Heti menü cikkek

A tökéletes téli vacsora: zöld fűszeres sült camembert

Igazi főnyeremény ez a recept! Pár mozdulat, 5 perc munka, és már tolhatjuk is a sütőbe. Friss baguette-tel tunkolva egyszerűen mennyei finom!!
A tökéletes téli vacsora: zöld fűszeres sült camembert

 

Hozzávalók:

  • 1 fadobozos camembert
  • néhány gerezd fokhagyma
  • 1 ág friss rozmaring
  • szárított oreganó és bazsalikom
  • friss baguette
  1. A camembert-t kivesszük a dobozból, kicsomagoljuk a papírból, majd visszatesszük a doboz alsó részébe.
  2. Megpucolunk pár fokhagymagerezdet, és kisebb darabokra vágjuk.
  3. A camembert-be késsel kis bemetszéseket csinálunk, ezek egy részébe szúrjuk a fokhagymadarabkákat, a többibe pedig rozmaringot dugdosunk.
  4. Megszórjuk szárított oregánóval és bazsalikommal, és ízlés szerint, egy kis fehérbort locsolunk a tetejére.
  5. Sütőlapra helyezzük a sajtot, és 200 fokos sütőben kb. 25 percig sütjük. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top