Grill Sarok

Tésztasaláta grillen sült húspogácsával koktélparadicsommal és tzatzikivel

Friss, üde nyári ízekkel dobtuk fel a tésztát: összeforgattuk egy kis tzatzikivel és koktélparadicsommal, és ráadásként fűszeres csirkefasírtot készítettünk hozzá, hogy a húsevők is elégedettek legyenek ezzel az egyszerű, de nagyszerű fogással.

Tésztasaláta grillen sült húspogácsával koktélparadicsommal és tzatzikivel

Tésztasaláta grillen sült húspogácsával koktélparadicsommal és tzatzikivel

Hozzávalók:

  • 50 dkg darált csirkemell
  • 1 fej vöröshagyma
  • fél csokor friss petrezselyem
  • Maggi Fortélyok 2 in 1 Gyros csirkefalatok tzatzikivel alap
  • só, bors
  • olívaolaj
  • 25 dkg koktélparadicsom
  • 1 db kígyóuborka
  • 2 dl natúr joghurt

1. A vöröshagymát és a petrezselymet felaprítjuk, a húst előkészítjük.

2. A Maggi Fortélyok nagyobb tasakjában lévő fűszeralapot hozzáadjuk a csirkéhez, majd összegyúrjuk a hagymával és petrezselyemmel és grillen megsütjük.

3. A kígyóuborkát megmosva legyaluljuk, besózzuk és állni hagyjuk 20 percig, majd kinyomkodjuk a levét. A joghurtban elkeverjük a Maggi Fortélyok kisebbik tasakjában lévő fűszeralapot, majd hozzáadjuk a kinyomkodott uborkát.

4. A tésztát megfőzzük, majd leszűrjük és összeforgatjuk a tzatzikivel, és a feldarabolt koktélparadicsommal és a grillen kisült húspogácsákkal tálaljuk.

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top