezen követik, ezért érdemes megvárnod, hogy határozottan tudd, mit (vagy kit) is szeretnél valójában. Bőség: Szeretsz elmenni a falig, és szeretsz ezért másokat hibáztatni. Fontos, hogy felismerd: Nem az a legnagyobb baj, hogy néha rosszúl döntesz. Az a gond, hogy ezért másokat hibáztatsz, ahelyett, hogy levonnád a szükséges következtetéseket, és változtatnál a magatartásodon.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Hétvégi horoszkóp
Bika
Szerelem: Szívesebben választod ezen a hétvégén is a hallgatást, mint a beszédet. A sok hallgatás azonban most nagyobb galibát is okozhat. Azt megválogathatod, hogy kit engedsz be a legbelsőbb titkaidba, de most érdemes legalább a szerelmeddel beszélned a félelmeidről. Bőség: Nem is hinnéd, milyen közel van hozzád egy nagyobb pénzösszeg. Szinte karnyújtásnyira van tőled. Csak az a kérdés, hogy milyen irányba kell kinyújtanod a karodat. A hétvégén gondold át, hogy mi az, amit most meg tudsz tenni annak érdekében, hogy rád találjon a bőség.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Ikrek
Szerelem:  Szuper ötleted van arra, hogy hogyan változtasd meg a szerelmedet. Ez az az ötlet, amelyet most azonnal el kellene vetned. Ez az az ötlet, amelyet nem szabad kipróbálnod. Sokkal egyszerűbb dolgod lenne, ha egyszerűen csak elfogadnád a szerelmedet úgy, ahogy van. Bőség: Ne hibáztasd magadat azért, mert nem tartasz ott, ahol szerinted tartanod kellene. A hétvégén lehetőséged lesz arra, hogy újragondold, újratervezd az élettervedet. Gondold át, hogy most milyen jövőt szeretnél elérni, és milyen jövőt szeretnél megteremteni magadnak.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Rák
Szerelem: A felszabadulást és a megnyugvást éled meg. Azt éled meg a hétvégén, hogy végre nem kell titkolóznod a szerelmed előtt. Nem biztos, hogy a párod felkészül azokra a titkokra amelyeket most akarsz megosztani vele. Hagyd, hogy most ő beszéljen többet. Bőség: Most érdemes hátralépned egyet, és a nagyobb képet nézned, mert egyelőre olyan, mintha nem látnád a fától az erdőt. Vagy inkább azt a sok-sok ösvényt, amelyeken kikerülhetnéd ezt a fát. A fa ebben a hasonlatban természetesen az a nehézség, amelyre fókuszálsz.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Oroszlán
Szerelem: Egy kicsit talán önzőbb vagy a szokásosnál. Egy kicsit talán jobban érdekel az, hogy veled mi van, mint az, hogy mások hogy vannak. Emiatt lehet némi bűntudatod, tehát választanod kell: Vagy az önmagaddal töltött értékes időről mondasz le, vagy a bűntudatról. Bőség: Annak ha csak önmagadra hagyatkozol rengeteg előnye van. Így például függetlenedhetsz mások tévedéseitől. Ezzel pedig biztosíthatod magadnak a nyugalmat, és a lelki békét is. Most tartsd a figyelmedet a saját képességeiden és a saját tehetségeiden.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Szűz
Szerelem: Arra vágysz, hogy szelídüljön, érjen, nemesedjen a kapcsolat közted és a párod között. Most az a legfontosabb kérdés, hogy mennyire voltál őszinte magaddal, amikor párt választottál. Ha a kapcsolatotok őszinte és szeretetteli, most közelebb kerülhettek egymáshoz. Bőség: Sok lehetőséged van arra, hogy segíts másoknak. A legfontosabb most az, hogy ezeket a lehetőségeket jól használd, és azoknak segíts velük, akiknek valóban szükségük van erre a segítségre. Könnyen lehet, hogy így valakit megmenthetsz egy rossz döntéstől.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Hétvégi horoszkóp
Mérleg
