Gasztro

A tavasz tálalva: medvehagymás pite

Medvehagyma és turbolya: ez a két ehető növény bújik elő először a földből a tél után. 
A tavasz tálalva: medvehagymás pite

Nem találkoztam még olyan emberrel, aki a medvehagymát ne szerette volna! 

Egy villámgyors pite akár a vendégváró asztal része is lehet, de megsüthetjük munka után vacsorára is, hiszen 30 perc alatt elkészül.

Hidegen szuper köret, vagy magában is finom, forrón pedig egy kis zöldsalátával komplett vacsora.
Medvehagymához már igencsak könnyű hozzájutni, a zöldségesek és a szupermarketek is árulják tavasszal.

Elkészítési idő: 30 perc

Hozzávalók:

  • 1 csomag Dr. Oetker Leveles tészta
  • 3 dkg vaj
  • 2 ek liszt
  • 4 dl tej
  • 1 csomó, kb. 2 csésze medvehagyma
  • ½ kk só
  • ½ kk reszelt szerecsendió
  • 10 dkg frissen reszelt parmezán

Tovább a teljes recepthez >>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top