Hajas Trend

5 perced van? – Dobd fel a frizurád!

Az előszobatükör nem hazudik! Indulás előtt úgy érzed, valami hiányzik? Talán a frizurád még nincs teljesen kész! Dobd fel valami aprósággal, és te is jobb hangulatban indulsz útnak!


5 perced van? - Dobd fel a frizurád!  1. Színes virág, színes egyéniségeknek

HA nem vagy igazán megelégedve a színével, ha nem tetszik már a fazonja sem, vagy ideje menne fodrászhoz menni, de egy hirtelen jött eseményre szépnek kell lenned… akkor irányítsd a figyelmet valami nagy és színes díszre! A hajszínedhez, vagy a ruhádhoz illő árnyalatú színes textilvirág egy csattal kombinálva elbűvölővé teszi megjelenésedet.

Hajas László tippje:
Még szebben mutat a virágdísz a hajban, ha a frizurád lágy hullámait a Bellissima Magic Style melegített  hajkefe segítségével készíted el.

5 perced van? - Dobd fel a frizurád!  2. Egyszerűen tökéletes

Egyszerűségében nagyszerű, ha a sima, egyenes hajadat egy finom, ruhádhoz színben harmonizáló masnival fogod össze. Ráadásul a masnit még magad is elkészítheted. Bájos és elegáns megoldás.

Hajas László tippje:
Ez a frizura szép, befelé álló hajvégekkel mutat igazán, könnyen és gyorsan elkészítheted a  Bellissima Magic Style 38 mm átmérőjű  melegített hajkefe segítségével.

 

5 perced van? - Dobd fel a frizurád!  3. Kendővel kombinálva

A kendő nem csak a nyakban mutat jól! Ha a hajadat kötöd össze vele, máris stílusos frizura születik, minél izgalmasabb a kendő mintája, annál mutatósabb.

 

 

 

5 perced van? - Dobd fel a frizurád!  4. Apróságok a csinossághoz

Apró díszeket, gyöngyöket, szalagokat, vagy akár gombokat is ráerősíthetsz egyszerű hullámcsattokra, a hajadban ezek mind különleges díszként mutatnak majd! Ha ünnepibb az alkalom, legyél te is csillogóbb!

Hajas László tippje:
A hullámos hajat legkönnyebben és leggyorsabban a Bellissima Magic Style melegített hajkefével készítheted el.

5 perced van? - Dobd fel a frizurád!  5. Amire nem is gondolnál!

Ha éppen semmi más ne kerül a kezed ügyében bátran vedd elő a hullámcsatokat! Több sorban egymás mellett nagyon jól mutatnak, ha színesek, még különlegesebb a hatás. A jó öreg holmi napjaink legtrendíbb hajdíszévé vált!

 

 

5 perced van? - Dobd fel a frizurád!  6. Egy kis csillogás

Ha igazán meg akarod adni a módját, ha egy elegáns partira készülsz, akkor bátran ékszerezd a hajadat is! Egy jól megfésült frizura méltó koronája egy csillogó ékköves dísz. A kiválasztásánál ügyelj arra, hogy harmonizáljon a többi ékszereddel és a ruháddal is!

Hajas László tippje:
Az ünnepi frizurák gondokodást igényelnek, varázsolj magadnak pillanatok alatt mesés dús frizurát a Bellissima Magic Style melegített hajkefe segítségével.

5 perced van? - Dobd fel a frizurád!  7. Keretet adó szalagok
A hajpántokat felváltják a bársonyos, puha, vékony szalagok, amelyeket akár hármasával is rögzíthetsz a hajadba. A színes pántok nemcsak jól mutatnak, de segítenek a frizura megőrzésében is, kivételes alkalmakkor tovább fokozhatod hatásukat egy színben harmonizáló textilvirággal.

Hajas László tippje:
Ha éppen meg akarod zabolázni fürtjeidet használd a Bellissima Magic Style 45 mm átmérőjű melegített hajkefét, néhány hajformázásra szánt perc is csodákat tehet.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top