Gondtalan fogamzásgátlás

Szerelmi technikák a nő élvezetéért

Egy kínai mondás szerint: a férfi a tűz, a nő a víz, és a férfi tüzének hevessége hozza forrásba a nőt. A következő jó tanácsok kivételesen férfiaknak szólnak, azoknak, akik tudni szeretnék, miként korbácsolhatnák fel a kedvesükben a szenvedélyt, hogy minél érzékibb és intenzívebb szexuális élményekhez juttassák őt. De nő olvasóink figyelmére is számítunk, végül is ők is megsúghatják párjuknak ezeket a tippeket…
Szerelmi technikák a nő élvezetéért

Hallgass a barátnődre és vedd komolyan, amikor ezt mondja: “ha a körülmények jók lettek volna, talán sikerül…” A nőket – ellentétben a férfiakkal – nem stimulálja azonnal a látvány. Több időre van szükségük, hogy hangulatba jöjjenek, és elengedhetetlen a megfelelő atmoszféra ehhez. Ha kell, gyújts gyertyákat és tegyél be valami kellemes, lágy muzsikát, ez jót tesz a női libidónak.

Figyelem, nyugtató biztonság és szerelem

Ha szeretnéd, hogy kívánjon téged és szeretkezni akarjon veled, akkor udvarolnod kell, hogy csinos, vonzó nőnek érezze magát. Ha úgy bánsz vele, mint egy szexuális játékszerrel, ha csupán “szolgáltatónak” érzi magát, akivel a férfi kielégíti saját vágyait, akkor nem számíthatsz sok élvezetre egyikőtök részéről sem. A nőknek érezniük kell, hogy a kapcsolatuk biztos alapokon áll, és csak ekkor ébredhet fel bennük igazán irántad a vágy.

Sose ezt kérdezd: “miért nem akarsz szerelmeskedni velem?” – ez biztos módszer, hogy kiöld a nőből a lelkesedést. Inkább helyette mond azt: “gyönyörű vagy, nem tudok ellenállni neked!” A stressz, amit ezzel a kérdéssel okoznál, csak visszaszorítja a libidót nemcsak benne, de benned is. Ám ha megnyugtatóan viselkedsz, ha biztonságot nyújtasz és elhalmozod a nőt a figyelmeddel és nagyra értékelésed jeleivel, akkor még a külvilág problémáit is feledtetni tudod vele, és gyönyörű szeretkezésekben lehet részetek.

Hosszú előjáték és őrjítő izgatás

A szeretkezés hosszadalmasabb folyamat a nőnél, és igazából már az ágyjelenet előtt órákkal kezdetét kell vennie. A kedvesség, a verbális előjáték, az udvarlás és a figyelem a legjobb afrodiziákumok ahhoz, hogy lassan ráhangold őt a szeretkezés gondolatára. Ha eléritek az ágyat, ott is kell az előjáték: szerelmes, izgató szavak suttogása, a nő testének lassú felfedezése simogatásokkal és csókokkal el fogja bódítani a partnered, és így megkaphatod végül tőle azt, amire vágysz. Figyelj a nőre, és add meg neki azt, amit kíván, amire szüksége van, és mondd neki azt, amit hallani akar.

Amikor simogatod előjátékképpen, ne érintsd meg a szemérmét, csak amikor már a mozdulatai szinte követelik ezt. Úgy izgasd, forrósítsd fel a testét, hogy simogatásaid az utolsó pillanatban mindig kerüljék el azokat az érzékeny testrészeket, és akkor olyan izgalmi fokra tudod őt hozni, amiből már könnyedén juttathatod el az orgazmusig. Ha rögtön a közepébe vágsz, a női test nem tud fokozatosan végighaladni azokon az izgalmi stációkon, amelyek a beteljesüléshez szükségesek.

Alkalmazkodj a testének működéséhez

Sok nő a legjobb szándék ellenére sem képes a hüvelyi orgazmusra hagyományos szeretkezés közben. Ha a partnernőd teste így működik, fogadd el és gondoskodj róla, hogy másként jusson el a csúcsra: használd az ujjaid és a nyelved, izgasd nemi szerve külső részeit. Ha a nő így eljutott az orgazmusig, utána jöhetsz te is, és egy kiadós szeretkezéssel te is megkaphatod, amire vágysz. A nők többsége orgazmus után is képes élvezni a szeretkezést, ellentétben a férfiakkal, akik ezután ernyedtté, fáradttá válnak. Ezért ha a fenti sorrendet nem tartod be, a nő mindig kielégületlen marad és rosszkedvű, zsörtölődő lesz, amivel pokollá teszi majd az életed.

A női orgazmus nem olimpiai versenyszám

A nőknek ugyanakkor orgazmus nélkül is élvezetes lehet a szex. Ha elég intimitást, szerelmet, törődést, kedvességet adsz neki, ha elhalmozod odaadásoddal, és érzi rajtad a vonzalmat és elköteleződést, akkor a végső élvezet nélkül is elégedett lesz egy együttléttel. De ez nem azt jelenti, hogy sosem tart igényt az orgazmusra. Hacsak lehet, juttasd el őt is a csúcsra, de ugyanakkor nem szabad ebből sem sportot űzni: a férfi kimondott vagy ki nem mondott elvárása, hogy partnere minden szeretkezéskor élvezzen, túl nagy terhet rakhat a nőre, aki begörcsöl ettől és feszültté válik, és csak még nehezebben megy neki a dolog. Találd meg az egyensúlyt: törekedj mindig kielégíteni a nőd, de ne erőltesd túl a kérdést, ha ez neki már kényelmetlen.


Legyél nagyvonalú férfi

Sose kritizáld a kedvesed jellemét, külsejét, még akkor se, ha a szándékod építő jellegű. Akkor fogja magából a legjobbat kihozni, ha az előnyös tulajdonságait erősíted, ha meglátod benne a jót és szépet, és ennek mindig hangot is adsz. Ha a hibáit lengeted örökké a szeme előtt, akkor még a jó tulajdonságai is elhervadnak előbb-utóbb. Márpedig a nőben akkor fogod te is kedved lelni, akkor lesz a szexuális életetek is változatos és kielégítő, ha a nő szépnek, ellenállhatatlannak, vonzónak érzi magát. Légy nagyvonalú, amikor a hibáiról van szó, de aprólékos gondossággal tartsd számon minden erényét és jó tulajdonságát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top