Gasztro

Egy klasszikus kedvenc: sajttal-sonkával töltött csirkemell

Vasárnap van, márpedig vasárnap mindig jólesik egy kis rántott sajt. Különösen akkor, ha sonkával és sajttal van töltve. Krumplipürével és uborkasalátával a legjobb!

Sonkával és sajttal töltött csirkemell

Hozz ki még többet a csirkéből: töltsd meg spenóttal, sajttal és sonkával

Hozzávalók:

  • 2 nagyobb csirkemell
  • 4 szelet sajt
  • 2 vékony szelet sonka
  • 1/2 bögre liszt
  • 2 tojás
  • 2/3 bögre zsemlemorzsa
  • só, bors
  • olaj a sütéshez
  1. Vágd be oldalt a csirkemellet. Sózd, borsozd mindkét felét.
  2. A sonkára pakold rá a kétféle sajtot, és tekerd fel. A tekercset gondosan rakd bele a csirkébe.
  3. Panírozd be a csirkemelleket, majd forró olajban süsd ki őket. Ezután 190 fokos sütőben még 20 percig süsd.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top