Gasztro

Megszületett a fogyókúrás fagylalt

Csak 165 kalória van egy adagban, és egy meggyőző szupermodell is támogatja.

Általában gyanakvóak vagyunk azzal szemben, ami túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, de most minden jel arra utal, hogy valóban elkészült a fogyókúrás fagylalt. A titka az, hogy a méltatlanul elhanyagolt tejsavóból készül, ami bár kellemesen savanykás, nagyon finom és egészséges is, mivel igazi proteinbomba.

Fotó: wheyhey.co.uk
Fotó: wheyhey.co.uk

Az új fagyi zsírtartalma ennek köszönhetően alacsony, és finomított répacukrot sem adnak hozzá. Helyette nyírfacukorral édesítik, aminek jóval alacsonyabb az energiatartalma, és nem dobja meg a vércukorszintet, még cukorbetegek is fogyaszthatják. A Huffington Post írói kipróbálták a 165 kalóriás adagot, és bár azt írják, nem mondanának le az igazi fagyiról, fogyókúrás nassolnivalónak tökéletes. Egyelőre Nagy-Britanniában kezdik majd árulni, úgyhogy aki mondjuk Londonban jár, levadászhat egy kóstolót.

Ha ő mondja

Még egy plusz érv a Wheyhey nevű fogyifagyi mellett, hogy egy elég meggyőző megjelenésű szupermodell, David Gandy is beszállt az üzletbe.

Megszületett a fogyókúrás fagylalt

“Mindenki azt kérdezi tőlem, mi az a csodaszer, amivel formában tartom magam – nyilatkozta a Huffington Postnak. – Senki sem szereti hallani, hogy ehhez akaraterőre, sok izzadásra és önmegtartóztatásra van szükség, pedig ez az igazság.” Neki azért tetszett meg ez a fagyi, mert szerinte ideális kompromisszum annak, aki éppen diétázik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top