Grill Sarok

Melegszendvics és gyümölcsök a grillen? Naná!

Ha már úgyis egész nyáron kéznél van a grillsütő, akkor érdemes kihasználni és akár a reggeli, vagy a délutáni gyümölcsevés előtt is beizzítani. Hoztunk három szuper tippet.

Görögdinnye

A nyári salátához tökéletesen illik a füstös, sült dinnye íze. A dinnyeszeleteket megspricceljük balzsamecettel és egy kevés olívaolajjal, mielőtt a grillre tennénk őket. Amint már szép grillrácsmintájuk van, le is vehetjük és tálalhatjuk.

8 meglepő étel, amit eddig nem grilleztél, de ki kell próbálnod

Francia pirítós

Reggel is be lehet izzítani azt a grillt, hogy meglepjük a családot. A felszeletelt kenyeret megforgatjuk tojás, tej, vanília, méz és só keverékében, majd mindkét oldalát grillezzük pár percig. Kész is a ropogós, különleges reggeli.

8 meglepő étel, amit eddig nem grilleztél, de ki kell próbálnod

Őszibarack

A magja nélkül, félbevágva tegyük a grillre. Balzsamecetet keverjünk ki juharsziruppal vagy mézzel, és ezzel kenjük meg sütés előtt. Füstös és édes desszertet kaphatunk, főleg ha még vaníliafagyit is teszünk a tetejére tálalás előtt.

8 meglepő étel, amit eddig nem grilleztél, de ki kell próbálnod

További szuper receptek grillezéshez:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top