Gasztro

14 éve ingyenkajáért jár mások temetésére

A 65 éves Theresa Doyle egy temetést sem hagyott volna ki az elmúlt 14 évben, de nem azért, mert buzgott benne a keresztényi szeretet.

A brit Therese Doyle-ról először csak azt lehetett gondolni, keresztényi jóságból megy el a környék minden templomába minden temetésre. Persze hamar gyanússá vált, hogy a részvétnyilvánítás helyett a szertartás végén azonnal a büféasztalhoz somfordál, ahol állítólag észvesztő tempóban tömi magát, sőt legtöbbször még a zsebét is.

A szomszédok azt állítják, többször látták már, ahogy Doyle normális utcai ruhában indul el, de viszi magával a fekete gyászruhát, amit aztán a templomnál átvesz. A temetésen bezsákmányolt ételt pedig gyorsan hazahozza, és bepakolja hűtőjébe.

Az asszony egyik kedvenc templomának papja már sokkal elnézőbb, szerinte Therese csak azért jár ennyi szertartásra, mert istenfélő, idős nő, aki azt hiszi, azzal nyeri el lelki üdvösségét, ha minél több időt tölt a templomokban. Azok azonban egyáltalán nem örülnek, akik hozzátartozóik temetésén látják a tapintatlan asszonyt, aki egyébként az étel betárazása után azonnal el is biciklizik a helyszínről.

 

OddityCentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top