Szerelem: Talán túl visszafogott vagy és talán túl rövidre szabod a beszélgetéseket valakivel. Ha a rohanást választod a hétvégén, akkor könnyen félreérthetitek egymást. Szánj időt a beszélgetőtársaidra, szánj időt a szeretteidre és a legfőképpen szánj időt a szerelmedre. Bőség: Nem mindig ismered fel azt, hogy mire érdemes költened és mi az, amire felesleges. Úgy tűnik, hogy a hétvégén is könnyedén összekevered ezt a kétféle lehetőséget. Most a megérzéseid segítenek eldönteni, hogy valóban érdemes-e költened valamire, vagy jobb, ha inkább nem veszed meg.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Skorpió
Szerelem: Sokkal könnyebb az idegeiden táncolni, mint máskor. Sokkal egyszerűbb megbántani a hétvégén téged, mint máskor. Kérlek, tudatosítsd magadban, hogy az emberek nem akarnak bántani, és válaszd a megbocsátást a sértődések helyett. így mindenkinek könnyebb lesz. Bőség: Az elfogadás ideje van itt a számodra: Fogadd el a segítséget, amit a hétvégén felajánlanak neked. Lehet, hogy eleinte nem szívesen mondasz igent, de hamarosan rájössz arra, hogy mindenkinek az lesz a legjobb, ha hagyod, hogy most mások segítsenek neked.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Hétvégi horoszkóp
Nyilas
Szerelem: Fontos, hogy észrevedd: Sokkal több szeretet és szerelem van körülötted mostanában. Sokkal többen szeretnek, és csak annyi lenne a dolgod, hogy elfogadd ezt a szeretetet. A hétvége az önszereteted erősítésének az ideje, mert ez az, ami aztán pozitív hatással lesz a kapcsolatodra is. Bőség: Az az érzésed, hogy már megint olyasmiért kell fizetned, amit egyszer már kifizettél. Könnyen lehet, hogy most valóban így van. Mielőtt bármit megvennél, ellenőrizd, hogy nem szerezted-e már be korábban, vagy a párod nem vette-e meg már neked.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Hétvégi horoszkóp
Bak
Szerelem: Úgy érezheted, hogy valaki kötekedni akar veled. Talán pont a szerelmed az, aki folyton ellentmond neked. Fontos, hogy tudd: Aki kötekedik veled az valójában  az elismerésedre, a szeretetedre, a figyelmedre vágyik. Ha megkapja ezt a szeretetet megnyugszik majd. Bőség: Szeretnél teljesen eltörölni egy pénzzel kapcsolatos rossz döntést, és annak minden hatását. Tudnod kell, hogy minden döntésednek megvan a maga következménye. Nem biztos, hogy most az a legjobb, ha teljesen semmissé teszed a korábbi döntéseidet.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Hétvégi horoszkóp
Vízöntő
Szerelem: Nagyon szelíden és nagyon lassan kezdesz változtatni az életeden. Nagyon lassan és nagyon szelíden kezded terelni az eseményeket abba az irányba, amerre szerinted haladniuk kell. A hétvége a lassú változások, a lassú elmélyülés és a szelíd beszélgetések ideje. Bőség: Javítanod kellene a pénzhez fűződő viszonyodon. Úgy tűnik, hogy mostanában nem bánsz jól a pénzzel. El kellene kezdened a barátodként tekinteni a pénzre. Akér használhatod ezt a mantrát is: „A pénz a barátom. Segít nekem és támogat engem mindenben.”

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Hétvégi horoszkóp
Halak
Szerelem: Úgy érzed, hogy minden zavaros körülötted, és még mindig nem látsz tisztán egy fontos kérdésben. Türelemre van szükséged a hétvégén. Fontos, hogy értsd: A szerelmi életed nagy kérdéseire a megoldást önmagadban találod, nem pedig egy kívülálló tudásában. Bőség: Úgy érzed, hogy muszáj megmutatnod másoknak, hogyan élhetnek bőségben. Úgy érzed, hogy muszáj segítened másoknak, de vajon tényleg felkészültél-e erre? Vajon tényleg van-e annyi gyakorlati tudásod és ismereted, hogy segíteni tudj másoknak vagy még te is segítségre szorulnál?

Legnépszerűbb cikkek