Grill Sarok

Két finom saláta grillezéshez

Nem is kell más a grillezett húsok mellé, csak 1-2 finom köret, és már kész is a nyári vacsora. Hoztunk két isteni finom receptet.

Sárgarépasaláta sárgabarackkal

Két finom saláta grillezéshez

“Imádom az ilyen egyszerű és szuper finom salátákat, ilyesmin élek forró nyári hétköznapokon, de akkor is felmelegít a csipet chilinek köszönhetően, ha hűvösebb napok jönnek.

Ha csak sárgabarack és répa van otthon kéznél és némi mag, már nyert ügyetek van, a chili és a lágy sajt tényleg csak hab a tortán, pontosabban a salátán. Viszont, ha szeretitek a pikáns ütős ízeket, akkor ne hagyjátok ki, pláne, ha mondjuk egy grillpartira készül, mert szuper köret lehet!

Ennél jobb vitaminforrás nem is kell egy nyári napon, pár szem barack fedezi a napi A-vitamin szükségletet, amit a két szép szemetek fog meghálálni a kor előrehaladtával. A narancs színű gyümölcs és zöldség béta-karotin tartalmát meg ugye említenem sem kell. A sárgabarack magját pedig megszáríthatjátok, hiszen feltörés után a benne található mag, dúskál B-17 vitaminban, aminek hatalmas szerepe van a rák megelőzésében.

Szép, finom mi kell még? Egyétek, míg érik a sárgabarack!”

A saláta receptje a Pálmafa project blogon olvasható.

Körtés-gránátalmás rukkolasaláta fetával

Két finom saláta grillezéshez

“Egy gyorsan elkészíthető, ízletes, színes saláta. Édeskés a gyümölcs és az öntet miatt, a feta pedig ellensúlyozza a sósságával.”

A saláta receptje az Álom.Íz.Világ blogon olvasható.

További szuper receptek grillezéshez:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top