Hajas Trend

Egyenes haj perceken belül vasalás vagy körkefe nélkül?

A gyors reggeli készülődés közepette szerette volna Edina az egyenes haját szebbé varázsolni. Ebben a természetes hatást eredményező Bellissima Magic Style melegített hajkefe és Hajas László tanácsai voltak segítségére. Nézd meg, hogyan lehet igézően egyenes hajad hajvasalás vagy körkefe használata nélkül!

Egyenes haj perceken belül vasalás vagy körkefe nélkül?Fésüld át a tincset a hajtövektől a hajvégekig

Tincsenként haladva a hajtövektől kifelé irányuló egyenes mozdulatokkal fésüljük át a hajat a melegített hajkefe segítségével oly módon, hogy a hajkefét a tincs alá helyezzük, mintha körkefét használnánk hajszárítás közben. Ezt a mozdulatot tincsenként haladva ismételjük meg a teljes frizurán.

Emeljük meg a hajtöveket a dús hatás érdekében

A Niki által már bemutatott mozdulatokkal emeljük meg a hajtöveket, ha tartást szeretnénk adni az egyenes hajnak. Ezáltal természetesebb hatást érhetünk el, mintha hajegyenesítőt használnánk – jóval egyszerűbben, mintha körkefével formáznánk szárítás közben.

Lágy hullámokat is varázsolhatunk  az arc köré

Az egyenes frizurát feldobhatjuk, ha az arc körüli tincseket kicsit hullámosítjuk, éppen csak annyira, hogy természetes hatást érjünk el. Ehhez tekerjük fel az arc felé legközelebb eső tincseket oldalt tartva a melegített hajkefét a hajvégektől a hajtő felé haladva, majd óvatosan húzzuk ki a hajkefét.

Gyönyörűen csillogó, egyenes haj perceken belül vasalás vagy körkefe nélkül?

Edina haja gyönyörűen csillogó és természetesen egyenes, mintha csak most lépett volna ki a fodrászszalonból, pedig csak pár percet foglalkozott vele a zűrös reggeli kapkodásban.

Egyenes haj perceken belül vasalás vagy körkefe nélkül?Próbáld ki te is a Bellissima melegített hajkefét és spórold meg azt az időt, amit eddig reggelente hajad egyenesítésével vagy szárítás közbeni formázásával töltöttél.

A Bellissima Magic Style melegített hajkefe az Integrated Heating System technológia segítségével átmelegedő fém hengerének köszönhetően formázza és fényessé teszi a hajat egyetlen könnyed mozdulattal.

A 45 mm átmérőjű melegített hajkefe különösen alkalmas hosszú haj formázására, segítségével a hajunknak volument adhatunk, kisimíthatjuk és csillogóvá tehetjük, de akár lágyan omló hullámokat is varázsolhatunk vele.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top