Gasztro

Last minute húsvéti süti: epres krémes házilag

Nem tudom, létezik-e habosabb, krémesebb krémes a klasszikus krémesnél, de ez az epres talán mégis az.

 

Last minute húsvéti süti: epres krémes házilag

A vaníliakrémet tejszínhab “lazítja”, és sok édes eper teszi igazán nyáriasan könnyeddé. Sokan nem mernek nekiállni a krémesnek, mert az olyan “cukrászdai” sütemény, pedig nagyon egyszerű elkészíteni, és ha a hűtést nem számítjuk, hamar elkészül. 

Ezzel az epres változattal pedig garantáltan bárkit leveszünk a lábáról!

Elkészítési idő: 40 perc + hűtés

Hozzávalók:

  • 2 csomag Dr. Oetker Leveles tészta
  • 2 csomag Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
  • 6 dl tej
  • 10 dkg cukor
  • 4 dl habtejszín
  • 40 dkg eper
  • porcukor

Tovább a teljes recepthez >>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top