Gasztro

Házi áfonyás minicroissant reggelire

Máris mutatjuk a legtökéletesebb hétvégi reggelit, ami édes, gyümölcsös, és lehetetlen abbahagyni.

Hétvégén nagyon jó dolog meglepni a családot, a barátokat vagy egyszerűen saját magunkat egy kiadós, ráérős reggelivel. Ha inkább édesszájúak vagyunk, imádni fogjuk ezt a fantasztikus receptet, ami elképesztően elegánsnak és trükkösnek tűnik, valójában mégis nagyon egyszerű! Az apró croissant-okat leveles tésztából hajtogatjuk, majd isteni mártást készítünk nekik a krémsajtos keverékből! Az áfonyáktól gyümölcsös ízt kapnak és még szaftosabb lesz a fogás, arról nem is beszélve, mennyire jól mutat!

Ha reggelente nincs időnk ilyesmivel bajlódni, desszertnek is elkészíthetjük!

Hozzávalók:

  • 1 csomag leveles tészta
  • 3/4 csésze áfonya
  • 220 gramm krémsajt
  • 2/3 csésze cukor
  • 2 tojás
  • 1/4 csésze tej

 

Tasty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top