További friss hírek

10 perces édességek – túlélőkészlet a hét közepére

10 perces édességek – túlélőkészlet a hét közepére

Ha következő hétig nem tart ki a hétvégén készített édesség, jól jöhet ez a lista.

Mit főzzek ma vacsira? Póréhagymás-parajos kosárkát

Mit főzzek ma vacsira? Póréhagymás-parajos kosárkát

Falatnyi kosárkák, amikből jól bevacsorázhatnak a családtagjaink, úgy érezve magukat, mintha vendégségbe érkeztek volna az étkezőasztalhoz.

Mártott teasütemény – a legfinomabb

Mártott teasütemény – a legfinomabb

Elfogultság nélkül állíthatom, hogy ez a legeslegfinomabb (és talán a legegyszerűbb) keksz, amit valaha készítettem. Próbáld ki te is!

Mit főzzek ma vacsira? Sült édesburgonyát avokádókrémmel

Mit főzzek ma vacsira? Sült édesburgonyát avokádókrémmel

Egyre több helyen juthatunk édesburgonyához, és egyre több recept áll a rendelkezésünkre vele. Ne féljünk tőle, használjuk bátran!

Elképesztően tálalja az ételeket a négygyermekes anya – fotók

Elképesztően tálalja az ételeket a négygyermekes anya – fotók

Le a kalappal előtte, tényleg.

Jön a szupertej!

Jön a szupertej!

A prémium kategóriát meg is kell fizetni.

Sütőtökös tejszínes spagetti

Sütőtökös tejszínes spagetti

Próbáltad már a sütőtökös spagettit? Evvel a recepttel nem foghatsz mellé.

Ezt én is meg tudom csinálni! – Óriási bukások a konyhában – fotók

Közelednek az ünnepek, nő a teljesítménykényszer a konyhában, hogy minden tökéletesen sikerüljön a terülj-terülj asztalkám!-ra. Nagyban csökkenti az ételkészítés körüli stresszt, ha végignézed, hogy mások miket bénáznak a saját házuk táján.

Mit főzzek ma vacsira? Citromos ragulevest

Mit főzzek ma vacsira? Citromos ragulevest

Hideg van, egyre inkább vágyunk a melengető italokra, ételekre, levesekre. Nem lehet mindig forró csokit iszogatni, úgyhogy estére egy jó meleg levest készítünk.

Recept a szomszédból: próbáld ki a tiroliak népi eledelét!

Recept a szomszédból: próbáld ki a tiroliak népi eledelét!

Imádod a tésztás ételeket, és valami újdonságra vágynál? Próbáld ki ezt a szuper receptet, készítsd el a tiroliak népi eledelét!

Mit főzzek ma vacsira? Spanyol burgonyatortillát

Mit főzzek ma vacsira? Spanyol burgonyatortillát

A spanyol burgonyatortilla csupa olyan anyagból készül, ami általában megtalálható otthon, így érdemes akár a kamasz gyereket megtanítani rá, hogy bármikor tudjon egy kis „trendi mediterrán” fogást kerekíteni magának.

Sajtokkal szexiznek a naptárlányok – képek

Sajtokkal szexiznek a naptárlányok – képek

Persze, hogy Franciaországban adták ki azt a falinaptárat, melyenek lapjain hiányosan öltözött modellek pózolnak különféle sajtokkal.

Először van női főcukrásza a Fehér Háznak

Először van női főcukrásza a Fehér Háznak

Mostantól Susan Morrison felel az édességekért. Első feladata az amerikai elnöki rezidencia mézeskalácsból készült másának elkészítése lesz az ünnepekre.

Reggelire, ebédre, vacsorára: itt a franciák sós tortája

Reggelire, ebédre, vacsorára: itt a franciák sós tortája

A quiche-ben az a jó, hogy nem csak frissen finom, ha marad még belőle, akkor sütőben újramelegítve másnap is mennyei. Ráadásul végtelen variációban elkészíthető, mint az olaszok pizzája, most három nyerő változatot mutat a Gastrobertollini blog...

Rá se ismerni Nigellára! – fotó

Rá se ismerni Nigellára! – fotó

Drasztikusan átalakult a sztárszakács.

Az ételszobrászat mesterfoka: cuki állatok és A sikoly szusiból

Az ételszobrászat mesterfoka: cuki állatok és A sikoly szusiból

Eddig is tudtuk, hogy a szusikészítés komoly művészet, de ezt is lehet fokozni a végtelenségig. Íme a bizonyíték!

Mit főzzek ma ebédre? Skót húsos pitét

Mit főzzek ma ebédre? Skót húsos pitét

Legyen tartalmas, zamatos, melengető, szaftos! Mindez egy öblös tálban összesütve. Hogy ne kelljen más hozzá, csak egy nagy karéj, tunkolásra való fehér kenyér.

Itt a recept: süsd ki otthon az ikeás svéd húsgolyókat!

Itt a recept: süsd ki otthon az ikeás svéd húsgolyókat!

A skandináv bútoráruház egyik legnagyobb slágerterméke nem is egy lakberendezési kellék, hanem a svéd húsgolyók. Most megmutatjuk, hogyan készíthetitek el otthon úgy, ahogy a Gastropolis főzőiskolában is csinálják.

Ezután már másképp nézel a gyümölcsökre! – videó

Ezután már másképp nézel a gyümölcsökre! – videó

Minden egy szokványos alma- és narancshámozással indult…

Liszttel és anélkül: borzasztóan csokis sütik

Liszttel és anélkül: borzasztóan csokis sütik

Lassan, de biztosan jön a tél, és vele együtt a nehezebb, kalóriadúsabb sütik is, élükön a csokis finomságokkal. Hoztunk is két isteni receptet, egy egyszerűbbet és egy kicsit bonyolultabbat, amivel garantáltan fel tudunk dobni még egy ilyen...

Elképesztő élelmiszer-csomagolások – fotók

Elképesztő élelmiszer-csomagolások – fotók

Gyakran maga a dizájn még a termék minőségén is túltesz, mindenesetre a vásárlási kedvet tuti, hogy feldobja.

Mit főzzek ma ebédre? Mézes–szezámmagos csirkét

Mit főzzek ma ebédre? Mézes–szezámmagos csirkét

Egyszerű, gyors és fenséges ebédünk lesz ma, amit még a gyerekek is boldogan megesznek. Alig kell hozzá valami, mégis egy francia finomságot varázsolhatunk az asztalra.

A gasztroblogok egyik legjobbja: Csak a Puffin

A gasztroblogok egyik legjobbja: Csak a Puffin

Csak a Puffin neve ismerős lehet azoknak, akik lelkesen lubickolnak a gasztronómia világában. A gasztroblogger most a blogok versenyén, a Goldenblogon első helyezett lett a közönségszavazáson, és nyolcadik a zsűri voksolásán. Kikérdeztük...

Mit főzzek ma vacsira? Sültcékla-salátát

Mit főzzek ma vacsira? Sültcékla-salátát

Céklaszezonban ne hagyjuk ki egy héten legalább egyszer a céklás ételeket. Vacsorára például tökéletes lehet ez a könnyű, gránátalmás verzió.