Gasztro

Ázsiai ételek otthon, egyszerűen! (x)

Az utóbbi időben hazánkban is egyre elterjedtebb az ázsiai kultúra és ízek iránti érdeklődés. Ezt az éttermek terén jól mutatja, hogy egyre több thai, indonéz és indiai étterem nyílik meg, míg a barátaink és ismerőseink úti céljai között gyakran távol-keleti helyszínek is szerepelnek.

Utazásaink során a különleges ételek az újdonság hatása miatt olyan érzetet keltenek bennünk, hogy elkészítésük bonyolult lenne odahaza, de mi ezt másképp látjuk. Nem kell Ázsiáig utazni, vagy a drága éttermeket választani, mert ezek az ételek rendkívül könnyen elkészíthetőek akár itthon is a jó minőségű alapanyag kiválasztásával és pár egyszerű technika alkalmazásával.

Segítségül válasszuk az egyik legszélesebb termékcsaládot felsorakoztató Shan’shi márkát, amely elhozza Ázsia ízletes specialitásait, hiszen kínálatában minden megtalálható, ami egy ázsiai wokétel elkészítéséhez szükséges. Megfelelő választékot nyújt tésztából, szószból és zöldségből is, amelyek ízlés szerinti kombinálása számtalan lehetőséget nyújt az ínycsiklandó ételek elkészítésére.

A Shan’shi (ejtsd: san si) kínai eredetű szó, jelentése: étel. A márka feltűnő piros-fekete írásmódja segít megtalálni a termékeket az ázsiai hozzávalók széles kínálatában. A Shan’shi egyet jelent a kiváló minőségű, egymással tökéletesen összeillő hozzávalókkal, melyek segítségével a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben készíthetjük el az ázsiai fogásokat.

A márka nemcsak az ázsiai élelmiszerek élvezetét nyújtja, de betekintést enged az ázsiai életmódba és életszeretetbe is. A legfinomabb, gondosan válogatott termékeket hozza el Ázsia számos régiójából Európába, és egyben egyesíti a Távol-Kelet bűvöletét és vonzását.
Célunk, hogy egymással összeillő, széles termékválasztékkal és receptinspirációkkal segítséget nyújtsunk az ázsiai ételek kedvelőinek, hogy ne csak az éttermekben jussanak hozzá kedvenceikhez, de otthon is, és Ázsia ízei könnyedén a mindennapi étkezések részévé válhassanak.

Shan’shi – Ázsiai konyha egyszerűen!

Kövess bennünket Facebookon!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top