Gasztro

Tévhitek helyett…

Öntsünk tiszta tejet a pohárba, beszéljünk az ESL dobozos tejről.

Manapság annyi tévhit kering a tejről. Minek higgyünk? Íme, néhány téves nézet, amelyeknek eloszlatása után még bátrabban fordulhatunk a tejhez. Lássuk az igazságot!

Tévhitek helyett...A magyar lakosság fele úgy véli, hogy a tej mesterséges anyagokat és tartósítószereket tartalmaz. Nem igaz! A fogyasztói tej nem tartalmazhat semmilyen hozzáadott anyagot. Anélkül is megőrzi frissességét, egy magas hőmérsékletű kezelési eljárásnak és a speciális, több rétegű csomagolásának köszönhetően. A folyamat minden káros baktériumot elpusztít a tejből, a csomagolás pedig megakadályozza, hogy a termék mikroorganizmusokkal fertőződjön, valamint fénnyel és levegővel érintkezzen.

Ezért nincs szükség a tartósítószerre sem. Adalékanyagok helyett vitaminok és ásványi anyagok rejlenek a fehér italban, így nyugodt szívvel adhatjuk gyermekeinknek. Sokan úgy gondolják, hogy a hőkezelés során elvesznek a tejből ezek az értékes vitaminok és fontos tápanyagok. Ezzel szemben a tej összes kalcium- és foszfortartalma gyakorlatilag változatlan marad a különböző hőkezelések során. Pasztőrözés hatására a vitaminveszteség olyan csekély, hogy gyakorlatilag nem csökkenti a tej táplálkozási értékét.

A téves feltevések ellenére tehát a tej egészséges, és szervezetünknek igenis nagy szüksége van rá. A Tolle ezért alkotta meg a kiváló minőségű Vitál tejet, melyben megtalálhatjuk az A, E, D valamint B3, B6, B9 (Folsav) és C-vitaminokat, valamint extra kalciumot és magnéziumot is.
Fogyasszunk minden nap legalább egy pohárral, ezzel is segítve egészségünk megőrzését!

Tévhitek helyett...A Tolle esetében a környezetvédelem miatt sem kell aggódnunk, hiszen kartoncsomagolásunk alapanyaga felelős erdőgazdálkodásból és egyéb ellenőrzött forrásból származik. Erről gondoskodik a világ vezető élelmiszer-feldolgozó rendszer és csomagolóanyag gyártó vállalata a Tetra Pak.

A Tolle Fitt Klub oldalán minden hónapban friss információkat és érdekes újdonságokat találunk, melyekkel hozzájárulhatunk az egészséges és fitt élethez. Ideje kattintani és tiszta “tejet” önteni a pohárba!

Tévhitek helyett...

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top