Gasztro

Elviteles tea égette meg az apát

Borzalmas fájdalmakat élt át egy családapa, akire ráömlött az elviteles teája.

A 33 éves Ian Roth a párjával és két gyermekükkel reggelizett a Wetherspoons lánc egyik manchesteri egységében. Mielőtt elindultak volna, elvitelre is vásároltak még egy teát. Amikor a férfi épp beült az autójukba, a kezében lévő tea fedele lerepült, a tűzforró ital pedig a hasára ömlött, és súlyosan megégette a bőrét.

Párja szinte sokkot kapott a történtektől. Egy másik vendég berohant az étterembe, és jeget kért, azt szorították rá a férfi sebére.

A családapa hatalmas fájdalmakat élt át, és két napig munkába sem tudott menni.

Az eset miatt panaszt tettek a Wetherspoonsnál, ám a vendéglátólánc azzal védekezett, hogy a baleset már az üzletük területén kívül történt, ezért nem vállalják érte a felelősséget. Roth nem fogadta el ezt a választ és újból panaszt tett, de ismét elutasították, valamint közölték, hogy az ügyet lezártnak tekintik.

A férfi azonban ebbe nem nyugszik bele, ugyanis a baleset egyrészt a vendéglátóhely parkolójában történt, másrészt pedig elfogadhatatlannak tartja, hogy ne vállalják a felelősséget azok után, hogy annyira forró teával szolgálták ki, amely égési sérüléseket okozott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top