Gasztro

Két szuper málnás édesség

Nem kell mindig túlbonyolítani a dolgokat, sőt. Sokszor a legegyszerűbb receptek a legjobbak. Ez a két málnás édesség tökéletes példája az egyszerűen nagyszerű desszerteknek.

Málnás sütiszendvics

 

Két szuper málnás édesség

“Őszintén szólva, amikor úgy döntöttem, elkészítem ezt a receptet, magam sem gondoltam komolyan, hogy élvezhető lesz a végeredmény. Aztán tessék: eddig ez volt a legkapósabb nyári desszertünk. Üdítő, hűvös, savanykás, (ricottával talán még barátságosabb – legalábbis annak, aki a vonalaira különösen figyel), és akár néhány órával tálalás előtt is elkészíthető, szóval egy igazi jolly joker. A gyerekek is imádni fogják! Próbáljátok ki!”

A recept Piazza Gabriella blogján folytatódik.

Málnás panna cotta

Két szuper málnás édesség

“Nálam még javában tart a málnaszezon, a mai desszertem ezért málnás panna cotta volt. És rögtön arra is van egy tippem, ha az irodába, vagy kirándulásra vinnéd magaddal ezt a desszertet. Nincs más dolgod, mint a poharak helyett ezúttal csavaros tetejű kis üvegekbe töltsd a finomságokat. Arra figyelj, hogy nyáron, melegben hűtést igényel a tejszín miatt.

Rétegezheted többszörösen is, ahogy például ebben a receptben láthatod, vagy a natúr tejszínt díszítheted akár csak friss gyümölccsel is, mint ahogy például ebben a gyümölcskavalkádos receptemben látod.”

A receptet Recept Guru oldalán olvashatod.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top